Gość: Cz. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:40 Matura rocznik '84 kalsa IV B słynnego Alfreda K. Może ktos się znajdzie? czy już wszyscy wyginęli (Oprócz mnie oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 12:25 Ponownie I LO Inowrocław, rocznik 94. Czy ktoś z absolwentów się odezwie?! Odpowiedz Link Zgłoś
chojnol Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu 24.04.03, 15:34 Już rozpoczęłam taki wątek: "Kasprowiczanie łączcie się" Ale jak tu jesteście, to ja też się dopisuję: matura '98 klasa IVG Z.Rynarzewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: 217.33.215.* 24.04.03, 16:25 Nie wiem czy mnie pamietasz, przenioslem sie do Konopy w II klasie po slynnym starciu na szczytach wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 15:28 jesli chodziliśmy razem do klasy to pamietam. jesli dobrze kojarze,to masz na imieTomek S? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.motorola.com 28.04.03, 16:39 Dokladnie tak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:59 Miło mi. dobrze, ze z moja pamiecia nie jest az tak zle. nie mieszkam juz od 15 lat w inowroclawiu i urwal mi sie troche kontakt z towarzystwem klasowym. myslalem, ze tutaj znajde kogos. pozdrawiam Cz. Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu 13.05.03, 11:49 Za moich czasów węgiel kamienny był jeszcze drewnem: '78, mat-fiz, klasa prof.Jasińskiego. Na piętnastolecie zrobiliśmy zjazd, ale od tamtej pory CISZA. Odpowiedz Link Zgłoś