Dodaj do ulubionych

oce... i jak ja mam zasnać!!

28.05.05, 02:54
Hhmm.. sytuacja jest troszke frustrujaca
jest za 10 3 a u mnie tak:
za oknem łupanka
w domu 20 stopni
i żeby nudno nie było komary
Ale co tam:)
Ja mieszkam w Osielsku i od mojego domu do oce jest jakie 5 km, ciekawe jak
sie czuja ludzie ktorzy mieszkaja blizej... Czy ktoś ma podobny problem do
mnie, przynajmnije nie czuł bym sie samotny;)
Obserwuj wątek
    • Gość: mj Re: oce... i jak ja mam zasnać!! IP: *.visp.energis.pl 28.05.05, 23:44
      Chłopie ja mieszkam w Niemczu zaraz przy Jeżdzieckiej tutaj to dopiero łupie na
      całego a ja musze zakuwać do sesji i cholernie mnie to przeszkadza.Pozatym
      chociaz nie jestem jakimś fanatycznym ekologiem ale te zwierzęta w parku to
      muszą przechodzić istną gehennę.
      • Gość: torunianka pocieszcie się IP: *.petrus.com.pl 29.05.05, 00:14
        kiedyś mieszkałam przez kilka dni przy zajezdni tramwajowej.
        To dopiero było miejsce! Tramwaje wjeżdżały mi na głowę, ale przeżyłam.
        • Gość: bart Re: pocieszcie się IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 00:19
          mnie 8 linii dziennych pod oknem zasuwa....
          • Gość: abc Re: pocieszcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:26
            Nie przesadzajcie. Mieszkałem kiedyś na Starm Mieście i muzyczkę z rytmem
            przyspieszającym tętno miałem dosłownie 24 h na dobę. Przy zamkniętym oknie.
            Jakoś nikt się tym nie przejmował bo przecież ludzie muszą się pobawić. A tu
            ktoś pieprzy że mu tramwaje jeżdżą po domem.
    • moye Re: oce... i jak ja mam zasnać!! 29.05.05, 00:30
      Ale jak zwierzęta muszą być wystraszone w ZOO. A swoją drogą to idiotyzm robic coś takiego przy ZOO.

M.
    • Gość: semeon Re: oce... i jak ja mam zasnać!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:49
      Ja mieszkam jakieś trzy kilometry w linii prostej od tej łupanki. To podobno
      jest muzyka klubowa. To co oni robią w lesie? Koszmar. Na coś takiego jestem
      jednoznacznie nietolerancyjny.
      • trond Re: oce... i jak ja mam zasnać!! 29.05.05, 08:54
        z technicznego punktu widzenia zwierzę sobie potencjometrem nie pokręci.akustyk
        ma takie możliwości.park jest dla zwierząt i dla ludzi.ze szczególnym
        uwzględnieniem pierwiastka ludzkiego u ludzi.tek;-(
        • Gość: AAdo RATUJMY ZWIERZĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:55
          Zwierzęta z lasu uciekły i nie wiadomo czy kiedyś wrócą. .W najgorszej sytuacji
          są zwierzęta w ZOO - one są zamknięte w klatkach. Co na to kierownictwo LPKiW.
          Zabrakło mu wyubrazni. Zarobili kilka złotych a część zwierząt uciekła , inne
          są zestresowane , park zdewastowany .
          OBROŃCY ZWIERZĄT ZRÓBCIE Z TYM COŚ - ONI SIĘ WAS BOJĄ!!!!!!
          • Gość: kruzejder a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:45
            i jeszcze kilka razy dodatkowo!!!!
            - co kilka tygodni w Myślęcinku dzieją się koncerty, zabawy;
            - rokrocznie do późnej nocy witacie i żegnacie tam lato;
            I nic nigdy nikt nie mówi??? i co, mam uwierzyć, że muzyka rockowa lub
            symfoniczna nie szkodzi sówkom, sarenkom, zajączkom, żuberkom, sówkom, a
            clubbing tak???
            • Gość: szwed Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.70.* 29.05.05, 11:40
              Tylko jest w tym mała róznica, że te imprezy letnie są otwarte, czyli po najniższych kosztach, a co za tym idzie na marnym sprzęcie nagłasniającym zazwyczaj uniwersalnym średniotonowym o małym natężeniu, co słychać, a raczej nie słychać. Parkując samochód przy ZOO nie wiadomo czy na Różopolu coś się w ogóle dzieje. A te OCE dało popis niskiech tonów na najwyższym pooziomie, a mocy już nie wspomnę, bo nisło się po całej północnej Bydgoszczy.
              • Gość: kruzejder Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:50
                może i jestem lajkonikiem w sprawach naglosnienia, ale nie wydaje mi sie aby
                sprzet Tkaczyka czy Fotisu byl "slaby: - a na nim robiono ostatnie rockowe
                koncerty w Myslecinku;
                co nie zmienia postaci rzeczy i nadal twierdze, że nadgorliwośc jest gorsza od
                faszymu- bo za chwile okaze sie ze nie ma w Bydgoszczy miejsca gdzie tysiace
                ludzi z calej Polski moga sie bawic!
                takiej reklamy jak w przypadku oce Bydgoszcz nigdy nie miała:
                ogolnopolska kampania w prasie(wyborcza), w radiu(eska), w tv (viva),
                citylighty i plakaty w 6 największych miastach - i jest efekt - ponad 15 tys
                ludzi z calej Polski i drugie tyle bydgoszczan sie zjechalo.
                • Gość: AAdo Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:51
                  Zrozum człowieku , mieszkam niedaleko , jeszcze nigdy nie było tak głośno (
                  słychać było w Osielsku ) i tak długo ( cała noc do 7 rano ).Tak nie powinno
                  być!!!!!!!!!!
                  Tobie chodzi o rozgłos więc byś chciał, żeby było słychać muzykę w Warszawie a
                  może i w Londynie.Problem jest w tym, że większość lubi w nocy spać w spokoju.
                  • Gość: kruzejder Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:11
                    Stary...
                    nie dali Ci spać, ale jak przystało na PORZĄDNYCH sąsiadów UPRZEDZILI, że
                    będzie się działo, nie??
                    a cóż znaczą twoje 2 nieprzespane noce w porównaniu z wypaśną imprą, jakiej
                    Polska nie widziała!!!
                    • trond Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! 29.05.05, 14:20
                      Odpowiadasz na :
                      Gość portalu: kruzejder napisał(a):

> Stary...
                      > nie dali Ci spać, ale jak przystało na PORZĄDNYCH sąsiadów UPRZEDZILI, że
                      > będzie się działo, nie??
                      > a cóż znaczą twoje 2 nieprzespane noce w porównaniu z wypaśną imprą, jakiej
                      > Polska nie widziała!!!

raczej nie słyszała;-((((((
                • Gość: ????? Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.05.05, 14:38
                  ponad 15 tys
                  > ludzi z calej Polski i drugie tyle bydgoszczan sie zjechalo.

Ciekawe ile setek dilerow...
                  • czwarty.wymiar Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! 29.05.05, 18:38
                    Gość portalu: ????? napisał(a):

> ponad 15 tys
                    > > ludzi z calej Polski i drugie tyle bydgoszczan sie zjechalo.
                    >
                    > Ciekawe ile setek dilerow...

No, strasznie straszne... znaczy ciekawe...
                • Gość: ja Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.70.* 29.05.05, 14:43
                  Gość portalu: kruzejder napisał(a):
                  > citylighty i plakaty w 6 największych miastach - i jest efekt - ponad 15 tys
                  > ludzi z calej Polski i drugie tyle bydgoszczan sie zjechalo.

wczoraj na polu namiotowym przygotowanym pod tą imprezę o 16tej było góra 10 namiotów. Coś mi się nie chce wierzyć w te 15tys ludzi z Polski i drugie tyle z Bydgoszczy
                  • Gość: winioo Re: a weź się puknij w głowę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:54
                    A byłeś?
                    nieee??
                    To co sie zastanawiasz ile bylo!
                    trzabyłotylekwystawiczdomu - to dowiedzialbys sie ile luda sie zwaliło
                    a bylo co i kogo oglądac;))))
    • czwarty.wymiar Niech żyje prowincja?! 29.05.05, 18:36
      Ludzie, stuknijcie się! Chcecie mieć wiochę? Raz w roku większa plenerowa
      impreza, taka z jajami, a już krzyki, że skandal, bo za głośno było? I co,
      pewnie przed następną podobną protesty żeby nie wpuszczać jej miasta?
      • Gość: bart Re: Niech żyje prowincja?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:47
        DWIE NOCE NA 365 DNI W ROKU!!!
        • Gość: bart Re: Niech żyje prowincja?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:49
          Przez takich jak wy maisto bedzi szlo spac juz o 16 kiedy wszczyscy z pracy
          wroca!!!! ja miszkam w miescie, nie na wsi i chce wiecej takich imprez!!!
          Myslecinek nie tylko dla Nestorow!!!!
          • krzysyoo Re: Niech żyje prowincja?! 29.05.05, 22:08
            dla mnie to zaden problem ja sobie z ta muzyka poradzilem bez problemu(chociaz
            bylo glosno) i tez twierdze ze oce to pomocja dla miasta, przynajmniej sie cos
            dzieje;)
            a zaczalem ten watek bo chcialem sobie z kims w nocy poforumowac:)
            chociaz muzyka klubowa nie jest moja ulubiona to zastanawiam sie dlaczego mnie
            tam nie bylo...:):):) moze za rok sie wybiore...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka