Dodaj do ulubionych

Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:23
Popieram :)))
Obserwuj wątek
    • milk_sam Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 27.07.05, 23:38
      Bardzo dobry pomysł władz miasta. Wiecej takich rozwiązań i będzie się nam
      przyjemniej żyło.
    • winicjusz1980 Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 27.07.05, 23:47
      Dziś słuchałem tego Pana! Genialny pomysł z tą altanką i muzykiem!

Przyjemnie usiąść z dziewczyną i posłuchać pięknych melodii. Mała odskocznia
      od rąbanki serwowanej przez tzw. DJ-ów z bydgoskich klubów oraz muzyki z
      lokali pod parasolkami na płycie Starego Rynku.

Szkoda tylko, że władze nie mają wpływu na to, żeby lokal OAZA nie zagłuszał
      tego Pana dzwiękami z marnej jakości głośnika.

Pytanie:
      Czy w Bydgoszczy nie ma równie utalentowanych muzyków? Byłoby chyba
      zdecydsowanie taniej dla miejskiej kasy.
      • whisk Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 28.07.05, 09:37
        Zgadzam sie! czy Bydgoszcz jest "biedna" w młodzież równie dobrze grająca?! nie lepiej mlodziezy bydgoskiej zapalcic pare zloty niz obcokrajowcom? to takie.. lekkie ponizanie młodych bydgoskich muzyków. Ja rozumiem ze letnia wyspa młyńska jest nieopodal, ale.. ehh... zawsze najlepiej szukac gdzie indziej niz u siebie. wiec juz nic nie mówie :(
        • Gość: nn Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:21
          w 32 osobowek klasie trudniej odnaleźć talent, oraz mu pomóc się wybić.
          Dziekujemy ci SC KONDOM
      • kati1973 Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 28.07.05, 09:54
        bylam sluchalam z mezem i dzieckiem
        Dziecko gonilo za golebiami
        a my sie zasluchalismy

bardzo mily dla ucha pomysl :)
    • Gość: jasiu Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.zebyd.com.pl 28.07.05, 06:44
      Jestem za , to bardzo dobry pomysł włodarzy miasta. Miasto musi żyć i mieć
      dobry klimat. Nie szukajmy kilkuzłotowych oszczędności na jednym utalentowanym
      człowieku.
    • ethanak Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 28.07.05, 09:09
      Miło :)
      • Gość: Ja Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:10
        Gdzie ?
        • ethanak Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 10.08.05, 13:21
          Na rynku
          www.bydgoszcz.pl/
          kliknij na kamerę a zobaczysz grajka...
    • Gość: Kasjer Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:15
      Gra cudownie!!!!! Kto go nie słyszał, niech idzie koniecznie na Stary Rynek. Znakomity gitarzysta, repertuar bogaty i ambitny. Pochwała dla tej osoby która sprowadziła go do miasta.
    • bbartek555 Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą 09.08.05, 19:11
      Wlasnie szukalem forum na ten temat...Pomysl naprawde znakomity, a koles gra
      naprawde swietnie, i repertuar ma ciekawy:))Swietne miejsce na odpoczynek i
      relaks..Wiecej takich pomyslow w Bydgoszczy:))
      • Gość: balum Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:56
        rzeczywiście ładnie gra
        • Gość: filhar Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:38
          Ach tam... Z playbacku jedzie - widziałem. POszedł do Gallery do kibla, a muza
          jechała...
    • Gość: h Re: Muzyk ze Lwowa czaruje swoją gitarą IP: 212.122.214.* 09.08.05, 22:53
      Tak, bardzo ladnie gra, tylko dlaczego nie w sobote i niedziele po poludniu?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka