Dodaj do ulubionych

Pani Prezydentowa

IP: *.petrus.com.pl 26.10.05, 19:26
Pani Prezydentowa

Czy nie uważacie,że żona nowego prezydenta jest oburzajaca?Sepleni, przerywa
ciągle meżowi,wciąż go poprawia,a sama nie potrafi sie wysłowić. Wszyscy
Ci,którzy oglądali wczorajszy program na TVN "teraz my" wiedzą na pewno o
czym mówię.Uważam,że przydałby się jej nauczyciel dobrych manier.Nie chodzi
mi o to,że ma milczeć i w ogóle się nie odzywać jest w końcu pierwszą damą,
ale nie powinna w ten sposób ośmieszać swojego męża, a uważam że to właśnie
robi.
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Pani Prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:36
      spójrz na siebie i oceń bezzstronnie.
      • Gość: Janas Re: Pani Prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:44
        Kaczynska jest piekna jak platek rozy, tylko... nos ma za duzy!
    • Gość: jozzi Re: Pani Prezydentowa IP: *.brda.net 26.10.05, 21:36
      Kaczyńska będzie musiała troche kasy wtopić w plastyczne poprawki twarzy,bo wygląda jak z załogi Leppera.
      • Gość: majk Re: Pani Prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:39
        wiecie co? nie glosowalem na kaczynskiego i jestem zdruzgotany tym co sie stalo po wyborach, uwazam, ze pis zachowuje sie fatalnie.
        z drugiej strony wydaje mi sie, ze zona kaczynskiego moze cierpiec na jakas chorobe ukladu oddechowego i stad moga brac sie te problemy
        • Gość: mag Re: Pani Prezydentowa IP: *.loco.pl / 82.146.226.* 27.10.05, 09:03
          Widać, że majk zna się na rzeczy...nowa Pani Prezydentowa nie ma wady
          wymowy ...ona jest chora - ma kłopoty z układem oddechowym.....
      • Gość: CosBy Re: Pani Prezydentowa IP: *.chello.pl 26.10.05, 21:42
        Czy Wy naprawdę musicie tak płytko myśleć? Po wyglądzie człowieka oceniacie? Chciałbym, żebyście wstydzili się tego co teraz tu piszecie. Powiem tyle : kobitka skromna i niegłupia. Dla mnie osobiście to ważne cechy.
    • tytt Re: Pani Prezydentowa 26.10.05, 22:14
      ani skromna ani nieglupia..
      a wyglad czy szerzej prezencja na takim stanowisku liczy sie bardziej niz
      gdziekolwiek indziej! a tego tej pani jak i mezowi w sumie ocena sie nalezy
      najniższa..

porownajcie do kwacha czy nie boje sie uzyc sie tego słowa prawdziwej pierwszej
      damy jaką byla kwasniewska.. jasne zaraz zaczną szczuć i pluć tu prawicowe
      betony,ale tego faktu nie zmienią-kaczynscy przy kwasniewskich to jakiś śmiech
      na salonach..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka