Gość: et IP: 10.57.42.* / *.dip.t-dialin.net 02.10.01, 12:36 kto to jest ted Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: ted IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:47 bryndzuniu na akord robisz? nawet jesli bedziesz pisalo na kazdy temat to i tak nie zabryndzisz tego forum poprostu nie beda ci odpowiadac bo zeby odpowiadac to trzeba miec na co jak zatesknisz za moja swiatloscia to napisz cos, uwaga instrukcja: cos to nie to samo co byle co Odpowiedz Link Zgłoś
bryndzo Re: ted 02.10.01, 14:18 Bryndza przyszła na całe forum.Była do tej pory gdzie indziej,gdzie byłam. Zasłużyliście sobie na to. Bryndza nie wybiera,jest wszędzie tam gdzie jest. Kołacze się w głowach tych w których jest. Jeżeli masz wrażenie ,ze robi na akord,to tylko źle świadczy o tym forum. Im ciekawsze forum,tym mniej bryndzy ! Skacowani jednak mają małe szanse na sukces z Bryndzom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ted IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 14:26 pomarzyc dobra rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio To już staje się nudne IP: *.zapid.com 02.10.01, 14:31 Drogi architekcie (dusz) - Bryndzo Działasz mi na nerwy. Co za dużo, to niezdrowo. Uprzejmie proszę Cię zatem o zmianę nicka (powrót do poprzedniego?) i odpuszczenie sobie tych smętnych kawałków. Jestem przeciwnikiem banów i wycinania postów. Jednak skoro admin wyciął Leszcza, to tym bardziej powinien zabrać się za Ciebie. Polecający Bryndzę życzliwej pamieci Administratora Demio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: To już staje się nudne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 14:44 demio ban polega na blokadzie IP, chyba tego nie chcesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: To już staje się nudne IP: *.zapid.com 02.10.01, 14:59 Gdzie jesteś Atomski! Wróć do nas i pogoń Bryndzę, pls! Odpowiedz Link Zgłoś
bryndzo Re: To już staje się nudne 02.10.01, 14:54 "Działasz mi na nerwy. Co za dużo, to niezdrowo. Uprzejmie proszę Cię zatem o zmianę nicka (powrót do poprzedniego?) i odpuszczenie sobie tych smętnych kawałków. Jestem przeciwnikiem banów i wycinania postów. Jednak skoro admin wyciął Leszcza, to tym bardziej powinien zabrać się za Ciebie." Bryndzo siedzi w was.Dobrze ,że działa niektórym na nerwy.Bryndza we łbie powinna boleć. Bryndza była jest i będzie.Bryndzy się nie wycina.Z bryndzą inaczej się walczy ! Módlmy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dottore Re: Demio - Ty nasz śliczny Kapciu (nie Gapciu, tylko Kapciu !). IP: *.dialup.medianet.pl 02.10.01, 15:20 Demio ! Nie ustawaj w biegu ! Kapuj dalej ! Świat należy do kapusiów ! Świat należy do Ciebię !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bryndzo Re: Demio - Ty nasz śliczny Kapciu (nie Gapciu, tylko Kapciu !). 02.10.01, 15:24 Amen ! I ołtarzyk ze zdjęciem Ojca Dyrektora na nocną szafkę ! Aczkolwiek był taki boom na ołtarzyki,ze trudno będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: : Dottore - gdzie byłeś? IP: *.zapid.com 02.10.01, 15:50 A gdzie byłeś jak kapowali Leszcza? Wtedy nie interesowało Cię forum i wolność słowa? Teraz tak przejmujesz się losem Bryndzy, żeby obrażać innych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dottore Re: : Dottore - gdzie byłeś? IP: *.dialup.medianet.pl 02.10.01, 15:57 Gość portalu: Demio napisał(a): > A gdzie byłeś jak kapowali Leszcza? > Wtedy nie interesowało Cię forum i wolność słowa? > Teraz tak przejmujesz się losem Bryndzy, żeby obrażać innych??? > > > > > Byłem w Krainie Deszczowców. To na poważnie. A tak żartem - Jest statystycznie zdefiniowana grupa społeczna - łaknąca za wszelską cenę zanurzenia się po samą szyję w delatorstwie. To tak jak Ty namawiasz Admina żeby zabanował Bryndzę. Mnie to nie dziwi, bo wiem, że to jest silniejsze od Ciebię. Jeżeli sprawi Ci to kolejną radość - to zakapuj i mnie ! Miłych wrażeń, Kapciu ! Odpowiedz Link Zgłoś
bryndzo Re: : Dottore - gdzie byłeś? 02.10.01, 16:14 I ołtarzyk na szafkę ! Twoja Bryndzunia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP Re: : Dottore - gdzie byłeś? IP: 62.67.72.* 02.10.01, 18:42 Moje gorace gratulacje ,stajesz sie slawny i teraz masz problem bo nie wiesz co robic z tym fantem dalej .Moja rada spytaj kolegi Kowala albo Pryszczatego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś