Dodaj do ulubionych

Spłonął autobus MZK

24.01.06, 23:33
a sedziwe Ikarusy, w ktorych spaliny uchodza do wnetrza pojazdu
nadal "zyja"...
Obserwuj wątek
    • tom_mzk Re: Spłonął autobus MZK 25.01.06, 01:28
      Ciekawy jestem numeru bocznego tego autobusu. Czyżby 2479? Jeśli ktoś wie,
      prosze o info.
      • kell99 Re: Spłonął autobus MZK 25.01.06, 04:41
        wg info z pl.misc.transport.miejski to 2481 (volvo7000a)
        • fordoniak1 Kto odpowiada za taki tabor? Kupuja do testow? 25.01.06, 08:53
          Kto odpowiada za taki tabor? Kupuja jakies do testow czy co?
          • komandos14 Kto za to odpowiada, masz rację 25.01.06, 09:43
            W efekcie często bywa tak, że autobus stoi na przystanku dłużej niż przewiduje
            rozkład, blokuje miejsce w zatoczce, pasażerowie się denerwują, bo kierowca
            szuka drobnych, żeby wydać resztę osobie, która kupuje bilet - zaobserwował
            Czytelnik. - Na Zachodzie to niemożliwe. Nie rozumiem dlaczego na ulicach
            Torunia nie mogłyby stanąć automaty do sprzedawania biletów, na pewno
            ułatwiłoby to wszystkim życie.
            • tytt Re: Kto za to odpowiada, masz rację 25.01.06, 09:55
              komandos14 napisał:

> W efekcie często bywa tak, że autobus stoi na przystanku dłużej niż
              przewiduje
              > rozkład, blokuje miejsce w zatoczce, pasażerowie się denerwują, bo kierowca
              > szuka drobnych, żeby wydać resztę osobie, która kupuje bilet - zaobserwował
              > Czytelnik. - Na Zachodzie to niemożliwe. Nie rozumiem dlaczego na ulicach
              > Torunia nie mogłyby stanąć automaty do sprzedawania biletów, na pewno
              > ułatwiłoby to wszystkim życie.

oto powod sploniecia autobusu 94-brak automatow na bilety mzk w toruniu! LOL
    • fordoniak1 Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie. 25.01.06, 08:53
      Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie.
      • komandos14 Re: Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie 25.01.06, 09:41
        Nie bój się w Toruniu same ikarusy!
        ps. skąd ten cytat? zagadka!
        Nie przyjechał autobus, który powinien być o 8.50, nie zjawił się ten z 9.04,
        dopiero udało mi się zabrać kolejnym o 9.15. Najdziwniejsze jednak w tym było
        to, że mieszkam bardzo blisko zajezdni autobusowej. Sądziłem, że jak jeden
        autobus się zepsuje, to Miejski Zakład Komunikacji podstawi inny. Tymczasem nic
        takiego się nie stało.
        • kell99 Re: Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie 25.01.06, 14:47
          w art byla mowa o braku rezewr w mzk, czemu sie jednak nie ma co dziwic. takie
          mrozy to raczej nie dla polskiego taboru (bo nie na taki klimat jest budowany).
          podobnie zostal zdziesiatkowany tabor na pkp, z roznych info wynika, ze padly
          praktycznie wszystkie szynobusy wyprodukowane przez pl producentow (od roznych
          awarii uniemozliwiajacych wyjazd na trase - np ogrzewanie, do calkowitego
          odstawienia).
          • brathless Re: Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie 07.02.06, 13:29
            :-)
            Choc tak realnie nie do smiechu.
            • 0maniek0 [...] 07.02.06, 13:38
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • 0maniek0 [...] 07.02.06, 13:44
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • b_weirdo Re: Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie 20.02.06, 09:00
            kell99 napisał:

> w art byla mowa o braku rezewr w mzk, czemu sie jednak nie ma co dziwic. takie
            > mrozy to raczej nie dla polskiego taboru...

co mnrozow nie mozna przwidziesc? Zima to chyba normalne, chyba ze zyjemy w
            MISIU....
            • btz_fan Re: Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie 01.03.06, 08:36
              Wszyscy moze nie ale te wladze MZK to ludzie z obstawy prezia., wiec im wsio
              ryba. I tak szef jezdzi honda.
              • lewskyy Re: Jezu, mam nadzieję, że nie spłonę w autobusie 13.03.06, 08:45
                Juz nie - toyotą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka