Gość: ilda IP: 212.122.214.* 05.08.05, 00:31 czy macie swoje ulubione ekspedientki w tej cukierni? ja proponuję Panią Sabinę z cukierni na Gdańskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lerła Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:09 A dobrze tego-śmego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ekspedientki u Sowy IP: 212.122.214.* 08.08.05, 19:43 w sumie chyba nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:24 Jeśli chodzi o obsługę kelnerską to u Pana Sowy jest to zorganizowane bardzo dobrze. Często jestem gościem winiarni pod cukiernią na ul. Mostowej i bardzo podoba mi się fakt, że Panie kelnerki są rzeczowe, niewyzywająco ubrane i miłe. Na pochwałę zasługuje także Pan kelner w winiarni. Będąc obsługiwanym mam wrażenie, że obsługa w poczuciu swojej "służby" rzeczywiście się mną interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:03 Damian lubi kelnerów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ekspedientki u Sowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 12:01 Często bywam w kawiarni na Mostowej. I rzeczywiście kelnerki pracujące u góry są niezwykle miłe i profesjonalne. Ale kelner z Winiarni zdecydowanie odstaje od poziomu. Kilka dni temu byłam tam na kolacji. Obok przy stoliku siedzieli Jego znajomi. I Pan kelner usiadł razem z nimi (w przyzwoitej restauracji nie do przyjęcia), nie interesował się nami, nie dolewał wina, pochłonięty plotkami z przyjaxciółmi (w czasie swojej pracy). Chyba Pan Adam Sowa jest na urlopie i nie jest w stanie dopilnować tego bufona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalator Re: ekspedientki u Sowy 09.08.05, 12:25 Ja nie byłem świadkiem takiego zachowania, ale jeśli miało miejsce to faktycznie nie swiadczy o nim zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:27 właśnie tego ,kelnera lubi Damianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:34 Ja u Sowy preferuję jednak ciasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ekspedientki u Sowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 13:57 Ja też u Sowy lubię ciasta, desery, lody, wino, sałatki, pierożki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilda Re: ekspedientki u Sowy IP: 212.122.214.* 10.08.05, 23:23 miało być o ekspedientkach a wyszło o BARMANIE.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lerła Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:01 a jak u niego z tymi sprawami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ekspedientki u Sowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 21:59 dobrze ciągnie druta panu adamowi Odpowiedz Link Zgłoś