0902b 27.02.06, 15:21 Dziewczyny czy wiecie może, gdzie w Bydgoszczy można obejrzeć wózki Driver Implasta? Chciałabym go zobaczyć na żywo, bo w necie mi się podoba, ale nie wiem jak w realu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awista1977 Re: Gdzie takie wózki w Bydgoszczy? 27.02.06, 15:47 Witam, Wózki IMPLAST można obejżeć w Hurtowni SMYK ul. Miła 1 oraz na Dworcowej (nie znam dokładnego adresu..idąc od dworca po prawej stronie) Sama interesowałam sie tym wózkiem ale wybrałam X-landera XA, moja maleńka jeździ w nim 2 miesiące i jest super (jest też o wiele ładniejsz sportówka niż w Implaście) Polecam sklep na miłej tam Ci fachowo doradzą a przedewszystkim sprzedadzą taniej niż wszędzie, Pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
0902b Re: do awisty 27.02.06, 19:13 Dzięki bardzo, nie wiedziałam że tam jest taki wybór wózków. X-lander też mi się podoba, ale minusem jest brak możliwości przełożenia spacerówki przodem do kierumku jazdy, a to chyba jest dość istotne. Dlatego zastanawiam się nad driverem, ale nie wiem czy zmieści mi się do bagażnika. Odpowiedz Link Zgłoś
awista1977 Re: do 0902b 28.02.06, 11:49 Hej, Miałam dla syna przekładaną rączkę w sportówce, w ogóle tego nio używałam. Dziecko, które siedzi w sportówce powinno oglądać świat a nie tylko mamusię :- ). To oczywiście indywidualne podejście ale obejżyj dokładnie sportówkę implasta "na żywo". pozdrawiam serdecznie, Dorota. ps. w razie jakichkolwiek pytań pisz na gg 4591881 (jak szalona robiłam rozeznanmia we wszystkich wózkach tego typu...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: Gdzie takie wózki w Bydgoszczy? 27.02.06, 21:45 Te wozki jesli sie nie myle sa dostepne w Akpolu. Cos mi sie kojarzy ze widzialam wersje 3XL... Odpowiedz Link Zgłoś