Dodaj do ulubionych

Zawisza - Śląsk 1:0

19.04.06, 22:57
Trener gości nic nie pomylił. Powiedział prawdę prosto w oczy.
Obserwuj wątek
    • kibic35 ty strusi_ogon głupoty gadasz! 19.04.06, 23:22
      Chyba gosciu sobie zartujesz! Tarasiewicz obraził się na porażkę bo widać,ze
      przegrywać nie umie. Obraża Zawiszę(jakby nie było) a w wywiadzie przed meczem
      dla "GW" i "Expressu Bydgoskiego" jest zadowolony,ze bedzie grał na stadionie
      Zawiszy o wiele ładniejszym i w lepszym klubie niż Włocławek i to jest
      normalne? Gdzie on tutaj widział grę 3x na tak Śląska? Przecież oni mieli dwie
      sytuację w meczu gdy Zawisza conajmniej 4,5. Ty gosciu nie pisz głupot jak nie
      wiesz(pewnie jesteś z tych rozrabiali z SP) a do Tarasiewicza: chłopie naucz
      się przegrywać a jak masz pretensję do sędziego za kartki to powiem tobie,ze
      Zawiszy dał o jedną wiecej, nie uznał prawidłowego gola i przedłużył mecz o 4
      minuty dla WAS,ale wy i tak jestescie cieńcy i tego nie wykorzystaliscie!
      • strusi_ogon Re: ty strusi_ogon głupoty gadasz! 19.04.06, 23:40
        Pierwsza sprawa: nie jestem z SP. Jestem z Wrocławia.

Druga sprawa: Tarasiewicz nie obraża Zawiszy, bo Śląsk dzisiaj nie grał z Zawiszą

Trzecia sprawa: skoro wspominasz o tym, jak sędziował gość z gwizdkiem, to ja
        bym chętnie przypomniał pracę sędziego Kowala w pierwszym meczu tych drużyn. Tak
        sędziował pod Kujawiaka, że na miesiąc go PZPN odsunął od prowadzenia meczów.
        Ale nawet długie łapy Baniaka nie pomogą temu dziwnemu tworowi w awansie. :D Dla
        dobra polskiej piłki takie złodziejskie kluby powinny zniknąć raz na zawsze z
        piłkarskiej mapy.
        • maciej_bydgoszcz Re: ty strusi_ogon głupoty gadasz! 19.04.06, 23:43
          Strusiu co ty możesz widzieć jak tylko d...a na wierzchu!
          • strusi_ogon Re: ty strusi_ogon głupoty gadasz! 19.04.06, 23:48
            Zapytam przewrotnie: a co wy mozecie wiedzieć, skoro od lat u was nie było
            poważnej piłki?
            • br594 Re: ty strusi_ogon głupoty gadasz! 19.04.06, 23:56
              No i strusiu odkryłeś swoje karty. Wracaj do siebie chłopie, wracaj.
            • kubok No tak A Tarasiewicz zachowal sie powaznie. 20.04.06, 07:13
              Jak tak wyglada powazna pilka we Wloclawku, to moze dobrze, ze ta druzyne
              przeniesli. Czlowieku, od kiedy to zachowanie: "biore zabawki ide do domu" jest
              powazne??? Najpierw obraza wszystkich, a pozniej jak ktos ripostuje sie obraza.
              Tak robia gowniarze...
    • emeryt14 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 19.04.06, 23:49
      Panowie nie dyskutujmy z kibicami SP ZAWISZA FORDON bo oni nie byli na meczu i
      nie wiedzą o czym ta dyskusja. Wejdźcie na ich forum www.zawiszafans.com ,
      dzisiaj kompletna cisza - porażka w ZBRACHLINIE. Grajmy swoje, atmosfera na
      meczu piękna, cudowne było podziękowanie drużynie za zwycięstwo po zakończonym
      meczu. Dla kibiców ZAWISZY SA. nie ma już kibiców SP. ZAWISZA, kończmy te
      dyskusje bo partnerzy żadni.
      • mvp1 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 00:15
        Bydgoszcz to bardzo przedsiebiorcze miasto,
        najpierw kupiliscie sobie miejsce w 1 lidze kosza,teraz w II lidze w pilke
        nozna.Jestem ciekaw co teraz sobie kupicie??

Pelne poparcie dla IV ligowej Zawiszy,bo tam ludzie rozumieja,ze na swiecie
        niekoniecznie na pierwszym miejscu musi byc sila pieniadza,kibice Hydrobudowy
        sprzedali sie jak dzi...,ale coz takie miasto..mozna kupic klub,mozna sobie
        kupic ''kibicow''.

Pewnie jestescie zadowoleni,ze w tej rundzie zadna z ekip kibicowskich II ligi
        sie do was nie wybierze:)))
        • kubok Tia. Tyle, ze caly swiat darzy do tego. 20.04.06, 07:16
          Przeciez najbogatsze kluby chca wlasnie taka lige utworzyc. W Stanach jest
          rzecza normalna, ze klub kupuje sobie miejsce w NBA,NFL, MLB, NHL. I nikt nie
          placze. Tylko WY zazdroscicie. Znowu ta filozofia Kalego...
          • kubok Oczywiscie "dąży". 20.04.06, 07:29
            Zaraz sie rzucicie, ze blad. Tak to jest, gdy czlowiek probuje sie skupic z
            dzieckiem na reku....
        • sanami1 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 15:19
          To sie nazywa kapitalizm,klub to firma a firme moze przenies własciciel gdzie
          chce i kiedy chce.Zbuduja hale to sobie hokej kupimy i tyle.W kazdej lidze
          zawodowej panuja takie zasady.Kto nie ma kasy ten nie moze wystepowac w danych
          rozgrywkach.Musisz przestawic myslenie rodem z PRL.
          A co do kasy,zrezygnuj ze swojej i wpłać na konto SP Zawisza.To twór amatorski
          i np w bundelidze sa rezerwy amatorskie kazdego profi-klubu.Zawisza SA to klub
          zawodowy,Zawisza SP to amatorskie jeszcze nie zaplecze ale pewnie
          niebawem.Kazdy z piłkarzy IV ligowych chciałby grac w II lidze ,to
          pewne.Chyba ,ze hools porwali mu rodzine i szantażuja,ze jak zagra w II lidze
          to rodzine wybija.
          Co do ekip przyjezdnych-to ich sprawa,nie chca kibicowac swojej druzynie daja
          swiadectwo o sobie.Co ich obchodzi sytuacja w Zawiszy,gra ich klub.Ośmieszaja
          sie,że poddaja sie protestowi paru kiboli z Bydgoszczy.
          proste?
      • hiszpan1982 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 01:09
        Jestem studentem umk, stypendysta tego uniwersytetu a w tej chwili zaliczam
        semestr na uczelni zachodniej i mysle,ze jestem partnerem do rozmowy a Panem.
        Jestem kibicem prawdziwego Zawiszy od lat i sadze ze ludzie tacy jak wy
        zniszcza polska pilke.Dzisiejszy meczmogl ogladac kazdy bo byl transmitowany w
        TV3 i mysle ze koledzy mogli sie na ten temat wypowiedziec. Kibicow bylo 1500
        na 20.000 stadionie to rzeczywiscie oprawa mogla byc cudowna! Jak nasz Zawisza
        gral sparing z Lech Poznan bylo nas 5.000 kibicow 4ligowca, byly flagi, doping,
        race(zgodnie z pozwoleniem i spelnionymi wymogami bezpieczenstwa). troche
        wam "kibice"jeszcz brakuje! Chodziliscie na Astorie teraz graja slabiej to si
        na football przerzucilisci. Wy zniszczycie wasze kluby sami taka postawa.
        I nie oceniaj ludzi dopoki niewiesz z kim rozmawiasz to nie sa bandyci. Bandyci
        siedza na Wiejskiej. DZieki tym ludzia mogliscie sobie przywlaszczyc nasze
        godlo klubowe, bo to oni utrzymywali przez cale lata zapomnienia ten klub w 5 i
        4 lidze! Moge Cie jednak zapewnic ,ze nasz herb ktory znacz dla nas wiele
        wroci do nas. Smiejesz sie z miejscowosci w ktorych gramy ale my tam jezdzimy z
        naszym klubem bo sie go w 4lidze nie wstydzimy aile wy zaliczyliscie
        wyjazdow....? Tylko nie pisz ze nie masz czasu bo nikt go nie ma za duzo a
        jednak jedni potrafia a inni....
        • radomskimaciej wszyscy jestesmy z Bydgoszczy 20.04.06, 01:42
          Nie wiem dlaczego kibice IV ligowego Zawiszy nie potrafia przejsc obok Zawiszy
          SA. Skoro Was nie obchodzi to nie przeszkadzajcie tym, ktorzy jej kibicuja.

