Gość: balum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:00 Ethnak adminem tego forum. Nie może tak być że naszymi plecami decyduje się o forum które współtworzymy przez swoje wpisy. Proszę o wpisy tych osób które popierają tą kandydaturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: optymista Re: ethanak adminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:03 ethanak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: ethanak adminem IP: *.brda.net 18.07.05, 20:20 jesli PIT nie ma czasu to pozostaja takie kandydatury: ethanak, maciej , saul, balum , ka-zet...a jesli wy sie nie zdecydujecie to opiekunem zostanie babbik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek ka_zet, unsatisfied6, radca, PIT, vigla, trond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:34 A ja stawiam na ka_zet, unsatisfied6, radca, PIT, vigla, trond Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saul Moderatorzy: ethanak, yaraz82 IP: 170.158.100.* 18.07.05, 20:37 ethanak napisał: > Zgłaszam oficjalnie swoją kandydaturę. :) Bardzo dobrze. ethanak, yaraz82, ewentualnie maciej, PIT, balum. Jest to forum bydgoskie, które w jakimś stopniu stanowi naszą własność. To my bydgoszczanie chcemy decydować o jego obliczu i najlepiej znamy jego słabości i problemy. Adminie - jabbur - !!! Zadałeś pytanie kogo widzimy jako swojego moderatora. Podobne pytanie pojawiły się na innych forach regionalnych. Wydaje mi się, że w tym i pokrewnych wątkach otrzymałeś jasną odpowiedź. Bydgoszczanie na tym stanowisku widzą: PIT, ethanak, yaraz82, maciej, balum. PIT wyjaśnił, że z przyczyn obiektywnych nie jest w stanie moderować forum. Ethanak i yaraz82 zdeklarowali się do podjęcia moderacji. Dla mnie sprawa jest oczywista. Zadałeś pytanie, otrzymałeś odpowiedź: 1. ethanak 2. yaraz82 Taka jest nasza - bydgoszczan - odpowiedź! Teraz ruch należy do Waszej strony. Odpowiedzcie sobie na pytanie, czy jest to forum bydgoskie, na które wpłym mają bydgoszczanie, czy forum adminów którzy w sobie znany sposób zlekceważą nasz wybór. Jestem przekonany, że nasze zdanie zostanie uszanowane. Moderacji podejmą się: ethanak i yaraz82. --- Oczywiście ich praca po wstępnym okresie, może zostać obiektywnie oceniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunczyk ethanak pisze tez pod nickiem toruniak, obrazajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:52 ethanak pisze tez pod nickiem toruniak, obrazajac w rażący sposob Torun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: ethanak pisze tez pod nickiem toruniak, obraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:02 Tak a Kopernik była kobietą. Ethnak jedynym kandydatem na admina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: proszę udowodnij to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:14 Nie udowodni tego a przed chwilą wpisał kolejny raz tekst o jątrzacym leszku wieć wiesz z kim masz do czynienia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=26505057&v=2&s=1 Re: Leszek choroba toczy ciebie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: torunczyk 18.07.2005 21:00 + odpowiedz Pisze tu od niedawna. Zarzucanie wszystkich nieszczesc Toruniowi swiadczy chyba o poziomie niektorych na forum, zwlaszcza jątrzącego leszka, ktyory uwzywajac kilkunastu nickow tworzy teorie zagrozenia ze strony Torunia, 3 storn, torunskich politykow, parlamentarzystow itp. Prawdopodobne nicki leszka, poza leszek21, toi chyba a_weirdo, ksero, kopiarka, balum (własnie), dwumiasto. Poczytaj o leszku: torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403 Nie mam nic do admina bydgoskiego (zeby bylo jasne), nawet nie smiem sie wtracac do dyskusji, kto jest nie daj boze torunaniniem (co uchodzi za obelge), ale jesli piszesz o Toruniu, śmiem odpisywac. Pisze jasno torunczyk, zeby kazdy wiedzial, skad jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arte Re: ethnak adminem IP: 217.97.147.* 19.07.05, 10:57 Moje typy: - PIT - ethanak - yaraz82 - maciej - balum Pozdrawiam, Krzysztof W. "Arte" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aww Re: ethnak adminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:05 moje sa podobne Odpowiedz Link Zgłoś