Forum   4400

4400

(16 wyników)
  • wie ktoś może? Jest jakiś film, a w gazeciejest serial - 2 kolejne odcinki. Aga
  • Wszystkich ktorzy maja dosc rodzimej papki w postaci MjM albo NW napewno ucieszy fakt, iż w 1 polowie czerwca powraca na antene (oczywiscie amerykanska) doskonały serial "The 4400" ! Sadzac po zakonczeniu 2 sezonu - to bedzie sie dzialo, oj bedzie :) A oto rozpiska - co, gdzie i kiedy ;) The 4400 - S03E01 - The New World - 11-Jun-2006 The 4400 - S03E02 - Being Tom Baldwin - 18-Jun-2006 The 4400 - S03E03 - Gone - 25-Jun-2006 The 4400 - S03E04 - Gone (Part 2) - 02-Jul-2006 The 4400...
  • ... i jeszcze: jak wypada ten serial wg Was w porównaniu do Lost i Prison Break?
  • co to ma byc ?? kim jest ten kardynał:/ i wąsik??? co mnie oni obchodzą?!?! co za nudziarze!!! czy to jest az tak wazne zeby przerywac film....ehhhhhh
  • 4400(6)

Mnie wciągnęło a was? Ktoś wie, która to seria?
  • Jedynka wymeituje II pierwsze sezony 4400 w paśmie czwartkowym, gdzie do niedawna leciał II sezon Lost. Pierwsze dwa odcinki już 4 stycznia. Postarali się :-) www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=35235
  • w programie na przyszły tydzien na CINEMAX i CINEMAX2 bedzie serial 4400, odc. 20,21,22,23. czy to jest kolejny sezon tego serialu?? dlaczego dopiero od 20 odcinka? czy CINEMAX emitowal wczesniej ten serial? jakos nie kojarze...
  • Czy ma ktos nagranie "A Place In Time" w wykonaniu Amandy Abizaid, czyli piosenke z serialu "The 4400". NIESAMOWITY KAWAŁEK !
  • Czy TVP zakupiło może drugą serię? Może słyszeliście?
  • Czemu dziś nie ma kolejnego odcinka ?
  • co myslicie o ostatnich 2 odcinkach (8.02)? Myslalam, ze Jordan Colier jednak przezyje. A co stalo sie z jego cialem? Znowu porwali go kosmici i ktos z nich wroci na ziemie jako Jordan (chyba tak szybko nie pozbyliby sie tego aktora?)? A fakt, ze zabil go syn Toma, bardzo mnie zaskoczyl. Natomias mala Izabelle jest przerazajaca...
  • Co to za nowy serial jakiś 4200? Jedynka reklamuje go jako nowy hit i zdziwiłem się, bo dotąd jak wchodził jakiś dobry serial ( typu "Lost" czy 24) to wcześniej już wiedziałem o nim sporo, a teraz nic?
  • Czekam juz od 20-tu minut na 4400! A tu TVP1 puszcza mi jakies dysputy. Moze to jest i wazne, ciekawe, na czasie. Ale nie dla mnie, nie w tym momencie. Jest to jedyny film, ktory ogladam w TV (procz LOST'a na ktorego nie moge sie doczekac) i co czwartek nastawiam sie pozytywnie na ogladanie, a tu mi Plepleple puszczają. Sprawdzam datę - czwartek, program - TVP 1, sprawdzam Program - 4400 - godz. 20:20. Sprawdzam czas 20:40! O co tu chodzi. I to nie pierwszy raz ... a to reklamy p...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?