Gość: asia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.03.06, 13:53 pozdrawiam kolezanki i kolegow ktore pamietaja mnie z lat szkolnych.Joanna Kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggaszak Re: SP nr 11 rocz.1972 05.04.06, 16:40 Ale numer, Joanna Kaczmarek? Czy to ta ktora zawsze miala fajne ciuchy z Niemiec, kolorowe gumki i piorniki, i z kolezanka Violetta ( nie pamietam nazwiska) na dachu na margaryne sie opalala? Ile to lat? Ponad 20? Ale takich rzeczy to sie nie zapomina!!!!!!Pozdrowienia. Magda Gaszak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: SP nr 11 rocz.1972 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.06, 17:55 tak to wlasnie ja,ale fajnie ze to jeszcze pamietasz.ale to nie byla margaryna tylko maslo kakalowe od violetty.a pamietasz jak twojej mamie spodnie sprzedalam?za 600 zl?to bylo 21 lat temu tak dlugo mieszkam juz w niemczech.napisz mi twoj adres intern.pozdrowienia asia Odpowiedz Link Zgłoś
maggaszak Re: SP nr 11 rocz.1972 06.04.06, 15:16 No czesc, Tych spodnie to nie pamietam, ale musz mamy zapytac.... A przypomnialo mi sie ze Violetta Czaplinska miala na ime, nie? Mam skrzynke w gazecie:maggaszak@gazeta.pl, napisz co u Ciebie czy masz kontakt z kims ze szkoly? Ja nawet nie pamietam ludzi...imon..nie bardzo juz. Pamietam Dorote Siudzinska (!!!) Malgorzate- Gosie co na Norweskiej w blokach mieszkala...nazwiska nie pamietam. MAgda Staszak!, Justyne Belke, Rafala Kolano, Tomka Gilla, i to chyba wszystko. Pozdrowienia.Magda Odpowiedz Link Zgłoś