Dodaj do ulubionych

I LO Kasprowicza w Inowrocławiu

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:40
Matura rocznik '84 kalsa IV B słynnego Alfreda K.
Może ktos się znajdzie? czy już wszyscy wyginęli (Oprócz mnie oczywiscie).
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 12:25
      Ponownie I LO Inowrocław, rocznik 94. Czy ktoś z absolwentów się odezwie?!
      • chojnol Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu 24.04.03, 15:34
        Już rozpoczęłam taki wątek: "Kasprowiczanie łączcie się"
        Ale jak tu jesteście, to ja też się dopisuję:
        matura '98 klasa IVG Z.Rynarzewskiego
    • Gość: K Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: 217.33.215.* 24.04.03, 16:25
      Nie wiem czy mnie pamietasz, przenioslem sie do Konopy w II klasie po slynnym
      starciu na szczytach wladzy.
      • Gość: Cz Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 15:28
        jesli chodziliśmy razem do klasy to pamietam. jesli dobrze kojarze,to masz na
        imieTomek S?
        • Gość: K Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.motorola.com 28.04.03, 16:39
          Dokladnie tak.
          Pozdrawiam
          • Gość: Cz Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 07:59
            Miło mi. dobrze, ze z moja pamiecia nie jest az tak zle. nie mieszkam juz od 15
            lat w inowroclawiu i urwal mi sie troche kontakt z towarzystwem klasowym.
            myslalem, ze tutaj znajde kogos.
            pozdrawiam
            Cz.
            • wamal Re: I LO Kasprowicza w Inowrocławiu 13.05.03, 11:49
              Za moich czasów węgiel kamienny był jeszcze drewnem: '78, mat-fiz, klasa
              prof.Jasińskiego. Na piętnastolecie zrobiliśmy zjazd, ale od tamtej pory CISZA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka