Dodaj do ulubionych

Najfajniejsze miasto w Polsce

IP: 64.124.150.* 13.07.01, 13:41
Jakie jest najfajniesze miasto w Polsce (pomińmy w dyskusji Bydgoszcz).
Ja stawiam na Sopot, ale z wyłączeniem Monciaka. Jeszcze kilka lat temu (no może kilkanaście) jeździłem po
deptaku i molu rowerem. Dziś chodzi tamtędy mrowie ludzi i nie sposób się tamtędy przecisnąć. Jednak pozostała
część miasta nadal jest przeurocza i nie ma sobie równych.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwat Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.adsl.highway.telekom.at 13.07.01, 14:16
      Ciezko bedzie.

obserwator
    • Gość: Pontus Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.swipnet.se 13.07.01, 16:04
      Masz racje. Powykluczeniu Bydgoszczy pozostal tylko Lwow, ale on teraz juz nie
      w Polsce.
    • Gość: thomek Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.cps.pl 14.07.01, 15:01
      Nie ma najfajniejszego miasta w Polsce.
      Każde ma swoje wady i zalety.
      Gdańsk ma świetne Stare Miasto, atmosferę na Długim Targu i ul. Pobrzeże.
      Niestety inne dzielnice cieniują.
      Sopot jest za mały. Gdynia podobnie.
      Pozostaje Kraków i Zakopane- tylko szkoda, że są tak daleko.
      • Gość: byd. Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 19.07.01, 16:25
        Torun do n-tej potegi i basta.
    • Gość: Jasio Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.sympatico.ca 14.07.01, 15:59
      1. Krakow
      2. Krakow
      3. Krakow
      4. Poznan
      • Gość: byd. Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 19.07.01, 16:27
        Mylisz sie Jasio. Torun do n-tej potegi.
    • Gość: zagrabek Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 23:29
      Kraków
      Warszawa
      Chełmno
      Toruń
      • Gość: Sin Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 10:52
        Zamość
        Kraków
        Toruń
    • Gość: city Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 15:07
      Zdecydowanie krakow. II miejsce ma Chelmno - niedoceniane i nieodkryte.
      • Gość: dres Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: 216.104.228.* 17.07.01, 08:59
        Co jest, nikt z Was nie był we Wrocławiu. Wystarczy spojrzeć i już po tobie. Miłość od pierwszego wejrzenia. Nie
        mówię tylko o Starówce. Te setki mostów i mostków, odnogi Odry, bajeczne peryferie (byłem kiedyś u gościa,
        który mieszka koło lotniska i ma najpiękniejszą okolicę do mieszkania jaką kiedykolwiek widziałem). Z dużych miast
        nie ma piękniejszego. Nawet mój ukochany Gdańsk wysiada.
    • Gość: madame Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydg.gazeta.pl 17.07.01, 11:19
      Wrocław
      Kazimierz nad Wisłą
      Zamość
      • Gość: coma Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydg.gazeta.pl 18.07.01, 09:05
        Z naszej okolicy polecam pełne uroku Koronowo i Nieszawę.
        A może antyranking - najgorsze miasta? Mam pełno kandydatów. Ograniczę sie do najbliższego
        sąsiedztwa: Włocławek (choć mają piękny widok na Wisłę), Inowrocław (z wyłączeniem parku
        solankowego).
        • Gość: jolka Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: 64.124.150.* 18.07.01, 12:19
          Podoba mi się Toruń (niestety).
    • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 13:24
      Ja polecam Kraków, choć już to ktoś wcześniej mówił. Jest tam wspaniały rynek i
      można wiczorkiem i w nocy iść do knajpki. Najlepsze są jednak okolice Krakowa.
      Pozlecam dolinę Kobylańską - są tam piękne tereny do wspinaczki. Docenili to
      nasi komandosi, którzu co roku tam trenują.
      polecam
    • Gość: Bartek Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 16:11
      Kocham Torun bo jest taki sympatyczny i posiada tak wiele zabytków.
      • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 16:28
        Ja też kocham swoje miasto, ale miało nie być o swoim. KOlego z Torunia.
      • Gość: benek Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: 10.10.65.* 19.07.01, 16:33
        A co powiecie na Słupsk? Mieszkałem tam 1,5 h. Bardzo sympatyczne miasteczko z ładną �starówką�.
        Dodatkowo niecałe 20 km od Ustki. Dojazd miejską komunikacją. Podoba mi się Toruń, jeszcze bardziej Kraków.
        Podzielam pogląd na temat Gdańska - mocne strony Długi Targ, ul. Pobrzeże itd. Bardzo ładna mieścina to
        Pszczyna. Sympatyczne zakątki mają także Bielsko-Biała, Żywiec i Jelenia Góra, ale na numer 1 typuje chyba
        jednak Kraków
        • Gość: bob Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: 64.124.150.* 19.07.01, 18:24
          Słupsk odpada. Po powodzi.
    • Gość: Bartek Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 19:55
      Dobra Tomcio, wybieram Gdańsk.
      • Gość: Monia Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: 213.146.61.* 20.07.01, 23:21
        1. Toruń
        2. Kraków
        3. Gdańsk
        PS. Pozdrowienia dla Iwony Woźniak i Marka Czarneckiego z Bydgoszczy od Moniki
        z Poznania.
        • Gość: goniec Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 01:48
          Do niedawna był to Szczecin, ale wyprzedziliśmy, więc Bydgoszcz. Niech będzie
          tak patriotycznie. I basta
      • Gość: Tomcio Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 15:30
        Dzięki Bartek. Mnie też się podoba(ł) Gdańsk, ale troszkę ich ostatnio podlało.
    • Gość: Dyrman Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 15:14
      Moje ulubione to Poznań. Nie wiem czemu, po prostu wydaje mi się wporzo, nie
      taka wiocha jak Byda.
      • Gość: tt Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.host.btclick.com 21.07.01, 15:50
        test
      • Gość: Jasio Re: Najfajniejsze miasto w Polsce IP: *.sympatico.ca 21.07.01, 18:35
        Poznan jest bez watpienia jednym z najatrakcyjniejszych polskich miast.
        Starowke ma swietna a jednoczesnie wielkomiejska. Zycie kulturalne ustepuje
        chyba tylko Wawie i Krakowowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka