Dodaj do ulubionych

ulubione knajpki/puby/kluby w Bydgoszczy

IP: *.telsten.com / *.telsten.com 19.09.05, 15:10
moim zdaniem w kategorii restauracje wygrywa Sowa na Mostowej...pyszne wyroby
i super obsługa..niestety robi się coraz drożej..a wy jakie miejsca polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: QWEWRT na pewno nie Kredens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:25
      syf na maxa! chamska obsługa, dresiarze - koledzy ochrony, grożący pobiciem.
      OMIJAJACIE KREDENS SZEROKIM ŁUKIEM !!!
      • Gość: Stef Re: na pewno nie Kredens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:38
        ogólnie personel jest tam bardzo niemiły.
        raz ,zapłaciłem za piwko i go po prostu nie dostałem!!! ale to co ostatnio mnie
        spotkało to już przeszło wszelkie granice, otóż, próbowałem wejśc do lokalu z
        moją dziweczyną i drugą zaprzyjaźnioną parą. faceci byli w krótkich spodenkach
        (na termometrze jakieś 25 stopni). na wejściu stał ochroniarz z grupką swoich
        koleżków. no i powiedział, że nie wejdziemy. wywiązała się rozmowa - w czym
        problem? na to włączyli się kolesie ochroniarza- chamskie dresy - zagrozili nam
        pobiciem i naubliżali nam. musieliśmy się jak najszybciej oddalić, gdyż dużo
        niebrakowało, a pobiliby nas- sądzę, że dziewczyny też by dostały, gdyż
        wyzywali je bez mrugnięcia okiem. było ich 5 albo 6 łącznie z ochroniarzem,
        który się tylko temu przyglądał z uśmiechem. po prostu SKANDAL, chcielśmy
        zadzwonić na policję tudzież straż miejską, ale odpuściliśmy. właściciel lokalu
        niejaki Hubert Białczewski powinien uważniej przyglądać się kogo zatrudnia w
        swojej melinie, bo taka obsługa, a tym bardziej agresywni kolesie ochroniarza
        odstraszają mu klientów...
        • rok1978 Re: na pewno nie Kredens 30.09.05, 12:38
          w kredensie raz spadla mi kurtka z wieszaka. Nie dostalem jej mimo, ze chcialem
          isc juz do domu. Szatniarz po prostu powiedzial, ze nie moze jej znalezc!!!! Co
          prawda dostalem 10 zeta na takse i obietnice, ze jutro bedzie ona do odbioru,
          lecz moglem ja odebrac dopiero po kilku dniach, bo nikt tam nie wiedzial o co
          chodzi i jaka kurtka, i ze klucz do szatni ma TYLKO szatniarz! PARANOJA!
    • Gość: hauptmann Na pewno nie włoska "Albo rybka, albo..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:27
      Restauracja włoska "Albo rybka, albo..." przy trasie na Gdańsk, za Osielskiem -
      zamówiłem 5 x wode bez gazu i 1 x z gazem, to przynieśli odwrotnie, ale to
      jeszcze pikuś - potem kelner nie podał nam jednego z zamówionych dań i wciskał
      nam, że go NIE zamówiliśmy, gdy poprosiłem w końcu o rozmowę z kierownikem
      zaczął nas głośno komentować w stylu "co za ludzie!"...nie polecam tej knajpy.
      • ethanak a jaką polecasz pechowcze? 19.09.05, 19:16
        może tak w zgodzie z duchem wątku ulubione knajpy a nie niesprawdzalne opnie
        nienajlepsze...
        • trond polecam 19.09.05, 20:39
          hienę
    • Gość: hauptmann Na pewno nie Hammurabi na Gdańskiej koło "Rywala" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:28
      Hammurabi na Gdańskiej (koło "Rywala"). Kelnerka Ela, nie dość że opryskliwa, to
      jeszcze czasem "myli się" przy wydawaniu reszty, oczywiście zawsze na niekorzyść
      klienta.
      • Gość: elfik Re: Na pewno nie Hammurabi na Gdańskiej koło "Ryw IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 19:34
        co ty z tych ze schizofrenią? Raz się podpisujesz jako Hania i piszesz słowo w
        słowo te same bzdety raz jako hauptman, zdecyduj się
    • mylady1 Nigdy STARY PORT !!!! 19.09.05, 15:30
      To skoro piszecie na "nie", to ja tez:

Przyjechali do mnie znajomi na weekend, więc w ramach tour de Bydzia
      zahaczaliśmy o kilka knajp. Między innymi poszliśmy do Starego Portu. Na
      początek chcieliśmy zamówić zupę węgierską (gulaszowa) ale kelner uprzejmie
      poinformował, że znajdzie się już tylko jedna porcja(!!!). Zaczęliśmy szukać
      innej zupy. Kelener, po szybkiej wizycie w kuchni oświadczył, że jednak cztery
      porcje się znajdą. i znalazły się. Zjedliśmy najbardziej ROZWODNIONĄ zupę na
      świecie!!! Nadrobili drugim daniem, ale nie na tyle, byśmy zapomnieli o
      wcześniejszej wpadce.

Jedna porcja+woda=cztery porcje. Start Port jest teraz przedmiotem kpin wśród
      moich znajomych.
      • Gość: CHM Re: Nigdy STARY PORT !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:32
        NIDGY KUŹNIA KUŹNIA I JESZCZE RAZ KUŹNIA.
        Niedawno, na zamkniętej imprezie (zakończeniowej studentów pewnej bydgoskiej
        uczelni) chamska obsługa i totalne nieporozumienie kto jest klientem, a kto
        kelnerem. Zakaz wnoszenia/picia wlasnego alkoholu - ok, ale dyskretnie a nie w
        stylu Gestapo. Wyskakiwanie z nienacka, przechodzenie między stolikami co dwie
        minuty, głupie gadki i wyrywanie na chama jeszcze nie dopitych kieliszków,
        szklanek "żeby nie mogli czasem wlać swojego". W ostatniej godzinie imprezy
        łaska, że coś sprzedadzą... eh... Jedyne co mogło się podobać, to wnętrze ;)
        Gorąco nie polecam.
        • Gość: Tom Re: Nigdy STARY PORT !!!! IP: *.brda.net 30.09.05, 11:11
          Niestety masz racje :( Doświadczyłem tego samego. Dorzuce jeszcze, że nie ma co
          sie nastawiać na większe balety...bo DJ gra max do 2 ( w weekend) bo jak
          tłumaczy póżniej idzie spać. Po takiej informacji o mało co nie spadłem z
          krzesła. Ot cała Kuźnia...
    • Gość: cubism Re: ulubione knajpki/puby/kluby w Bydgoszczy IP: *.telsten.com / *.telsten.com 19.09.05, 15:37
      a może teraz coś na tak(o to mi raczej chodziło:P)...no chyba że waszym zdaniem
      takie nie istnieją...
    • Gość: asdeq OBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:39
      pod hala Łuczniczka - super atmosfera, obsługa, kregielnia, imprezy - wszystko
      na TAK! :)
      • Gość: hauptmann Re: OBC = obciach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:44
        OBC = obciach ?
        Bo nie znam.
        • Gość: srthnsr Re: OBC = obciach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:48
          Gość portalu: hauptmann napisał(a):

> OBC = obciach ?
          > Bo nie znam.

OBC = Olimpic Bowling Center
        • Gość: w Olimpic Bowling Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:49
          :) fajnie tam jest
          • Gość: hauptmann Re: OBC = obciach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:51
            Co tam fajnego?
          • Gość: MICHU Re: Olimpic Bowling Center IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:53
            atmosfera, przurocze kelnerki, muzyka, towarzystwo, kregle - naprawde warto sie
            tam przejsc i spedzic wieczor ,szczegolnie w srody i soboty
    • Gość: ER SOWA SCHODZI NA PSY, TEZ TAK UWAZAM, KIEDYS BYLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:50
      SOWA SCHODZI NA PSY, TEZ TAK UWAZAM, KIEDYS BYLO DOBRZE, ALE ZACZAL JECHAC NA
      OPINII I SOBIE OLWAC GOSCI!
    • ethanak Mnóstwo!!! 19.09.05, 19:13
      Barka - piwo , kawka i super widok na Brdę toczącą swe wody leniwie za oknem.
      Dolce Vita - włoskie pyszności w miłej atmosferze.
      IQ Cafe - pyszna kawa i internet za darmo (ale trzeba się przejść z laptopem).
      Sowa na Mostowej - boskie przystawki :)
      Sowa na Gdańskiej (O'la la Cafe??) - lody pięknie podane.
      Ogniem i Mieczem - zeppeliny ze skwarkami które rozpływają się na języku...
      ogródki na Starym Rynku - piwko w miłym towarzystwie.
      Węgliszek - wysoce kulturalna kawa :)
      Pałac w Myślęcinku - jedzonko a zwłaszcza spacer w pięknych okolicznościach
      przyrody po spożyciu ;)
      Karczma na Wyspie - jedzenie nad samą Rzeką...
      Rooster - gra w czerwone :)
      • Gość: wodzu Re: Mnóstwo!!!a w szczególności ta ostatnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:52
        :o) super fajny klimat, dziewczyny jeszcze trochę zakręcone ale jest fajnie w
        końcu można gdzieś kulturalnie wypić piwko
      • Gość: asik Dolce Vita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:21
        restauracja Dolce Vita na przeciwko hotelu Brda. przepyszna włoska kuchnia,
        piękny wystrój.
        włoska kawiarnia Reggio Emilia - Stary Rynek, świetna atmosfera, pyszne kawki i
        desery lodowe
        pub Labirynt - za hotelem Pod Orłem - w parku - po prostu trzeba poczuć ten
        klimacik
        kręgielnia OBC - juz wczesniej opisana
      • coooler1 Re: Mnóstwo!!! 20.09.05, 14:29
        Pizza Hut jest też dobra :)
        • Gość: brokk Mnóstwo bo ja wiem?! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.09.05, 00:10
          do posiedzenia barka...ale gdzie dobrze potanczyc..skoro nawet sono zamykaja
          • ethanak Oj tak.. 21.09.05, 00:56
            są Promohousy i inne a poza tym Sono zostanie tylko pod inną nazwą i ze zmianą
            repertuaru na lżejszy...
            • Gość: ono Re: Oj tak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 01:02
              A w Kubryku muzyka, jakby żywcem z Bogarta... Warto się wybrać sentymentalnie na jedno piwko... ;-)
              • ethanak Re: Oj tak.. 21.09.05, 01:05
                OOOOOO :):):):)
            • Gość: bum Re: Oj tak.. IP: 82.146.225.* 30.09.05, 12:14
              hmm lżejszy.. czyli jakiego rodzaju gatunków można się tam spodziewać?
              • a_weirdo Re: Oj tak.. 30.09.05, 15:11

> czyli jakiego rodzaju gatunków można się tam spodziewać?

15 października będzie tam Paul Farris, jeśli cokolwiek ci to mówi.
                • Gość: bum Re: Oj tak.. IP: 82.146.225.* 30.09.05, 15:21
                  Owszem mówi, i cieszy mnie to ;) Housik może być, obawiałem się, że "lżejsze
                  klimaty" mogą nie daj Boże oznaczać pójście w kierunku czegoś w stylu euro-dance...
    • Gość: asdeq restauracja Fair Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 03:08
      Restauracja Fair Play = nowy lokal godny uwagi. restauracja znajduje sie w
      budynku Hali Łuczniczka, wejscie od strony Brdy. serdecznie polecam ten
      elegancki, a niedrogi lokal, w którym mozna dobrze zjesc, wypic piwko, obejrzec
      jakies zawody sportowe, ewentualnie posiedziec na tarasie z widokiem na Brdę -
      naprawde warto! bylem i nie zaluje! polecam
      • Gość: mija polecam greenway IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.05, 19:45
        dają smacznie i tanio, tylko nieraz trzeba czeka bo sporo ludzi
    • Gość: elo Re: ulubione knajpki/puby/kluby w Bydgoszczy IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 00:00
      kuznia jest wypasiona obsluga wypas i laseczki czasem przychodza fajne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka