Dodaj do ulubionych

Nowy wieżowieć Bank BPH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:21
Juz niedługo media powiadomią nas o wiezowcu który planuje wybudować w naszym
mieście bank BPH. Pracuje w tym banku i takie słuchy w naszej firmie chodza.
Nie wiem jaki to doladnie bedzie wiezowiec i w ktorym miejscu powstanie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Hello Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:31
      A może plac Teatralny??

Ciekawe czy będzie to wiezowiec z prawdziwego zdarzenia i ilu piętrowy. Ale
      miło słyszeć:)
    • Gość: ? Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:34
      Osobiscie chciałbym by postawili coś fajnego na placu teatralnym lub na
      przeciwko Opery. Pozdrawiam
      • Gość: KOŁO Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 16:37
        Macieju czy to To ??
        • Gość: stef Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.tvgawex.pl 28.05.05, 17:22
          najlepsze miejsce na wieżowiec to Rondo jagielonów tam gdzie teraz są domy
          mieszkalne 4- piętrowe [trzeba by bylo je wyburzyć]!! NO ale to tylko miejsce
          MUSI jeszcze być wieżowiec heehheeh
          • Gość: JA Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:38
            PLAC TEATRALNY TO NAPEWNO NIE BEDZIE BO RADNI NIE WYRAZILI ZGODY!!!
    • Gość: JA FAJNIE BY BYŁO ALE TO MOZE BYC PODPUCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:38
      FAJNIE BY BYŁO ALE TO MOZE BYC PODPUCHA KOGOS Z TORUNIA
      • Gość: KOŁO Re: FAJNIE BY BYŁO ALE TO MOZE BYC PODPUCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 19:22
        Pozostaje nam poczekać na oficjalne wieści :)
        • Gość: maniek Re: FAJNIE BY BYŁO ALE TO MOZE BYC PODPUCHA IP: *.brda.net 28.05.05, 19:58
          tez mi sie wydaje ze to podpucha tych buckow..
    • Gość: znak zapytania macieju wiesz cos o tym? IP: *.brda.net 29.05.05, 11:33
      ??
      • Gość: k Re: macieju wiesz cos o tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:22
        tylko nie plac teatralny ani skwer przed opera!!! tam musi byc niska, klasyczna zabudowa. wiezowiec tam nie pasuje
        • ethanak Re: macieju wiesz cos o tym? 29.05.05, 12:24
          Tam powstanie parking podziemny -jest ogłoszenie o przetargu w BIP- może w
          końcu samochody znikną z mostu...
      • Gość: maciej Re: macieju wiesz cos o tym? IP: 83.238.70.* 29.05.05, 13:00
        NIc nie wiem o tym, jest to jakis blef.
        • maxbdg Re: macieju wiesz cos o tym? 29.05.05, 19:02
          Uff wróciłem z polonii - nie , nie jest to żaden blef - pracuje w BPH i wiem
          jakie plotki u nas chodzą. Takie plany mają by wybudować w BDG jakieś
          regionalne centrum bankowe BPH. Czekamy na oficjalne potwierdzenie - ja tylko
          napisałem czego można się spodziewać! pozdrawiam
          • Gość: bart Re: macieju wiesz cos o tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:07
            jestem bardzo ostrozny, bo to zbyt piekne by bylo prawdziwe. ale jesli nawet to
            moze kawalek mojego snu o bydzi sie spelni. teatr polski ze stara elewacja a w
            srodku biurowiec... ale chyba jednak nadal bede snil...
            • Gość: Hello Re: macieju wiesz cos o tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:21
              Tak Bydgoszczy należy się taki biurowiec!
              • reeeyo Re: macieju wiesz cos o tym? 29.05.05, 23:08
                Regionalne centrum czego?
                Na cholerę BPH coś takiego?
                Będą zwijać i pakować i pocztą pneumatyczną strzalać w kosmos?

To zapewne marketingowy trick, nowoprzyjętych, szalonych targetmenów(jeszcze
                jeden rorek...).
                Wieżowiec - ala jaja (pewnie Niemcy szukają kosztów).
                Czego się nie robi dla reklamy, nawet BPH łączy się z włoskim PeKaO, HOHOHO.
                • Gość: maniek Re: macieju wiesz cos o tym? IP: *.brda.net 29.05.05, 23:16
                  przydalby sie w centrum 10 czy 15 pietrowy szklany pietrus...
                  • Gość: JACA Re: macieju wiesz cos o tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:26
                    JESLI TO PRAWDA TO RACZEJ NA DRAPACZ CHMUR NIE MA CO LICZYC CO NAJWYZEJ 15
                    PIETER.
                    • Gość: maniek Re: macieju wiesz cos o tym? IP: *.brda.net 30.05.05, 00:02
                      jesli juz bedzie to na 15 pieter tez nie ma pewnie co liczyc...
                      • Gość: mark Re: ?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 07:47
                        ciekawe moze to prowokacja, a moze ,......???? nic nigdy nie wiadomo ....
    • coooler1 Re: Nowy wieżowieć Bank BPH 30.05.05, 15:04
      To by była świetna wiadomość, o ile jest ona prawdziwa...
      • Gość: niepewny Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:15
        Ciekawe - bo tez obilo mi sie to o uszy - nawet lokalizacja - podobno chodzi o
        rejon Rybiego Rynku.
        • Gość: mark Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:56
          w tych okolicach mialy powstac jeszcze jakieś spichrza .... jest tam luka ... do
          wypełnienia /parking/ ... moze ... trzymam kciuki...... 2 sie kiedys spaliły ....
    • Gość: jovono Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:25
      ten temat najlepiej dowodzi że to forum nie ma nic wspólnego z rzetelnością
      ujawnia tylko forumowe megalomaństwo i fakt uprawiania przez was propagandy
      sukcesu sami nic nie wiedząc podajecie już nawet ile pięter będzie
      mieć "domniemany wieżowiec" :DDDDDD

zaznaczam że sam jestem bydgoszczaninem z krwi i kości ( Żeby mi tu nikt zaraz
      nie wypomniał ze jestem pod człowiekiem z torunia bo tak pewnie wielu mniema o
      naszych sąsiadach sądząc co po niektórych wypowiedziach) ale nie bujam w
      obłokach i nie zachwycam się byle plotkami usłyszanymi gdzieś na przerwie na
      kawę w jakimś banku DRODZY FORUMOWICZE PODCHODZENIE W TAKI SPOSÓB DO NIE
      OPUBLIKOWANYCH NIGDZIE INFORMACJI JEST TYLKO DOWODEM ZAKOMPLEKSIENIA
      WYNIKAJĄCEGO Z ABSOLUTNEGO BRAKU POWAŻNYCH INWESTYCJI !!!!!!!

sam wiele razy czytałem ile inwestycji miało powstać np. w warszawie łącznie z
      wieżami wyższymi od pkinu a w efekcie z 50 takich niepotwierdzonych pogłosek
      miała miejsce może jedna i tak w efekcie inna

i prosze nie wypisujcie już gdzie stanie i ile pięter będzie mieć ta budowla bo
      jeśli wam sie to spodoba to sam zacznę zakładać tematy typu "słyszałem pogłoskę
      w mojej pracy że do byszczy przenosi sie nasa z uuussaa" :DDDD
      • Gość: mark Re: Nowy wieżowieć Bank BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:58
        masz rację ... ale Rybi Rynek - nadbrzeża - mają być zabudowane i pewnie kiedyś
        to nastąpi ,a co do tego wieżowca to pewnie zyczajna plotka lub prowokacja ....
    • ktom119 Re: Nowy wieżowieć Bank BPH 31.05.05, 12:10
      Jest wielce prawdopodobneże BPH połączy się z PeKaO SA (trwają rozmowy o fuzji
      ich właścicieli). Nie sądzę, by nowo powstały bank (choć to jest jeszcze
      perspektywa odległa i niepewna) potrzebował nowych powierzchni biurowych, skoro
      PeKaO ma dwie okazałe lokalizacje. Chciałbym się jednak mylić
      • Gość: natka Moze bedzie - moze nie - zobaczymy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:54
        Moze bedzie - moze nie - zobaczymy.
        • Gość: maniek Re: Moze bedzie - moze nie - zobaczymy. IP: *.brda.net 08.06.05, 16:29
          wiadomo cos konkretnego juz?
          • Gość: Hello Re: Moze bedzie - moze nie - zobaczymy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:02
            To są zawsze procedury długie. Ale byłoby to cos fajnego:)
            • reeeyo Re: Moze bedzie - moze nie - zobaczymy. 08.06.05, 18:00
              Prowokują daleeej.
    • bydgosc Re: Nowy wieżowieć Bank BPH 08.06.05, 18:17
      Moze w miejsce Kaskady? ... e troche moglby popsuc wizerunek starego miasta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka