Dodaj do ulubionych

Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d.

02.02.06, 21:27
Żałosny jest ten Ałładowicz. Ciekawe gdzie Schreiber mówił, że spłaci dług w
dwa dni??
Należałoby się raczej wziąć za takich gnojów jak Ałładowicz. To się nazywają
w Polsce obiektywne media. Farsa i tyle.
A jeżeli pan redaktor cierpi na jakąś schreiberofobię to wypada zacząć się
leczyć.
Obserwuj wątek
    • antyblaugarna Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 02.02.06, 21:41
      To już pomału się nudne zrobiło.. Ciekawe co napiszecie za kolejne dwa dni,
      może że pan Schreiber "wisi" 25gr. pani sprzedawczyni w kiosku na rogu ulicy,
      albo że nie dał "na tace" w kościele.. Naprawdę wielka sensacja.. Brawo!!
      • mordkakofana Czy ten Schraiber zrzekł już się mandatu ? 02.02.06, 22:02
        Czy ten Schreiber zrzekł się już mandatu ?
        A jak nie to kiedy to zrobi ?
      • levinson Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 02.02.06, 22:03
        Słuchaj masz rację, ale zapomniałeś, że w niedzielę gazety się nie ukazują. Mam
        jednak dla GW tematy na następny tydzień, znam inne długi.

W poniedziałek
        Grzegorz Schreiber jest radnym miasta. Czyż nie ma Miasto długów?? Oczywiście,
        że ma. Dlaczego o tym jeszcze nikt nie napisał??

Na środę
        Minister był też kiedyś prezesem "Polonii" sekcji żużlowej(chyba 1995 trochę
        dawno ale w końcu 1992 też wam jakoś uszedł) teraz ten klub żużlowy ma zdaje
        się długi poważne.
        To już drogi temat. No chłopaki do roboty!

Piątkowa (z dodatkiem tv teraz mam dla was bombę)
        Schreiber jest w rządzie a w budżecie mamy 30mld deficyt. Dlaczego się jeszcze
        tym nikt nie zajął?? Panie Ałładowicz naprawdę fuszerka. O pięćset złotych się
        pan rozbijasz a tu taka sensacja. Na pierwszą stronę w ogólnopolskiej się
        nadaje!!

Jak widać wystarczy trochę poszperać jak ja to zrobiłem. Efekty same przyszły.
        A nie pisać w koło macieju to samo.
        Ja zaproponowałem tak, ale można inaczej, możecie pozamieniać dni. Być może
        długi ma też jakaś szkoła, w życiorysie można wyczytać że był kiedyś dyrektorem
        podstawówki. Ale tutaj trzeba byłoby pogrzebać trochę i długi mogłyby się
        okazać marne.
        Panowie bez pracy nie ma kołaczy. Do komputerów i do pisania!
        • mordkakofana A ty jestes Schraiber czy jego rodzina? 02.02.06, 22:17
          A ty jestes Schraiber czy jego rodzina?
    • antyblaugarna Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 02.02.06, 22:17
      Ciekawe czy równocześnie z końcem kariery politycznej pana Schreibera skończy
      sie - hmm... no powiedzmy ,że można to tak nazwać- "kariera" pana Ałładowicza..
      no bo o czym wtedy pisać?? Chociaż może wielki "talent" dziennikarski oraz
      heroiczne zaangażowanie w sprawy "rangi państwowej" zostaną przelane na
      następne pokolenia z pod znaku jakże oryginalnej marki - AŁŁADOWICZ - .
      • levinson Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 02.02.06, 22:52
        No wiecie co ja tu podsuwam super tematy GW i co mnie za to spotyka? Ech, już
        myślałem żeście rękawy zakasali a tu tylko spekulacje o rodzinie. A no właśnie
        a propos rodziny może ktoś w rodzinie ma długi?? Słyszałem, że szwagier dziadka
        Schreibera musiał rolexa zastawiać warto byłoby się temu przyjrzeć.
    • kopinus82 Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 02.02.06, 22:53
      Sam jesteś żałosny. Co do "gnoja" - Aład nim z całą pewnością nie jest, za to
      ty jesteś wielką kupą gnoju. WYJAZD z forum
      • gosienka1 Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 02.02.06, 23:14
        och-znam tego pana z widzenia-mieszka na moim osiedlu........i wiem,że są z Nim
        kłopoty.....oj są.......
      • krzywa.wieza Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 02.02.06, 23:23
        Tak gnojstwo to jest. Bo polityków można lubić, można ich nie lubić. Bo
        polityków można szanować albo nie. Można im wytykać błędy, nie zgadzać się z
        prezentowaną linią polityczną. Można się spierać o ich działalność polityczną.
        Wszystko zgoda. Robiąc to niemerytorycznie jest nie w porządku, ale jeszcze nie
        gnojstwem.
        Gnojstwem nazywam jeżeli ktoś celowo robi nagonkę, a cel jest jasny. Jeżeli
        wie, że łże a mimo to pisze swoje artykuliki. Jak myślicie redaktorzy Kopiński
        i Ałładowicz co o was myślą ludzie?? Myślicie, że są tacy głupi?? Myślicie, że
        ludzie średnio oblatani w polityce nie rozumieją tego, co urządzacie??
        Rozumieją to, ja was o tym zapewniam, bardzo dobrze to rozumieją. Jeżeli w
        ciągu tygodnia pojawia się pięć artykułów w prasie lokalnej, z których jedynie
        ten z Expressu próbuje być obiektywny to co ludzie sobie myślą?
        Nazywasz mnie "wielka kupa gnoju" i ponoc "jestem zalosny", mozesz sobie pisac
        mnie to nie wzrusza. Ja nie jestem w porównaniu do ministra osobą publiczną.
        Ale wyobrażam sobie co on czuje. I jest mi przykro, bo to co robią redaktorzy
        GW to zwykłe gnojstwo dziennikarskie.
      • magdal18 Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 03.02.06, 10:53
        Popieram. Od kilku dni obserwóję jak zażarcie bronisz pana ministra. Jestem
        przekonana, że to jakas Twoja rodzina. Wiesz co czytając Twoje wypowiedzi
        stwierdzam, że jesteś zwykłym prostakiem i chamem. I nie masz żadnych
        sensownych argumentów. A może masz jakieś korzyści z tego, że bronisz p.
        Schreibera, który nie ma godności skoro nie wstyd mu, że ma takie długi.
        Przejawiasz zachowanie agresywne i wulgarne wiec proponuje się leczyć!!!!
        • zibuumgo Ten Schreb.....to szmaciak i VONT Z NIM 04.02.06, 16:14
          Niech znika z polityki. Do Warszawy służbowe mieszkanko , o nie pójdziesz
          Schreb... do Kozich Głów.
          • gazeta.koszerna Re: Ten Schreb.....to szmaciak i VONT Z NIM 04.02.06, 18:18
            I wszystko jasne. Weź lepiej siądź do lekcji, bo w poniedziałek na zajęciach
            zintegrowanych nie dostaniesz słoneczka, a księżyc. I co wtedy? Mamusia będzie
            nie pocieszona i będzie VONT od komputera. Nie będziesz mógł grać w Tetris i
            żadne larum nic wtedy nie pomoże.
      • gazeta.koszerna Panie red. Kopiński 04.02.06, 00:56
        WOW, błysnął jak sardyna w oleju.
        Żałosny to jest, ale pański post jako przedstawiciela bydgoskiego wydziału
        Gazety, który ukazuje poziom inteligencji i kultury języka bydgoskich
        dziennikarzyków. Dlaczego nie zamieścicie tego typu słów w gazetowym wydaniu
        GW. Wolność słowa przecież zezwala na wyrażanie swoich myśli. I tak już nie
        wiele brakuje wam do Faktu, który na pierwszej stronie nie powstydzi się pisać
        o "głupich babach".
        Zresztą od dawien dawna wiemy, że ci żałośni dziennikarzycy siedzą na tym forum
        i piszą co nieco (!), tyle że pod niepozornymi nickami, ale i tak nie wszyscy
        dają się nabierać. Zdradza ich szczególny rodzaj dociekliwości i
        charakterystyczna forma języka.
        Kopinus, Aład, Kowal, kiedyś także Ulan - heh, no niezłe ksywy bydgoskich
        wybiórczaków. Wygląda jak skład jakiegoś teamu gangsterskiego. Gang Wybiórczy -
        tylko dla wybiórczych, pozostali do likwidacji, bo przecież tylko GW jest
        ostoją moralności i stoi na straży wszelkich wolności i wartości.
    • pawi69 Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 03.02.06, 07:53
      Gazetę czytam od zawsze i o ile ogólnopolska da się czytać, to bydgoska jest
      coraz gorsza. Jak wsiądziecie na temat, to klepiecie go jak odgrzewane
      kotlety!!! Za Schreiberem nie przepadam, ale ileż można wałkować jeden temat???
      Jeśli narobił długów, to powinien je spłacić. Jeśli tego nie zrobi, to będzie
      źle świadczyć o nim (czym się chyba szczególnie nie przejmuje) oraz o naszym
      nowym rządzie, który powołał go na stanowisko dosyć poważne i przymyka oczy na
      takie rzeczy. Można tylko będzie zadać sobie pytanie: gdzie to prawo i ta
      sprawiedliwość???
    • janass1 Won z przekrętami i aferzystami z Bydgoszczy! 03.02.06, 08:30
      Won z przekrętami i aferzystami z Bydgoszczy!
      • reijnhard Re: Won z przekrętami i aferzystami z Bydgoszczy! 04.02.06, 18:45
        A o jakich aferzystach i jakim przekręcie mówisz????
    • milk_sam Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 05.02.06, 01:44
      Coś takiego znalazłem na stronach expressu

www.express.bydgoski.pl/chscomment/comments.php?action=show&comment_id=2699
      • levinson Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 05.02.06, 12:05
        No tak. A ja wiem, że od pani Steni Makowskiej pan wiceminister zamawiał
        ręcznie haftowane obrusy i nie zapłacił...
        Ktoś sobie robi jaja, a ty w to wierzysz...
        Mam dla ciebie zadanie. Chyba gdzieś tam jest do zobaczenia rejestr korzyści
        majątkowych, w oświadczeniu. Dojdź do tego, poszukaj i napisz nam czy to ktoś
        robił jaja, czy to prawda.
    • sowamadraglowa Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 06.02.06, 12:29
      Nie jestem fanem Pana Schreibera , ale uważam że wypisywanie się na temat
      prywatnych długów tej osoby jest żałosne i świadczy o braku klasy dziennikarza
      który się pod tym podpisuje. I co z tego ,że ktoś ma długi ? Być może Schreiber
      jest zbyt uczciwy ,że przez tyle lat bycia w polityce ( w przeciwieństwie do
      wielu innych ) nic nie ukradł i nie zakominował ? Być może nie ma osobowości
      krętacza i złodzieja ? Może poprostu jest uczciwy ? I dlatego naiwny i ubogi ?
      Nie wiem . Wiem za to , że dziennikarze GW przekroczyli granicę przyzwoitości.
      Dlaczego w GW nie napisano nic na temat nagłego odejścia Redaktora Naczelnego ?
    • miki99991 Re: Kłopotów Grzegorza Schreibera c.d. 06.02.06, 18:57
      Milk jesli juz szperasz to moze poszperasz więcej o osobie Pana
      Grzegorza .....a nie tylko tak pobieżnie jak CI MIERNI REDAKTORZY.Może kilka
      osób zainteresuje w końcu fakt co ten człowiek zrobił dobrego.....a zrobił i to
      nie jedną rzecz i dlatego może teraz ma taką nagonkę na siebie przez GŁUPICH
      PISARCZYKÓW którzy piszą by pisać bo dziś mają głos ...bo dziś kazał im ktoś
      obsmarować TĄ włąśnie osobę...bo poprostu ta osoba komuś przeszkadza,jest
      niewygodna, bo nie jest CZYIMS KOLESIEMM!A jak im się uda zgnoić czołwieka do
      zabiora się za kolejnego......na kogo wypadnie na tego bęc!!!Tylko kto będzie
      następny....napewno nie ten co bierze i pierze grubą forsę bo ten przecież
      płaci wszystkie zaległości i nie ma śmiesznych długów sięgających bagatela 5
      tys zł(przecież to farsa).Prywatne pytanie PANIE REDAKTORZE ....a ile PAN ma
      długów.....również chodzi o debety na kartach ...bo przecież to też jest
      dług!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka