Gość: roman_ IP: 195.117.138.* 01.09.05, 13:48 Zastanawiam sie nad wyborem serwisu dla samochodu. Mogę jechać do Torunia ale od niedawna jest też serwis w Bdgoszczy. Może ktoś ma opinie na ten temat i się nimi podzieli. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: celina Osobiscie odradzam Honde bydgoska - zdzieraja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:20 Osobiscie odradzam Honde bydgoska - zdzieraja, kiedys "zapomnieli" wymienic olej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: Serwis Hondy IP: *.eu.org 01.09.05, 14:41 Serwis Hondy jest w Bydgoszczy od wrzesnia 2003. Serwisowałem u nich Hondę ( poprzednią) chyba 4 razy. Nową tez u nich serwisuję. Mają swoje minusy ( jak każdy tego typu zakład) i swoje plusy. Raz byłem na serwisie w Toruniu. Znam też serwis Słupsk. Generalnie : jestem za Hondą Bydgoszcz ( nie tylko dlatego , że tu mieszkam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Serwis Hondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:21 Ja serwisuję swoją hondę w Tokio. Wolę nie ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś