Dodaj do ulubionych

Prawnik od rozwodów.

07.12.05, 16:17
Czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś dobrego prawnika od rozwodów w Bydgoszczy
lub okolicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mecenas Re: Prawnik od rozwodów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:27
      Szukaj w internecie pod :rozwód!!!
    • cytrynowabeza Re: Prawnik od rozwodów. 30.05.19, 13:53
      Gdyby ktoś szukał adwokat od rozwodów w Bydgoszczy (a na pewno wiele osób szuka - niestety) to polecam kancelarię - adwokat Karol Bryś. Bardzo fachowy, rzetelny adwokat, który angażuje się w sprawę i naprawdę interesuje się swoim klientem. Ma tez dużą wiedzę, dzięki czemu umie faktycznie pomóc. Cenowo - też korzystnie.
      • Gość: Olk75@wp.pl Re: Prawnik od rozwodów. IP: *.toya.net.pl 21.11.23, 19:33
        Od rozwodów i spraw o majątek wiadomo, że najlepsza jest jest Adwokat Chróścielewska Ona potrafi bardzo dużo wygrać w sądzie. Nie uczy się na waszej sprawie, tylko wie wszystko.
        Prowadzi super bloga rodzinnego, gdzie jest mnóstwo pomocnych info rodzinne-prawo.pl/
    • xyz12091209 Re: Prawnik od rozwodów. 29.12.23, 20:48
      Jedną z najlepszych kancelarii, o jakich słyszałam w kontekście rozwodów, jest Kancelaria Adwokacka Wojas Pawlak. Prawnicy mają duże doświadczenie i wiedzę. Umiejętnie wykorzystują je w praktyce na sali sądowej.
      • Gość: alicjarybczyk@op.p Re: Prawnik od rozwodów. IP: *.toya.net.pl 15.02.24, 14:46
        Uważam, że Wybór Adwokata do rozwodu to tak jak decyzja o ślubie. Trzeba podjąć mądrą i rozważną decyzję i sprawdzić dokładnie z kim się ma do czynienia. Jak długo ktoś jest adwokatem - patrz rejestradwokatow.pl. W czym się specjalizuje i czy ma sukcesy. Popytać znajomych i dokładnie sprawdzić w necie kogo ludzie polecają i od kiedy o danym adwokacie są opinie w internecie. W ten sposób ja trafiłam do ADWOKAT MAGDALENY CHRÓŚCIELEWSKIEJ. To renomowana kancelaria specjalizująca się w sprawach rodzinnych, działająca od wielu lat i odnosząca ogromne sukcesy. Bardzo trudno jest się tam umówić na wizytę bo nie maja wolnych terminów ale jak już mi się udało to poczułam się jakbym weszła do innego świata. Widać, że wszystko od samego wnętrza kancelarii aż po obsługę jest zrobione po to aby zapewnić klientowi luksus i obsługę na najwyższym światowym poziomie. Co do prowadzenia sprawy to Pani Chróścielewska jest prawdziwym strategiem. Wyprzedza ruchy drugiej strony o lata świetlne co daje niesamowitą przewagę i jest gwarancją pewnego sukcesu. Setki przeprowadzonych spraw robią swoje. Oczywiście moja sprawa zakończyła się 100 % sukcesem a ja gdybym miała jeszcze raz się rozwodzić wybrałabym tę samą kancelarię. Polecam też zajrzeć na www.skuteczny-adwokat.com/sprawy-rozwodowe/
        Tu masz komórkę +48 666 600 773
        • Gość: lilaokupnik@wp.pl Re: Prawnik od rozwodów. IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 15:14
          Jeżeli chodzi o adwokata w rozwodzie to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!!
          Polecam też zajrzeć na www.skuteczny-adwokat.com/sprawy-rozwodowe/
          Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • hel928 Re: Prawnik od rozwodów. 27.08.24, 15:48
      Zdecydowanie polecam mecenas Justynę Węgrzynowicz wszystkim z Krakowa, którzy potrzebują prawnika do spraw rozwodowych. Jej profesjonalne podejście i umiejętność prowadzenia negocjacji sprawiły, że moja sprawa zakończyła się sukcesem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka