Dodaj do ulubionych

Najlepsze kebapy w Bydgosczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:14
Co mozecie polecic??
Obserwuj wątek
    • Gość: obiektywny Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:12
      Tylko Baalbeck, najlepiej ten koło starego rynku.Zawsze świerzy i taki inny od
      wszystkich.Palce lizać!
      Niezły jest też na Królowej Jadwigi, i w Bosforze (chociaz tam dodają ciut za
      dużo czerownej kapusty).
      • Gość: KOŁO Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 07:12
        Baalbek na Magdzińskiego (przy starym rynku)
        • Gość: Bydgost Re: Najlepsze kebapy w Bydgoszczy IP: *.atr.bydgoszcz.pl 29.09.05, 09:02
          Może się narażę, ale stwierdzę jedno:
          Jako rodowity bydgoszczanin jeżdżę zjeść dobry kebap do Torunia. Jest taki mały
          lokal przy Szewskiej (zaraz przy Starym Rynku, w prawo od Chełmińskiej) - palce
          lizać... Równie dobrego w Bydgoszczy nie znalazłem, a szukałem... Z tych które
          próbowałem faktycznie ten w Baalbeku na Magdzińskiego jest najlepszy :-)
          Życzę smacznego
          • Gość: Tutejszy Re: Najlepsze kebapy w Bydgoszczy IP: 218.80.229.* 29.09.05, 09:18
            A ja lubie Kebap kolo OBI. Jest bardzo smaczny.
            • Gość: obiektywny Re: Najlepsze kebapy w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:48
              Jest jeszcze kebab w Silverado na Dworcowej.Bardzo dobry swoją drogą.Za to nie
              polecam jeść w Piramidzie, która mieści się zaraz obok.Niby tanio (4,99), ale
              za to paskudnie:(
    • misiak271 Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy 29.09.05, 11:57
      tylko i wyłacznie na Królowej Jadwigi!!! Nigdzie nie ma lepszych!!!Już mi
      ślinka leci!!!! pychotka
    • Gość: takitam Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:03
      Najlepsze sa w Trojanie na Gdanskiej i w Baalbeku na Magdzinskiego :) Pierwszy
      lubie z sentymentu, a w drugim jest masa swiezych warzyw :)

Pozdrawiam
      • Gość: Iron Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.chello.pl 29.09.05, 14:22
        W Trojanie są wyborne to fakt i dużo mięska dają. (dla mnie ważne)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka