Dodaj do ulubionych

ekspedientki u Sowy

IP: 212.122.214.* 05.08.05, 00:31
czy macie swoje ulubione ekspedientki w tej cukierni? ja proponuję Panią
Sabinę z cukierni na Gdańskiej :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: lerła Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:09
      A dobrze tego-śmego?
    • Gość: ja Re: ekspedientki u Sowy IP: 212.122.214.* 08.08.05, 19:43
      w sumie chyba nie wiem...
    • Gość: damian Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:24
      Jeśli chodzi o obsługę kelnerską to u Pana Sowy jest to zorganizowane bardzo
      dobrze. Często jestem gościem winiarni pod cukiernią na ul. Mostowej i bardzo
      podoba mi się fakt, że Panie kelnerki są rzeczowe, niewyzywająco ubrane i miłe.
      Na pochwałę zasługuje także Pan kelner w winiarni. Będąc obsługiwanym mam
      wrażenie, że obsługa w poczuciu swojej "służby" rzeczywiście się mną
      interesuje.
      • Gość: jolka Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:03
        Damian lubi kelnerów!!!!
    • Gość: Anna Re: ekspedientki u Sowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 12:01
      Często bywam w kawiarni na Mostowej. I rzeczywiście kelnerki pracujące u góry
      są niezwykle miłe i profesjonalne. Ale kelner z Winiarni zdecydowanie odstaje
      od poziomu. Kilka dni temu byłam tam na kolacji. Obok przy stoliku siedzieli
      Jego znajomi. I Pan kelner usiadł razem z nimi (w przyzwoitej restauracji nie
      do przyjęcia), nie interesował się nami, nie dolewał wina, pochłonięty plotkami
      z przyjaxciółmi (w czasie swojej pracy). Chyba Pan Adam Sowa jest na urlopie i
      nie jest w stanie dopilnować tego bufona. Pozdrawiam
      • kalator Re: ekspedientki u Sowy 09.08.05, 12:25
        Ja nie byłem świadkiem takiego zachowania, ale jeśli miało miejsce to
        faktycznie nie swiadczy o nim zbyt dobrze.
      • Gość: jolka Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:27
        właśnie tego ,kelnera lubi Damianek.
        • Gość: EmPe Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:34
          Ja u Sowy preferuję jednak ciasta!
          • Gość: Anka Re: ekspedientki u Sowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.05, 13:57
            Ja też u Sowy lubię ciasta, desery, lody, wino, sałatki, pierożki......
    • Gość: ilda Re: ekspedientki u Sowy IP: 212.122.214.* 10.08.05, 23:23
      miało być o ekspedientkach a wyszło o BARMANIE.... ;-)
      • Gość: lerła Re: ekspedientki u Sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:01
        a jak u niego z tymi sprawami?
        • Gość: xyz Re: ekspedientki u Sowy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 21:59
          dobrze ciągnie druta panu adamowi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka