IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 04.07.02, 15:14
Czy nie uwazacie, ze zuzel jest bardzo pomijany w mediach? Wszedzie tylko tak
pilka nozna i nic wiecej... nikt nie widzi tego, ze w zuzulu mamy 100 razy
lepsze osiagniecia niz Ci nasi "wspaniali" pilkarze. Bardzo mnie to wkurza...

Pozdrawiam wszystkich bydgoskich speedway'owcow (i nie tylko) :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: MONK Re: Speedway IP: *.tsq.stores.easyeverything.com 04.07.02, 15:23
      Pewnie, ze mamy lepsze osiagniecia -= problem w tym, ze w tv lepiej wypada
      pilka (nawet krajowa) niz zuzel. Dla mnie fikcja to przygotowywanie twardych
      torow na GP - zawody staja sie nudne nawet dla zagorzalych kibicow.
    • Gość: NIN Re: Speedway IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.07.02, 15:32
      Gość portalu: judy napisał(a):

> Czy nie uwazacie, ze zuzel jest bardzo pomijany w mediach? Wszedzie tylko tak
      > pilka nozna i nic wiecej... nikt nie widzi tego, ze w zuzulu mamy 100 razy
      > lepsze osiagniecia niz Ci nasi "wspaniali" pilkarze.

Zużlem interesują się kibice w kilku (wcale nie największych) miastach Polski. We
      Wrocławiu żużel przegrywa z koszykówką. W Warszawie żużel mylą z motokrosem i
      hokejem na trawie. Dlatego uważam, że rozgrywki ligowe powinny być domeną
      ośrodków regionalnych TV. Wykupują powiedzmy prawa do transmisji meczów swoich
      lokalnych drużyn i oglądalność im na pewno wzrasta. I niech nikt nie mówi że
      ośrodki regionalne kolosa TVP nie mają na ten cel pieniędzy, skoro PULS pokazuje
      I ligę (start Gniezno) i skróty Grand Prix (Canal+ na pewno za darmo ich nie
      przekazuje).
      • Gość: MONK Re: Speedway IP: *.tsq.stores.easyeverything.com 04.07.02, 16:16
        Tylko, ze zuzel trzeba umiec pokazac. To nie moze wygladac tak, ze mamy jedna
        kamere na koronie i wesolego pana komentatora - calosc konczy sie po 25
        minutach i nadawana jest oczywiscie nie na zywo a jakies 4 h po zakonczeniu
        meczu gdy znany jest juz wynik. Najlepiej robila to Wizja - dla mnie realcja z
        parkingu jest niemal tak samo wazna jak z toru - to tworzy atmosfere. Do tego
        kilka kamer - w tym tez na plycie i na motocyklach - wiadomo, ze to wymaga
        nakladow ale inaczej nici z widowiska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka