anialic 06.04.06, 13:00 szukam dentysty dla synka ma prawie 4 latka i 3 zabki do leczenia probowelam u swojego dentysty ale nie ma podejscia do dzieci prosze poleccie mi kogos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bosgosia Re: dentysta dla 4 latka w Toruniu 06.04.06, 13:09 popytaj w Centrum Stomatologii na Przedzamczu,na przeciwko Zamku Krzyżackiego ,tam są stomatolodzy dziecięcy NFZ- na pierwszą wizytę troszę się czeka ale mają dość przyjazne nastawienie do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: dentysta dla 4 latka w Toruniu 20.04.06, 09:27 moje dzieci chodzą do doktor Beaty M. sama ma małe dzieci i potrafi ośmielić malucha mieszkam niedaleko gabinetu więc 7 latek sam chodzi lakować zęby :) PS. po wizycie oczywiście nagroda np. kubeczek do zębów z myszką, próbka pasty, zakładka do książki, naklejka Odpowiedz Link Zgłoś
agi.nalik Re: dentysta dla 4 latka w Toruniu 13.03.07, 09:23 właśnie też poszukuję dobrego dentysty dla całej naszej rodziny. Możesz uchylić rąbka tajemnicy kim jest Beata M? :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun dr Mańkowska 13.03.07, 10:20 dr Beata Mańkowska gabinet prywatny i na NFZ ul. Powstańców Śląskich 16 tel. 654 82 71 za kościołem na Hallera na Stawkach, dojazd z miasta 14 i 36 Odpowiedz Link Zgłoś