0janas0 23.02.06, 21:49 Mohery! Zwierajcie szyki!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pingwin34 Re: Rusza budowa Carrefoura 23.02.06, 22:23 To fajnie ze cos nowego powstaje w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: Rusza budowa Carrefoura 23.02.06, 23:09 Dobrze że przytrzymali Carrefoura i tunel jednak powstanie... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Rusza budowa Carrefoura 24.02.06, 03:03 Mi ta inwestycja jest bardzo obojętna. Ani się cieszę, ani smucę. Chodził tam nie będe... Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Rusza budowa Carrefoura 24.02.06, 08:24 Dobrze, że chociaż tunel. Carrefour to sknery - miały być wiadukty m. in. przy ul. Glinki. A sam tunel wcale perspektywicznie dobry nie jest, bo zablokuje możliwość rozbudowy skrzyżowania w przyszłości. Marny kompromis. Ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_bydgoszcz Re: Rusza budowa Carrefoura 24.02.06, 20:04 Zapewne to lepsze niż wariant Geantowy! Odpowiedz Link Zgłoś
kuj-pom Bardzo dobra wiadomość 25.02.06, 22:26 Szkoda , że nie budują tego na Gdańskiej - Bydgoszcz byłaby wtedy taka wielkomiejska. Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Bardzo dobra wiadomość 25.02.06, 22:30 Chyba czas juz spać, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lilsnake Budowa już ruszyła!! 29.03.06, 22:52 Dziś po południu przejeżdzałem Kujawską i widać, że na placu budowy praca wre, kręcą się spycharki i równiarki, porządkują teren, stoi już całe zaplecze budowy. Choć to tylko hipermarket to jednak cieszy, że teren będzie wreszcie uporządkowany, a mocno sfatygowany i niewydolny układ drogowy doczeka się gruntownej modernizacji i przebudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
k_martin Re: Budowa już ruszyła!! 29.03.06, 23:54 lilsnake napisał: > Dziś po południu przejeżdzałem Kujawską i widać, że na placu budowy praca wre, > kręcą się spycharki i równiarki Ja to widzę cały czas z okna Odpowiedz Link Zgłoś
command_dos Re: Budowa już ruszyła!! 30.03.06, 09:52 Czas najwyższy przebudować to skrzyżowanie, tylko pytanie czy nie zatka się nam układ komunikacyjny w tym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś