Dodaj do ulubionych

Wszyscy tylko nie ja

IP: *.internet-cafe.kolfer.com.pl 28.09.01, 16:45
Dziś na jakimś zadupiu odbędzie się spotkanie ludzi z forum. Zaproszono Coolka
Samsela i t d. A ja to co? Też często zaczynam wątki i odpowiadam. Ale co z
tego. Raz se tylko jaja robiłem. A teraz już nie robię. Jest to jawna
niesprawiedliwość i zwykłe hamstwo. Narazie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted® Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 17:15
      spotkanie jest otwarte, pakuj manatki i jedz
      • alterego Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 17:35
        Zaraz, zaraz!! A wyznaczyli dyzurnego na forum? :-)))
        • radca Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 17:41
          No wlasnie,nikt nie wyznaczyl dyzurnego.

pozdrawiam
          radca
          • alterego Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 18:05
            Nie pozostalo nam panie Radco nic innego jak pilnowanie forum pod nieobecnosc gospodarzy ;-))) Pozdr.
            • alterego Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 18:43
              No to ladnie, zostalem tu sam... Nie ma nawet z kim ustalic kolejnosci dyzurow. Trudno, nie zostawie forum bez opieki na pastwe cyberprzestrzeni...;-)
              • radca Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 18:52
                Czesc Alterego.

Nie jestes sam na Forum.Ja przegladam niektore dzialy-co sie ciekawego pojawilo?
                Tak sie sklada,ze pisza osoby,ktore zapisaly sie w pamieci.Lecz wracam zawsze
                na Forum Bydgoszcz.Tutaj sa moje korzenie,tutaj sa sprawy ktore mnie bardzo
                interesuja.

pozdr.
                radca
              • Gość: Ted® Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 19:34
                alterego napisał(a):

> No to ladnie, zostalem tu sam... Nie ma nawet z kim ustalic kolejnosci dyzurow.
                > Trudno, nie zostawie forum bez opieki na pastwe cyberprzestrzeni...;-)

badz pozdrowiony bracie
                my sluchacze o.teda jestesmy ci wdzieczni
                • alterego Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 19:47
                  No prosze! Udalem sie, jako sumienny dyzurny, na obchod wszystkich watkow, wracam i okazuje sie, ze nie jestem sam. Panowie nie macie pojecia jak sie ciesze!! W takim razie proponuje wspolne dyzurowanie na forum poki nie wroca z tego Przysieka, czy jak tam. Czas jednej warty 8godz. :-) Moze podczas obchodu ktos odkurzy jakis stary watek. No to co, kto pierwszy? ;-))))))
                  • Gość: Ted® Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 19:52
                    no to czeka nas 24h dyzur
                    • alterego Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 19:58
                      24h to maly pikus w porownaniu z wiecznoscia :-)
                      • Gość: Ted® Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 20:02
                        w porownaniu moze tak
                        ale ja nie jestem wieczny tylko wietrzny niestety
                  • radca Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 20:03
                    To ja pierwszy-lecz na 1/2 etatu.

radca
                    • alterego Re: Wszyscy tylko nie ja 28.09.01, 20:34
                      Dzieki panowie. Widze, ze mozna jednak jeszcze liczyc na autentyczna inicjatywe obywatelska. ;-)))))))))))
                    • Gość: Ted® Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 23:56
                      czuj sie zwolniony dyscyplinarnie- w pracy sie nie spi
                      • Gość: Ted® to do radcy of korbs .......ntxt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 23:57
                        ,
    • Gość: krista Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 00:52
      Ozzy...
      głupia sprawa:
      CHAMSTWO - pisać po polsku trzeba
      przez " CH " !!!
      Może dlatego Cię nie zaprosili, bo wiedzą, że Ty nie wiesz...???
      i boją się, że np. powiesz publicznie RZURZEL.
      • .tomcio. Re: Wszyscy tylko nie ja 29.09.01, 08:18
        Szczerze mówiąc to niewiem dlaczego nie przyjechałeś. Nie ma listy ludzi którzy
        nie mogą przyjeżdżać na spotkania. NetBit ma łączyć a nie dzielić. Poza tym
        zapraszaliśmy wszystkich chętnych.

Pozdrawiam

Tomcio
        • .weronika. Re: Wszyscy tylko nie ja 29.09.01, 20:49
          A moze on byl, tylko sie zakamuflowal?;)
          • krotoss Re: Wszyscy tylko nie ja(do Weroniki) 29.09.01, 21:08
            .weronika. napisał(a):

> A moze on byl, tylko sie zakamuflowal?;)

Raczej nie ;-) i witaj ponownie Weroniko :))) mam nadzieje ze fajnie spedzilas
            czas i dzis kupilas GW ;-)))

KroTosS
            • .weronika. Re: Wszyscy tylko nie ja(do Weroniki) 29.09.01, 21:17
              Oooo! KroTosS! Ciesze sie, ze Cie widze. Bylo calkiem fajnie... Wyborcza mam i
              bardzo nurtuje mnie pewne zdjecie...
              • krotoss Re: Wszyscy tylko nie ja(do Weroniki) 29.09.01, 21:20
                A coz Cie w nim tak nurtuje? ;-)))

KroTosS

• .weronika. Re: Wszyscy tylko nie ja(do Weroniki) 29.09.01, 21:30
                  Zajrzyj do NetBiTu... Chociaz mam swoje typy;)
                  • krotoss Re: Wszyscy tylko nie ja(do Weroniki) 29.09.01, 21:33
                    Widzialem ale i tak wim o co chodzi ;-))) wiec typu sloneczko moze trafisz...

KroTosS

Ps.Podpowiem ze z tych 4 osob pol jest z Bydzi pol z Torunia...
                    • .weronika. O Przysieku... 29.09.01, 21:39
                      Na pewno nie jest to ani Kasia, ani Sonia, ani zona Krzyzaka...
                      • .tomcio. Re: O Przysieku... 29.09.01, 21:40
                        No brawo! Pięknie! Już coraz bliżej do zgadnięcia.

Tomcio
                        • .weronika. Re: O Przysieku... 29.09.01, 21:43
                          Raczej nie ma tez Ciebie, Tomciu, bo o ludziskach na zdjeciu mowiles w 3
                          osobie... (chyba, ze to bylo dla niepoznaki)
                          • .tomcio. Re: O Przysieku... 29.09.01, 21:45
                            No cóż - punkt dla Ciebie Weroniko, zostało Ci już troszkę mniej.

Tomcio
                      • krotoss Re: O Przysieku... 29.09.01, 21:43
                        .weronika. napisał(a):

> Na pewno nie jest to ani Kasia, ani Sonia, ani zona Krzyzaka...

CZyli z 11 osob zostalo 10 typuj dalej :)
                        • .weronika. Re: O Przysieku... 29.09.01, 21:47
                          Dlaczgo z 11? Przeciez bylo 14...
                          • krotoss Re: O Przysieku... 29.09.01, 21:48
                            .weronika. napisał(a):

> Dlaczgo z 11? Przeciez bylo 14...

Trzy kobiety odpadly i Tomcia tez "wydedukowalas" wiec teraz 10 wczesniej 11 bo
                            Tomcio :)

KroTosS
                            • .weronika. Re: O Przysieku... 29.09.01, 21:50
                              Aaaa...
                        • krotoss Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 21:47
                          Zostalo 10 osob i trzeba uwazac co sie pisze bo niezle dedukujesz widze :)))

KroTosS
                          • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 21:54
                            No to dedukcji ciag dalszy (wiem, ze wyrazenie to jest bledem jezykowym, ale
                            proszego nie poprawiac;)) :
                            Scoopy raczej tez nie ma, bo dziekowal za cos fotografowi>>chyba, ze dziekowal
                            np. za to, ze nie zostalo wstawione jego zdjecie z jakowas uzywka, bo ma 17
                            lat..
                            • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 21:57
                              Tu Ci nie podpowiemy, bo nadal nie wiesz. Kombinuj dalej.

Tomcio
                            • krotoss Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 21:57
                              2:0 dla Ciebie :)))

KroTosS
                              • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:01
                                no to zostala mi jeszcze Lidka, Gustlik i Marusia... ;)
                                • krotoss Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:05
                                  Tak bo szarika nie wliczaj... ;-))) BTW: to ta rekalma jest dla mnie tak
                                  beznadziejna...

KroTosS

Ps.Walcz dalej mniej wiecej wiesz jaki kto ma wiek :)
                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:07
                                    No Kroti - nie podpowiadaj aż tak bardzo.

Tomcio
                                    • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:11
                                      Taak! dzieki tej podpowiedzi wiem juz wszystko;)

A co do reklamy, to dla mnie jast calkiem zabawna. No ale kolacja czeka...
                                • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:08
                                  Obecnie wybieram sie na kolacje i na pogawedke ze steskniona rodzinka (nie ma
                                  nic lepszego, niz wiedziec, ze ktos teskni...). Jak wroce, to juz wszystko
                                  bedzie dla mnie jasne>>odzywiony mozg wykona blyskawiczna operacje telepatyczna
                                  i odkryje przede mna tajemnicze nicki;)
                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:10
                                    W takim razie smacznego, choć na pewno nie będziesz miała takich smacznych
                                    kiełbasek z grila, jakie były w Przysieku.

Tomcio
                                    • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:12
                                      Dzieki, nie jadam kielbasek...
                                      • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:14
                                        No cóż, w takim razem na przyszłe spotkanie - mam nadzieję, że będziesz -
                                        będzie trzeba coś innego przygotować specjalnie dla Ciebie.

Tomcio
                                    • krotoss Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:13
                                      :))) tak smacznego rowniez zycze ale wiedziec nic wiecej w takim razie dzis nie
                                      bedziesz bo ja juz lece wiec najwiekszy podpowiadacz Ci zniknie :)))

KroTosS

Ps.A Ty Tomcio nie zdradz NetBiT'u dzis w nocy jak bedziesz. Niech sie z tym
                                      przespi i pograzy w ciekawosci ;-)))
                                      • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 22:15

> Ps.A Ty Tomcio nie zdradz NetBiT'u dzis w nocy jak bedziesz. Niech sie z tym
                                        > przespi i pograzy w ciekawosci ;-)))

Masz to jak w banku.

Tomcio
                                        • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 29.09.01, 23:30
                                          No i po kolacji...
                                          O Wy konspiratorzy jedni!!
                                          Na moje to na tym zdjeciu musi byc Kroti, bo przejawial bardzo duza radosc z
                                          ukazania sie go w Gazecie.
                                          • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 00:30
                                            Miło, że znów powróciłaś. Mam nadzieję, że jedzonko było samczne. Pozdrawiam.

Tomcio
                                            • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 00:39
                                              A dziekuje, calkiem smaczne:)
                                              Znowu mam zdjecie przed oczyma tudziez oczami, ale jakos brak mi juz pomyslow...
                                              • Gość: Ted® Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 01:00
                                                chetnie pomoge, tylko musze kupic gazete:)
                                                • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:07
                                                  A widziales ludzi z NetBiTu? Bo jesli tak, to polaczmy nasze sily ;)
                                                  • Gość: Ted® Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 01:14
                                                    nigdy nikogo nie widzialem,
                                                    ale szanse wieksze niz w lotto
                                                    poszukam jutro gazety (nigdy nie kupuje sobotniej)
                                                  • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:17
                                                    A co? "wysokich obcasow" nie lubisz?;)
                                                    Biegnij na stacje benzynowa, moze jeszcze dzisiaj dostaniesz;)
                                                  • Gość: Ted® Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 01:20
                                                    wysokie obcasy szkodza (sprawdzone doswiadczalnie)
                                                    a nie kupuje z powodow ideolo (za bardzo koscielna)
                                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:21
                                                    Gość portalu: Ted® napisał(a):

> a nie kupuje z powodow ideolo (za bardzo koscielna)

:))

Tomcio

• .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:22
                                                    Widze, ze czytuje sie Newsweeka;)
                                                  • Gość: Ted® Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 01:24
                                                    i goscia niedzielnego dla rownowagi;)
                                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:27
                                                    Gość portalu: Ted® napisał(a):

> i goscia niedzielnego dla rownowagi;)

Nie za bardzo kościelny :)

Tomcio
                                                  • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:25
                                                    To skoro pojawil sie Tomcio, to podaje moj typ>>otoz wlasnie spogladam na
                                                    Jacka, Trolla, Samsela i Atomskiego. Mam racje?
                                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:27
                                                    Idę do kuchni po gazetę

Tomcio
                                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:29
                                                    no - jeszcze troszkę popróbuj - dam odpowiedź - jeżeli trafisz wszystkich.

Tomcio
                                                  • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:31
                                                    A trafilam chociaz dobrze duet z Bydg. lub T.?
                                                  • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:33
                                                    Widze, ze jednak musze sie z tym przespac... Dobranoc:)
                                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:35
                                                    Miłych i przyjemnych snów - szkoda, że uciekasz.

Tomcio
                                                  • .weronika. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:37
                                                    Musze odespac jazde autokarem;) Do zobaczenia jutro:)
                                                  • .tomcio. Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 01:33
                                                    :) to by było za łatwo - próbuj dalej.

Tomcio
                                                  • krotoss Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 13:02
                                                    Tak tak pruboj dalej Weroniko moze jestes na dobrym tropie a moze nie... ;-)))

KroTosS
                                                  • Gość: Ted® Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 14:17
                                                    krotoss napisał(a):

> Tak tak pruboj dalej Weroniko moze jestes na dobrym tropie a moze nie... ;-)))

kroti twoja ortografia jest zabojcza dla mojej przepony
                                                    czy "pruboj" tzn. pierdzacy chlopiec?;)
                                                  • krotoss Re: Weroniko zostalo 10 osob :))) 30.09.01, 14:27
                                                    Widzialem to ale nie chcialo mi sie juz poprawiac... coz nie zwracaj uwagi...

KroTosS
                                                  • .weronika. Do KroTosSa 30.09.01, 15:18
                                                    A moze jakas podpowiedz?:)
                                                  • krotoss Re: Do KroTosSa 30.09.01, 15:39
                                                    .weronika. napisał(a):

> A moze jakas podpowiedz?:)

Hmmm zostalo 10 osob i to sami faceci 4 bylo b.mlodych wiec w sumie zostalo Ci 6
                                                    dalej sama-wiecej nie moge...

KroTosS
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 30.09.01, 15:41
                                                    Ale looknij na moj wieczorny strzal i powiedz, ile dobrze trafilam...
                                                  • krotoss Re: Do KroTosSa 30.09.01, 15:44
                                                    ni moge za malo kombinacji by zostalo... ;-)))

KroTosS
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 30.09.01, 15:48
                                                    Hmy...
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 30.09.01, 16:02
                                                    KroTosS>>a Ty jestes na zdjeciu?
                                                  • krotoss Re: Do KroTosSa 30.09.01, 16:05
                                                    To juz tez za duza podpowiedz.. ide zjesc obiad jak wroce to mam nadzieje ze
                                                    podasz prawidlowa kombinacje ;-)))

KroTosS
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 30.09.01, 16:10
                                                    To ja tez ide na obiad, bo jakos chwilowo brak mi pomyslow...
                                                    P.S. KroTosS>>zauwazylam, ze zagladasz przewaznie tylko do kilku ostatnich
                                                    watkow, a gdy jest spory przyrost watkowy, to nizsze watki sa jeszcze swieze. I
                                                    w ten oto sposob czesto nie doczekuje sie odpowiedzi od Ciebie>>a ostatnio
                                                    nawet zostales posadzony, ze nie pamietasz, co trenujesz;)
                                                  • krotoss Re: Do KroTosSa 30.09.01, 19:46
                                                    .weronika. napisał(a):

> To ja tez ide na obiad, bo jakos chwilowo brak mi pomyslow...
                                                    > P.S. KroTosS>>zauwazylam, ze zagladasz przewaznie tylko do kilku ostatnic
                                                    > h
                                                    > watkow, a gdy jest spory przyrost watkowy, to nizsze watki sa jeszcze swieze. I
                                                    >
                                                    > w ten oto sposob czesto nie doczekuje sie odpowiedzi od Ciebie>>a ostatni
                                                    > o
                                                    > nawet zostales posadzony, ze nie pamietasz, co trenujesz;)

A w ktorym miejscu sloneczko Ci nie odpowiedzialem??? Jak podasz to zaraz
                                                    naprawie... a fakt troche mniej pisze ostatnio bo sa takie rozne sprawy na glowie
                                                    i w sercu ;-)

Pozdrawiam-KroTosS
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 30.09.01, 21:48
                                                    hmy... wiele razy, ale teraz akurat chodzi mi o watek o chodzeniu do filharmoni.
                                                  • krotoss Re: Do KroTosSa 30.09.01, 21:51
                                                    Aj to sorry ze wiele razu... co ja nie wiedze czy co... w fiharmonii juz
                                                    odpisalem tylko przeniesli do czerwonego...

Pozdrawaiam i bede sie staral bardziej :) jakby co to przypominaj ;-)

KroTosS
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 30.09.01, 21:51
                                                    Juz znalazlam odp.;)
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 01.10.01, 22:03
                                                    HA! Zmieniam moj strzal na Atomskiego, Samsela, SDB i Jack'a. I co Wy na to?;)
                                                  • Gość: KroTosS Re: Do KroTosSa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 22:21
                                                    Zle! ;-))) strzelaj dalej ale kalkulujesz zle przeczytaj moje podpowiedzi
                                                    uwaznie to Ci jedna osoba odpadnie...

KroTosS
                                                  • .weronika. Re: Do KroTosSa 01.10.01, 22:24
                                                    A co pan KroTosS dzisiaj taki nie zalogowany?;)
                                                  • krotoss Re: Do KroTosSa 01.10.01, 22:26
                                                    A cosik mi zdjeli jak na czacie siedzialem rzez 2 godziny ale juz mam z
                                                    powrotem :))) i juz lece pa:)

KroTosS
    • .weronika. Re: Wszyscy tylko nie ja 07.10.01, 20:38
      nowy typ:
      SDB(pewniak)
      Jack
      Atomski
      Coolek
      Dobrze?
      • Gość: KroTosS Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 20:41
        Cieplo nawet bardzo ale jakbys przeczytala jedna z moich wskazuwek pod
        warunkiem ze znasz dobrze forumianinow to bys wiedziala... ale wiecej nic nie
        powiem jaby co to na meila slij bo sie nazbyt goraco robi :-)))

KroTosS
        • Gość: Ted® Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 20:50
          kroti wyslij mi foto
          chcialbym poznac muj pszyjaciel
      • .weronika. Re: Wszyscy tylko nie ja 07.10.01, 20:44
        juz wiem, kto mi nie pasuje:)
        Ale w takim razie-kto to jest??
        obawiam sie, ze nie uzyskam odp;)
        • Gość: kasia Re: Wszyscy tylko nie ja IP: 194.204.138.* 08.10.01, 13:32
          to chyba Ci powiem... jako, ze solidarnosc jakas istnieje...

krotossowi chodzi o podpowiedz dotyczaca wieku....

ktos jest za mlody... a przypisalas nicki twarzom czy nie?
          • bryndzo Re: Wszyscy tylko nie ja 08.10.01, 14:12
            "wskazuwek"-Tedowi o ten wyrazik chodzi ?
            Krotoss ,postaraj się,bo bryndzo !

• Gość: adek Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.ic.net.pl 08.10.01, 15:21
              Bryndzo Cerber tego Forum.
              • bryndzo Re: Wszyscy tylko nie ja 08.10.01, 15:26
                Bryndzo dziękuje za wyrazy uznania !
                • Gość: adek Re: Wszyscy tylko nie ja IP: *.ic.net.pl 08.10.01, 15:28
                  Proszę bardzo . Jakoś muszę się Bryndzuni przypodobać.
                  • bryndzo Re: Wszyscy tylko nie ja 08.10.01, 15:52
                    A bombonierka ?
          • .weronika. Do Kasi:) 27.10.01, 00:21
            wiem, ze chodzi o wiek, dlatego jedna osobe wyelminowalam ale nie wiem, kogo
            wstawic na jej miejsce>>ale, ze jutro (DZISIAJ!!!) Stopka, to wszystko sie
            wyjasni;)
    • #kasia Re: Wszyscy tylko nie ja 27.10.01, 09:59
      na pewno Ci sie uda :)))

do zobaczenia :))
    • #kasia SPOTKANIE W STOPCE 27.10.01, 10:50
      ciekawe czy Ozzy w Stopce sie pojawi.. tak dla formalnosci (bo to chyba jasne i
      oczywiste) do Stopki zaproszeni sa wsztscy i wszyscy beda mile widziani..
      spotkanie zaczyna sie o 18 ale juz wiadomo, ze niektorzy sie spoznia..
      zarezerwowana jest chatka caaaaala dla nas.. serdecznie zapraszamy... gazete
      tez.. ale bez takich nr jak ostatnio...

pozdrowienia serdeczne 4@ll :)))))))))))))))
      • .weronika. Re: SPOTKANIE W STOPCE 27.10.01, 10:57
        Hej Kasiu!
        Do zobaczenia za 7 godzin:)
        • #kasia Re: SPOTKANIE W STOPCE 27.10.01, 10:58
          zajrzyj do czerwonego NetBiT-u... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka