ethanak 14.01.06, 20:25 Czy tak jak większość siedzicie przed kompem/telewizorem czy wybieracie jakieś ambitniejsze rozrywki?Mecze, kluby , koncerty a może wspólne gotowanie czy powożenie psich zaprzęgów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 20:43 ha widze ze odladalismy wczoraj ten sam film :) a co teraz robie ?? statam sie polaczyc lekture ksiazki Johna Grishama z finlandia :) srednio to wychodzi. w koncu jedno bedzie musialo zdominowac drugie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 20:47 > statam sie polaczyc lekture ksiazki Johna Grishama z finlandia :) stataj sie dalej ;) powodzenia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 20:51 ha sam widzisz ze napoj kojarzacy sie z nokia wygrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 21:14 ja w wolnym czasie wykonuje jakas prace :} radca Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 21:19 Siedzę na kompie lub czytam , aktualnie :" Księżyc w dżungli" Clifforda , niestety bez "finlandii" :)) Czasem basen lub jakaś knajpka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 21:31 Wódke popijam i staram sie wtedy, nie zblizac do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 21:41 Poza tym również czytam, czasami jakis fajny film obejrze. Nic specjalnego. Prowadze zycie, jak miliony rodaków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wstretna.byda Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 21:56 Wódke popijam i staram sie wtedy, nie zblizac do kompa. No czuje ,ale zebys az tak sie nawalił? Wódke popijam i staram sie wtedy, nie zblizac do kompa. media.putfile.com/zp76 Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 22:20 Niezłe ;p Ty nie jestes Wstretna Byda. Ty masz poczucie humoru. A to juz duzo ! wstretna.byda napisała: > Wódke popijam i staram sie wtedy, nie zblizac do kompa. > > No czuje ,ale zebys az tak sie nawalił? > > Wódke popijam i staram sie wtedy, nie zblizac do kompa. > media.putfile.com/zp76 Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 21:55 A jak mam duuuużo wolnego czasu to grywam w monopoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellipsis Re: Francis Clifford 15.01.06, 00:03 izawawa napisała: > Siedzę na kompie lub czytam , aktualnie :" Księżyc w dżungli" Clifforda , Spytam z ciekawości - jak oceniasz tę książkę? Ja mam w szafce chyba wszystkie jego powieści i opowiadania... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Francis Clifford 15.01.06, 01:11 Bardzo dobra i wciagająca , wprost czuję jak mi pot z upału płynie po plecach . :) Czytam ją już chyba trzeci raz na przestrzeni kilku lat , jedna z moich ulubionych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellipsis Re: Francis Clifford 15.01.06, 02:49 Jest kilka jego książek, które uwielbiam, mam jednak kłopot ze wskazaniem najistotniejszych spośród nich - oprócz ,,Księżyca w dżungli" może ,,Czas to zasadzka"? albo ,,Ale klub nie przebacza"? a może zbiór opowiadań ,,Żegnaj Grosvenor Square"? Nie wiem... Ciekawy jest także taki efekt, że przy kolejnym czytaniu, w odmienny sposób odczytuję strony jego powieści, chyba dlatego, że zrównuję się wiekiem z kolejnymi jego bohaterami... A swoją drogą, miał facet szczęście do tłumaczy, Jeśli dobrze pamiętam, było ich dwoje, Irena Doleżal-Nowicka, a później jakiś facet... Pozdrawiam. PS. Może dla równowagi powinnaś później sięgnąć po coś Curwooda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Francis Clifford 15.01.06, 03:29 ....I Zofia Kierszys . Jak by nie patrzeć - obie samiczki ;) Na samą myśl o Curwoodzie widzę jak palce mi się szronem pokrywają , już chyba wolę birmanński upał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Co robicie w wolnym czasie? 14.01.06, 21:54 słucham muzyki....teraz carcass ,buried dreams; Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Co robicie w wolnym czasie? 15.01.06, 01:28 różne rzeczy, m.in. snuję wizje rozwoju miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co robicie w wolnym czasie? 15.01.06, 14:30 Mozna wam tylko pozazdroscic ja wolnego czasu nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Co robicie w wolnym czasie? 15.01.06, 15:44 Nie ma takiej opcji , żeby nie mieć ani grama wolnego czasu . W najgorszym przypadku ma sie ten czas w autobusie , albo w wannie , albo ma się go kosztem snu ( ja chyba w ogóle nie sypiam :)) ). Poza tym można robić dwie ,albo więcej rzeczy równocześnie i łączyć przyjemne z pożytecznym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co robicie w wolnym czasie? 15.01.06, 16:27 Bardzo lubie gimnastyki nocne,uzywam zycie poki moge,poniewaz czas nieublagalnie biegnie na przod i to nawet kosztem snu. Odpowiedz Link Zgłoś