Dodaj do ulubionych

PRAWO JAZDY-REKOMENDACJE SZKÓŁ JAZD-WPISUJCIE

IP: 83.238.70.* 06.06.05, 08:31
Może dowiem się, która najlepsza i warta poświęcenia uwagi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrew Re: PRAWO JAZDY-REKOMENDACJE SZKÓŁ JAZD-WPISUJCIE IP: 83.238.70.* 06.06.05, 11:00
      Szkoła SZOFER tam kończyłem i było cool!
    • sprytnyserek Re: PRAWO JAZDY-REKOMENDACJE SZKÓŁ JAZD-WPISUJCIE 06.06.05, 11:06
      Ja miałem w Modraczku, pierwszej szkole prywatnej w regionie;ppp Gdy obowiązkiem było 10 godzin teorii i 20 jazdy, ja miałem 40 godzin teorii i 20 jazdy! Przydało się, a ponadto instuktor, stwierdzając, że egzamin, to nie jest wielki problem (może trochę przesadzał...) uczył mnie "dla życia". Zdecydowanie luźniej podchodzi się wtedy do samego egzaminu. Zdałem za pierwszym razem i było fajnie...
      • Gość: Ala Re: PRAWO JAZDY-REKOMENDACJE SZKÓŁ JAZD-WPISUJCIE IP: 83.238.70.* 06.06.05, 11:11
        ja mam niemiłe wrażenia z Modraczka, naciągneli mnie i moją kuzynkę na kupę
        kasy, nie polecam!
        • Gość: MAVERICK PL AUTO JAZDA IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.06.05, 11:31
          AUTO JAZDA
          Było bardzo miło, wykłady z teori były nawet ciekawe prowadzone, nie był to
          monolog wykładowcy, lecz rozmawiał z nami, pytał, opowiadał, śmiech również
          był. A jazda? Ten instruktor którego dostałem był fajny, zwałka była w trakcie
          jazdy, lecz jak kolega poszedł tam na doszkalanie to z innym jeździł i też
          mówił ze fajny koleś. A ja miałem jeszcze starym sytemem, ileś tam godzin
          teorii (chyba 20 - nie pamietam :D ) i 20h jazdy. Naprawde polecam.
          AUTO JAZDA
          • Gość: mavericka Re: AUTO JAZDA IP: 83.238.70.* 06.06.05, 11:39
            nie, nie, tylko nie AUTO JAZDA, wykłady spox ale jazda...koleś pieprzył,
            pieprzył pod nosem w ogóle nie na temat a i zdawałam 3 razy , prawko przez 8
            miesięcy robiłam ale teraz jeżdże ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka