Gość: LEK IP: *.chello.pl 31.10.05, 18:39 Dzisiaj uslyszalem z wiarygodnego dla mnie zrodla ze Sad Apelacyjny i Prokuratura bedzie w Bydgoszczy. Takie sa plany nowych wladz.Czy ktos wiec moze cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca tematu Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:53 nie jątrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.chello.pl 31.10.05, 20:11 Na razie nic nie wiadomo w tej sprawie chyba....przecież wiesz że kłócą się o władzę więc nie mają czasu na bzdury.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:19 Czy wam już wszystkim odbiło ? Przecież jesze nie zaczęli urzędować ,po co te durne pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEK Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.chello.pl 31.10.05, 20:19 Gość portalu: znawca tematu napisał(a): > nie jątrz Nie jatrze, pytam tylko. Mam kumpla w Pis-ie, wrocil z jakiegos zebrania gdzie o tym gadali, stad wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEK Re: Sad Apelacyjny i Prokuratura IP: *.chello.pl 31.10.05, 20:21 Zapomnialem dodac - zrobilem literowke w tytule. Ma byc; Sad Apelacyjny i Prokuratura a nie Sad Apelacyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 31.10.05, 22:23 Masz bardzo dobre źródła. Minister Sikorski rówież obiecał, ze tego dopilnuje!Z Ziobro są w doskonałych stosunkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEK Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.chello.pl 31.10.05, 23:15 Gość portalu: maciej napisał(a): > Masz bardzo dobre źródła. Minister Sikorski rówież obiecał, ze tego dopilnuje!Z > > Ziobro są w doskonałych stosunkach! To znaczy ze by sie zgadzalo co uslyszalem. Fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugulec Sad apelacyjny musi byc w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:42 wy chyba mało słyszeliscie :P wiec nie wprowadzajcie zametu. Po 1 PiS ma zamiar zlikwidowac wszystkie prokuratury apelacyjne!!! Po 2 PiS zawsze byl za apelacją w Bydgoszczy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Sad apelacyjny musi byc w Bydgoszczy IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 31.10.05, 23:46 To chyba ostatnio nie sluchales Wassermana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugulec Re: Sad apelacyjny musi byc w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 00:18 A co ma Wasserman do ministerstwa sprawiedliwosci czyli Ziobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Sad apelacyjny musi byc w Bydgoszczy IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 01.11.05, 00:27 Wasserman mocno dusi na zmiany w PA i chce je zostawic. Ziobro i Wassermanik to bardzo dobre kumple! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugulec Re: Sad apelacyjny musi byc w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 00:40 Ales ty poinformowany :D Wczesniej pisales ze Zemke juz załatwił apelacje Potem ze wpisana jest do budzetu A teraz o Wassermanie teksty :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Sad apelacyjny musi byc w Bydgoszczy IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 02.11.05, 15:49 Pożyjesz zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Sad Apelacyjni Prokuratura 31.10.05, 23:53 Mam nadzieję, że okaże się to prawdą, iż S.a i P.a powstaną w Bydzi. Czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.05, 10:37 Sąd Apelacyjny będzie w Toruniu - w Bydgoszczy tylko nowe więzienia . Rozmawiałem z Kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Sad Apelacyjni Prokuratura 01.11.05, 10:44 Niestety karol, ale toruń nie ma żadnych argumentów za lokalizacją s.a. oraz p.a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do karola Re: Sad Apelacyjni Prokuratura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:21 Kaczyński nie przestraszył się ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Sad Apelacyjni Prokuratura 02.11.05, 15:46 Czuję, że pan Sikorski przyczyni się do powstania tych instytucji w Bydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol cytat IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.05, 16:10 Mentalność mieszkańców też się różni. Torunianie są bardziej samodzielni, kreatywni, często postępują małymi kroczkami. Bydgoszczanie mają duże poczucie siły, wrażenie „ogromu” Bydgoszczy, nie postępują samodzielnie, lecz oczekują wsparcia urzędu. Coś w tym jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: cytat IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 02.11.05, 16:13 Ze słynnej strony www.torun-...... Złote myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 do karola 02.11.05, 16:16 sorry karol, ale cytaty ze strony www.tor-byd.pl mnie absolutnie nie przekonują. Jeśli dla ciebie poparciem jakiejś tezy są cytaty z maksymalnie propagandowej strony to sorry, ale nie jesteś dla mnie wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol do cooler 1 IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.05, 16:20 Sam napisałeś , że minister obrony narodowej coś załatwi i pchnie do przodu ; cytat tylko to potwierdza . Na forum toruńskim nikt nie liczy na posłów i senatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: do cooler 1 02.11.05, 16:23 co do cytatu juz ci napisałem wcześniej. A co do Sikorskiego, to liczę na to, że będzie lobbował za Bydgoszczą. Gdyby Sikorski był z Torunia to jestem pewien na 100%, że twoje posty inaczej by wyglądały... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: do cooler 1 02.11.05, 16:24 > Na forum toruńskim nikt nie liczy na posłów i senatorów. A to jest nawet dowcipne... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: do karola 02.11.05, 16:22 > nie jesteś dla mnie wiarygodny. Gdybyś poczytał go więcej, to byś wiedział, że "Karol" jest pełen nienawiści i nie chodzi mu o fakty, tylko by sobie powyzywać. Szkoda czasu na dyskusje z jego spamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hello Re: do karola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:03 To nie jest spam. To jest po prostu żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójt Apelacja w Grodzie nad Brdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:40 Posłowie Markowski,Walkowiak,Latos,Mojzesowicz oraz senatorowie Sikorski i Złotowski zapewne załatwią apelacje w Grodzie nad Brdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joseph Piszemy do PiSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:41 Kujawsko-pomorski pełnomocnik regionalny PiS tomasz.markowski@sejm.pl Poseł Andrzej Walkowiak andrzej.walkowiak@sejm.pl Poseł Tomasz Latos tomasz.latos@sejm.pl Poseł Wojciech Mojzesowicz wojciech.mojzesowicz@sejm.pl Senator Kosma Złotowski www.zlotowski.pl/?p=wtm Minister Obrony Narodowej Senator Radek Sikorski bpimon@wp.mil.pl Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Sad Apelacyjni Prokuratura 05.12.05, 13:46 Tylko w Bydgoszczy ! Każdy argument za to my ! Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Sad Apelacyjni Prokuratura 05.12.05, 13:47 > Każdy argument za to my ! Tym gorzej dla argumentów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś