Dodaj do ulubionych

ASTORIA przegrywa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 23:23
ile osób było na trybunach -1000???

Astoria Bydgoszcz - Polonia SPEC Warszawa 65:79 (11:9, 22:28, 15:23, 17:19)
Astoria: Greg Davis 18, Aivaras Kiausas 12, Grzegorz Kukiełka 12, Paweł
Wiekiera 11, Arvydas Cepulis 6, Kristijan Ercegovic 2, Dennis Mims 2, Tomasz
Zabłocki 2.
Polonia: Brandun Hughes 26, Eric Taylor 17, Robert Owens 10, Krzysztof Roszyk
10, Tomasz Ochońko 5, Mariusz Bacik 4, Leszek Karwowski 4, Michał Przybylski
3.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagrys Re: ASTORIA przegrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 01:12
      A na trybunach po raz pierwszy i ostatni wywieszona została wielka flaga z
      napisem "Niezwyciężeni". Niepoprawny optymizm
      • Gość: Re Re: ASTORIA przegrywa IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.10.05, 11:21
        Zaraz znowu zacznie się lament, a powiem Wam, że dawno nie czułem się tak
        fajnie na meczu! Przede wszystkim prezentacja - zgoda, to nie jest (jeszcze:-
        P ) poziom znany z NBA - ale przynajmniej nie było niemrawo! Świetny pomysł z
        tym przygaszeniem świateł. Po drugie - podobało mi się to wręczenie bębna od
        władz Asty dla kibiców - niby drobna rzecz, a fajny i potrzebny gest! I
        najważniejsze - chłopaki gryzły wczoraj parkiet, chociaż widac było, że są
        jeszcze kiepsko zgrani. Przegrali prawie 20 punktami, ale przynajmniej zrobili
        dobre widowisko i ja nie żałuję 16 złotych wydanych na mecz, wręcz przeciwnie,
        zachęcę swoich znajomych do odwiedzin Łuczniczki. Z takim zaangazowaniem mogą
        sobie od czasu do czasu nawet wysoko przegrywać, byleby walczyli tak jak z
        Warszawą. Aha - ten nowy gość co robił prezentację jest dużo lepszy od tego
        poprzedniego, który był denerwujący, Błażej jakiśtam - tylko tą koszulkę mógł
        rzucić Warszawiakom na trybunach, bo obiecał im, a potem poszedł dalej i było
        im trochę przykro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka