Gość: maciej IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 28.08.05, 00:27 Organizacyjnie doskonale i wynik sportowy super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ydek Re: Nic dodać nic ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 11:22 Bałagan na GP w Bydgoszczy Autor: Gość: Speedweyfan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 27.08.2005 23:19 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Własnie wróciłem z GP na zuzlu w Bydgoszczy. Kto nie był niech nie żałuje.Totalny bałagan!!!!!!!!!!!!!! Najwieksze kłopoty z wyjazdem,podwójne miejsca parkingowe[LEWE BILETY](to typowe w Byd) Brak napoi na stadionie. Nie mylic z piwem.Piwa ile dusza zapragnęła. Po dekoracji grupa pijanych kibiców obrzuciła T.Golloba plastykowymi kubeczkami po napojach i wodzie .Wyzwisk pod adresem Golloba nie było konca.Zdrajca,uciekinier,oszust należały do najdelikatnieszych. Pod koniec chyba juz nikt nie panował nad sytuacją ,prawdopodobnie z tego powodu ,ze organizatorzy zostali ze spora ilością biletów. Mnie tak niska frekwencja wcale nie dziwi.Sam juz tam więcej na zadne GP nie pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ydek-umyj nogi! Re: Nic dodać nic ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:49 kochany Ydeku. cieszymy się, ze juz w nastepnym sezonie twoje ukochane miasto toruń bedzie mialo okazje sie wykazac sprawna organizacja gp na żużlu. nie omieszkam wtedy przeszukac neta i wkleić na wasze najcudowniesze forum kilku opini od zawiedzionych fanów. a tak na marginesie to napoje byly, spod stadionu wyjezdzalem okolo poltorej minuty, wyzwisk nie było (chyba nie wyobrażasz sobie, że pijany kibic krzyczy w kierunku Tomka: "uciekinier!", prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Nic dodać nic ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:39 Spokojnie,było super ,ale nie odbyło sie bez paru organizacyjnych zgrztów. Rozumiem ,ze kolega akurat trafił na taki zbieg okolicznosci.Więcej wyrozumiałości,uczymy sie.Poza tym to tylko ludzi ,a ci jacy u nas są,każdy wie. Proponuję zapomniec o błedach i cieszyc sie ideą sportowej walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Nic dodać nic ująć IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 28.08.05, 18:58 Dlaczego jakas gnida podszywa sie pode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydek Re: Nic dodać nic ująć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:45 mozesz szczegółowo wytłumaczyc dlaczego Ci przychodza na myśł gnidy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odek Re: Nic dodać nic ująć IP: *.brda.net 29.08.05, 11:39 ydek szmatexie...i co na waszym stadionie w toruniu nadal jedzie kupa z pobliskiej oczyszczalni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Nic dodać nic ująć IP: 212.122.214.* 29.08.05, 12:48 ja mam jedno pytanko nawet podczas transmisji teleiwzynej byłó widać BYŁEGO SPONSORA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYDGOSZCZANIN Re: Nic dodać nic ująć IP: 212.122.214.* 29.08.05, 12:50 no ucięło mi i BYŁEGO DYEKTORA POLONII przy podium z zwycięzcami! czyzby stary dobry układ już wracał? no nie tylko nie toooo! Odpowiedz Link Zgłoś