Dodaj do ulubionych

GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE

IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 11.10.05, 00:46
CENZURA RODEM Z PRLu - napisz tekst co sie nie spodoba merytorycznie zostanie
wycięty ... gratulacje ... hmmm tak tylko się zastanawiam ...czy przypadkiem
nie naruszacie prawa o swobodzie wypowiedzi .. polecam poorozmawiać z
prawnikiem ... może by tak jakiś donosik czytaj oficjalne zawiadomienie o
przestępstwie do prokuraturtki na was napisać

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • deltalima Re: GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE 11.10.05, 00:52
      boś spamował na wszelkich możliwych forach ekonomiczny analfabeto.
      • Gość: Michal Kupiec Re: GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 11.10.05, 00:58
        Nie spamował tylko prowadził polemike ... jak widzisz na moje posty zawsze
        dopisuje tym ktorzy na nie napiszą .. a fora miejskie mają to do siebie .. że
        bywają na nich mieszkańcy głównie danego miasta i okolic !
        • Gość: Janas Tadeusz Rydzyk ps. Michal Kupiec znow spamuje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:59
          Tadeusz Rydzyk ps. Michal Kupiec znow spamuje!!!
        • deltalima Re: GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE 11.10.05, 01:10
          poczytaj. powoli, wyraźnie i ze zrozumieniem. może coś do ciebie dotrze.

www.mises.pl/site/subpage.php?id=66&content_id=227&view=full

• Gość: Michal Kupiec Re: GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 11.10.05, 01:31
            Przeczytałem i aż mnie to rozbawiło ... byłem w tym roku 8 razy w Szwecji 1 w
            Foinlandii i dwa razy w Norwegii. Mam tam sporo znajomych, chyba nawet więcej
            przyjaciół i znajomych mam poza Polską niż w Polsce ...

Zycze ci wycieczki do Szwecji poptrzenia jak wygląda ten kraj .. jaka panuje
            tam kultura ... jak wyglądają przepisy i od czego Szwecja ucieka właśnie ...
            wiesz do czego ? Od liberalizmu ... liberalizm w kwestiach sexualnych lat 70 i
            80 tych został przez Szwecję zarzucony w całości .. to on jest przyczyną
            rozpadu rodziny i obecnej tendencji do anty liberalizmu !!!

TAK TAK np. prostytucja i narkotyki sa tego jednoznacznym przykladem .. w
            latach 70 tych legalne dzis nielegalne i drtastycznie wytępione ... tak tak
            wytępione skutecznie !

Polecam ci wizyte u naszych Szwedzkic sąsiadów ... spędzenie z nimi troche
            czasu zaprzyjaźnienie sie ... wtedy powiesz czy ja mówie prawde czy ten pisak
            co tam na tym linku ppopisał bzdury !!!
            • deltalima Re: GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE 11.10.05, 01:35
              a prosiłem byś czytał ze zrozumieniem...
              no trudno, nie ma rady.
              • Gość: Kupiec Re: GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 11.10.05, 01:38
                rada jest !

ta rada nayzwa sie STENA LINE + ewentualnie pol ferries.... al enei na dwa dni
                tzlko na micsiac lub pol roku !

poydrawiam i zycze milego pobytu w Szwecji ... najlepiej latem bo jeziora sa
                super i .... ehh widoki też :)
                • deltalima Re: GAZETA WYBIÓRCZA = FORUM WYBIÓRCZE 11.10.05, 01:41
                  nie wystarczy być aby zrozumieć. nie zapominaj o tym.
                  mieszkałem w kaskinen (finlandia) i lulea (szwecja) ponad rok (w sumie). to tak
                  gwoli ścisłości.

ps. strasznie niechlujnie piszesz
          • Gość: Michal Kupiec SZWECJA IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 11.10.05, 01:36
            A to takie przesłanie ... oj jak to zabrzmiało ... ale ludzie młodzi nie
            wierzcie temu co pisza profesorki ....

zanim podejmiecie zdanie postarajcie sie sami na wlase oczy przekonac co sie w
            danym kraju dzieje ...

tylko kilka kwestii ... właśnie ze Szwecji..:
            tam panuje demokracja pełna ... gdyby Szwedom było zle wybrali by liberałow ale
            nie chcą zmian ... w tym zakresie chcą za to zmian w tych kwestiach ktore im
            przeszkadzaja ... np od lat 80 do dzis z legalnej prostytucji dzis jest jejk
            brak bo ja wytepili ... to samo z narkomanią ...

aha jeszcze jedno

porozmawiajcie sobie z Polakami ktorzy tam pojechali i już mieszkają na stałe
            niech wam powiedzą jak sie tam żyje jak pracuje...

co to znaczy bogactwo dobrobyt i brak strachu przed utrata pracy polaczony z
            godnym spokojnym zyciem a nie latanie jak w Polsce !
            • deltalima Re: SZWECJA 11.10.05, 01:39
              świnie nigdy nie zagłosują za likwidacją koryta. dlatego prosiłem byś czytał ze
              zrozumieniem. a ty dalej swoje.
              • michal_kupiec Re: SZWECJA 11.10.05, 03:03
                a ty przestań jedynie czytac teorie - wypociny jakiś pacanów... jedz i sprawdź
                czy mówią prawde czy kłamią wedy ocenisz co jest mądre a co nie .. nie kieruj
                sie tytułami bo tytuły dzis to sie ma za kase nie za mądrość !
              • elfikt1 Re: SZWECJA 11.10.05, 08:52
                deltalima napisał:

> świnie nigdy nie zagłosują za likwidacją koryta. dlatego prosiłem byś czytał
                ze
                >
                > zrozumieniem. a ty dalej swoje.

- a ty rozumiesz za to - deltalimski analfabeto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka