Gość: Thom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:14 Co mozecie polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obiektywny Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:12 Tylko Baalbeck, najlepiej ten koło starego rynku.Zawsze świerzy i taki inny od wszystkich.Palce lizać! Niezły jest też na Królowej Jadwigi, i w Bosforze (chociaz tam dodają ciut za dużo czerownej kapusty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŁO Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 07:12 Baalbek na Magdzińskiego (przy starym rynku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgost Re: Najlepsze kebapy w Bydgoszczy IP: *.atr.bydgoszcz.pl 29.09.05, 09:02 Może się narażę, ale stwierdzę jedno: Jako rodowity bydgoszczanin jeżdżę zjeść dobry kebap do Torunia. Jest taki mały lokal przy Szewskiej (zaraz przy Starym Rynku, w prawo od Chełmińskiej) - palce lizać... Równie dobrego w Bydgoszczy nie znalazłem, a szukałem... Z tych które próbowałem faktycznie ten w Baalbeku na Magdzińskiego jest najlepszy :-) Życzę smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Najlepsze kebapy w Bydgoszczy IP: 218.80.229.* 29.09.05, 09:18 A ja lubie Kebap kolo OBI. Jest bardzo smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Najlepsze kebapy w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:48 Jest jeszcze kebab w Silverado na Dworcowej.Bardzo dobry swoją drogą.Za to nie polecam jeść w Piramidzie, która mieści się zaraz obok.Niby tanio (4,99), ale za to paskudnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
misiak271 Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy 29.09.05, 11:57 tylko i wyłacznie na Królowej Jadwigi!!! Nigdzie nie ma lepszych!!!Już mi ślinka leci!!!! pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:03 Najlepsze sa w Trojanie na Gdanskiej i w Baalbeku na Magdzinskiego :) Pierwszy lubie z sentymentu, a w drugim jest masa swiezych warzyw :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Najlepsze kebapy w Bydgosczy IP: *.chello.pl 29.09.05, 14:22 W Trojanie są wyborne to fakt i dużo mięska dają. (dla mnie ważne) Odpowiedz Link Zgłoś