Gość: jaaaaaa IP: *.it-net.pl 18.09.05, 13:31 co myślicie o otworzeniu H&M w miejscu Super Price w Galerii Pomorskiej?Wedlug mnie brakuje tej marki w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iv Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:41 H&H od dawna jest w Bydgoszcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubism Re: H&M IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.09.05, 13:44 no poki co nie ma H&M...w planach jest zbudowanie tego sklepu w Astorii, no i pewnie będzie też w Focus Parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:54 sorki moj blad H&H jest H&M pewnie nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejzi Re: H&M IP: *.crowley.pl 19.09.05, 21:53 oczywiscie, że jest ... w lumpeksach (hi,Hi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiko Re: H&M IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 18.09.05, 14:20 raczej to niemozliwe bo jest tam za malo miejsca na taki sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa Re: H&M IP: *.it-net.pl 18.09.05, 18:47 starczy.w Gdansku na Manhattanie H&M jest mały,a jednak jest.Miejsce po Super Price to duzy lokal H&M wystarczyloby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubism Re: H&M IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.09.05, 18:52 H&M na manhattanie małe?? to jakich ty wymiarów dla sklepu oczekujesz?? w gdansku jest az za duze..wystarczyłoby spokojnie jakby byl jeden poziom!! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: H&M 18.09.05, 23:14 to jeszcze nie wiadomo co ma być w miejscu Super Price ? a H&M będzie w focus park i w Astorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiko Re: H&M IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 18.09.05, 23:46 to moze lepiej by sie przydal sklep C&A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aww Re: H&M jedyny jest w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:48 H&M jedyny jest w Toruniu - w otwieranej w pazdzieniku Galerii Copernicus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiko Re: H&M jedyny jest w Toruniu IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 19.09.05, 09:00 a co mnie to interesuje ze tam bedzie ja tam nie mieszkam i tam zakupow robic nie bede wiec nie interesuje mnie to co bedzie w waszej galerii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: H&M jedyny jest w Toruniu IP: *.it-net.pl 19.09.05, 09:12 zacznijmy od tego ze napewno tam nie bedzie H&M.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aww Re: H&M jedyny jest w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:18 Bedzie na pewno Copernicus to najwiekszy obiekt w regionie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=29047715&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=28708301&v=2&s=0 30.000 m kwadratowych 90 sklepow + 3 hipermarkety + kegielnia + cetrum rozrywkowe. Na same drogi dali najwiecej w regionie - 18 mln zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: H&M jedyny jest w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:29 Teraz z wilmanologiki przechodzisz do babbikofaktów... > Copernicus to najwiekszy obiekt w regionie: Prawdą jest, że będzie to drugi co do wielkości sklep. Dalej linki, które mają pewnie potwierdzić to, co piszesz, a potwierdzają, że nie tylko ty kłamiesz na tym forum... > 30.000 m kwadratowych 90 sklepow + 3 hipermarkety + kegielnia + cetrum Copernicus będzie miał nieznacznie więcj niż przytoczone przez ciebie 30tys. m^2, bo 35tys. Jest to prawie tyle, co bydgoska Galeria Pomorska (36tys.), z czego toruński hipermarket będzie większy (jeśli dobrze pamiętam, to o jakieś 3tys. m^2), zaś galeria handlowa mniejsza. Początkowo (przed rozpoczęciem budowy) mówiono, że będzie większy niż GP - miał mieć 37tys. m^2, ale już w komunikatach o rozpoczęciu budowy powierzchnia była o te nieszczęsne 2tys. m^2 mniejsza. Mimo wszystko mam nadzieję, że uda się wam zaspokajać tam wasze pragnienie kupowania. Udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: H&M jedyny jest w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:42 Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: H&M jedyny jest w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:17 Typowa wilmanologika - jest, chociaz go nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aww Zapraszam do Torunia na zakupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:19 Masz racje - bedzie za miesiac, jak otworza w Toruniu. A w Bydgoszczy za miesciac nie bedzie, i tyle. Zapraszam do Torunia na zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Zapraszam do Torunia na zakupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:38 Mysle, ze jechanie po bluzke H&M 45km to troche duzo, ale chetnie wpadam do znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Zapraszam do Torunia na zakupy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:59 do znajomych...do Torunia. Ale bluzek nie kupuje tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: H&M IP: *.it-net.pl 19.09.05, 14:37 Jeśli H&M miałby otworzyć salon w Toruniu to by o tym onformował tak jak robił to w przypadku innych miast,nawet Bydgoszczy. O Toruniu nic nie wspomina.Wiec przykro mi nie bedziecie miec H&M.Wpiszczcie sobie w google H&M w Toruniu lub H&M w Bydgoszczy.i przestańcie głupoty wypisywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: H&M w Galerii Pomorskiej IP: *.it-net.pl 26.09.05, 21:38 Mam nadzieję ze ten H&M powstanie:) podobno coraz bliżej do tego.A miejsca myśle jest w sam raz.A w GDA H&M jest jeden mniejszy ale w Alfie a nie w Manhattanie.super Price zajmował dużo miejsca,więc myślę ze lokalizacja dla H&M jest w sam raz,miejsca tam jest więcej niż w Vero Modzie.Czekam na H&M w Galerii Pomorskiej Odpowiedz Link Zgłoś