Gość: iv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:23 Popieram :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milk_sam Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 27.07.05, 23:38 Bardzo dobry pomysł władz miasta. Wiecej takich rozwiązań i będzie się nam przyjemniej żyło. Odpowiedz Link Zgłoś
winicjusz1980 Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 27.07.05, 23:47 Dziś słuchałem tego Pana! Genialny pomysł z tą altanką i muzykiem! Przyjemnie usiąść z dziewczyną i posłuchać pięknych melodii. Mała odskocznia od rąbanki serwowanej przez tzw. DJ-ów z bydgoskich klubów oraz muzyki z lokali pod parasolkami na płycie Starego Rynku. Szkoda tylko, że władze nie mają wpływu na to, żeby lokal OAZA nie zagłuszał tego Pana dzwiękami z marnej jakości głośnika. Pytanie: Czy w Bydgoszczy nie ma równie utalentowanych muzyków? Byłoby chyba zdecydsowanie taniej dla miejskiej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
whisk Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 28.07.05, 09:37 Zgadzam sie! czy Bydgoszcz jest "biedna" w młodzież równie dobrze grająca?! nie lepiej mlodziezy bydgoskiej zapalcic pare zloty niz obcokrajowcom? to takie.. lekkie ponizanie młodych bydgoskich muzyków. Ja rozumiem ze letnia wyspa młyńska jest nieopodal, ale.. ehh... zawsze najlepiej szukac gdzie indziej niz u siebie. wiec juz nic nie mówie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:21 w 32 osobowek klasie trudniej odnaleźć talent, oraz mu pomóc się wybić. Dziekujemy ci SC KONDOM Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 28.07.05, 09:54 bylam sluchalam z mezem i dzieckiem Dziecko gonilo za golebiami a my sie zasluchalismy bardzo mily dla ucha pomysl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.zebyd.com.pl 28.07.05, 06:44 Jestem za , to bardzo dobry pomysł włodarzy miasta. Miasto musi żyć i mieć dobry klimat. Nie szukajmy kilkuzłotowych oszczędności na jednym utalentowanym człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:10 Gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 10.08.05, 13:21 Na rynku www.bydgoszcz.pl/ kliknij na kamerę a zobaczysz grajka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjer Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:15 Gra cudownie!!!!! Kto go nie słyszał, niech idzie koniecznie na Stary Rynek. Znakomity gitarzysta, repertuar bogaty i ambitny. Pochwała dla tej osoby która sprowadziła go do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
bbartek555 Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 09.08.05, 19:11 Wlasnie szukalem forum na ten temat...Pomysl naprawde znakomity, a koles gra naprawde swietnie, i repertuar ma ciekawy:))Swietne miejsce na odpoczynek i relaks..Wiecej takich pomyslow w Bydgoszczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:56 rzeczywiście ładnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filhar Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:38 Ach tam... Z playbacku jedzie - widziałem. POszedł do Gallery do kibla, a muza jechała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: 212.122.214.* 09.08.05, 22:53 Tak, bardzo ladnie gra, tylko dlaczego nie w sobote i niedziele po poludniu?! Odpowiedz Link Zgłoś