Ja kibicuje obu druzynom bo jestem z krwi i kosci bydgoszczaninem. Dopoki nie
          wyjechalem z kraju jezdzilem na wyjazdy Zawiszy. Wtedy byla jeszcze w II lidze.
          Do dzis mam brudna kurtke bo na meczu Elana - WKS bo pierniki posmarowaly
          klatke dla gosci smołą :-)

Oczywiscie potepiam agresje z obu stron - po prostu dziecinada. Znam wielu ludzi
          z obecnej SP i nie mozna wrzucac ich do jednego worka "bandyci". W kazdym
          srodowisku sa czarne owce. Poziom niektorych wpisow ze strona SA tez pozostawia
          duso do zyczenia.

Pilkarze II ligowi pokazuja w meczach walecznosc i jak narazie sa skuteczni -
          chociazby za to nalezy im sie doping.
          • ivica Re: wszyscy jestesmy z Bydgoszczy 20.04.06, 07:45
            pamietam pamietam tę smołe :)
        • kubok Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 07:24
          Jak slusznie zauwazyles, kibicow bylo malo. I slusznie zauwazyle, druzyna
          zostala sprowadzona. Dodaj jedno do drugiego. Wyniki beda, beda kibice. Co do IV
          ligi. Pisalem juz wielokrotnie na mecze Zawiszy chodzilem od 1988 w 1994
          musialem wyjechac z Bydgoszczy. Gdy wrocilem, klubem rzadzila grupa 100 osobowa
          mieniaca sie kibicami Zawiszy. Jezeli kibicowanie polega na grozbach, biciu,
          zadymach to podziekowalem. I ciesze sie , ze mamy klub w II lidze. Mam nadzieje
          ze bedzie OK.

Z dobrze poinformowanych zrodel kibicow Zawiszy jest 400, tych takich stalych w
          tym 100 os. to stadionowi bandyci. Wiec Zawisza ma 300 prawdziwych kibicow.
          Pozdrawiam
          • clough Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 09:23
            kubok napisał:

> Z dobrze poinformowanych zrodel kibicow Zawiszy jest 400, tych takich stalych
            > w tym 100 os. to stadionowi bandyci. Wiec Zawisza ma 300 prawdziwych kibicow.

To mi dziwnie przypomina kabaret Tey. Jak w tiaktorze zepsuło się koło i
            tiaktor nie jedzie, to wypada powiedzieć, że trzy koła są dobre. Niby to samo a
            jak ładnie brzmi.
            • 19p20 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 09:48
              wiecie... mi ta II ligwa Zeta nawet podoba bylem z ciekawosci...na jednym
              meczu. Wtedy też byl na trybunach Andreas Jonsson zuzlowiec Budlex Poloni
              Bydgoszcz. Pierwszy raz uslyszalem brawa na Zecie dla Polonisty!! Brawa to sa
              normani kibice i od tamtej pory zycze Zawiszy tej z II ligi jak najlepiej!! A
              Ci z IV to bandyci i tyle!!
            • kubok Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 10:04
              Kazdy czyta to co chce. Ostatnio smiac mi sie chcialo, jak na stronie kibicow,
              napisano, ze na meczu bylo 800 kibicow. Moze i uwierzybym, ale byly zdjecia i za
              cholere tylu nie bylo. A jezeli tak to na meczu z Piastem w II lidze bylo 5000
              osob. Bo tak wygladaja proporcje.

A co do mojej wczesniejszej wypowiedzi. Stadionowego bandyty nie mozna nazwac
              kibicem. Chyba,ze tylko w naszym kraju...
    • muvon200 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 10:05
      Poraz pierwszy dzięki szalikowcom na stadionie jest spokojnie i miło. Można
      oglądać mecz i kibicować jak się chce. Możan pójść nawet z synkiem i pokazać mu
      jak się gra w piłkę. Dziękuję Wam kibice IV ligowego Zawidszy za ten podarunek
      w związku z przenosinami drużyny do Bydgoszczy. Lepszego podarunku od
      namówienia kiboli z innych miast na nieprzyjeżdżanie do nas nie mogliście
      zrobić. Jeszcze raz dziękuję
      • latajacy_czestmir Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 10:35
        przylaczam sie do podziekowan :)

tylko z drugiej strony cos czuje, ze za jakis czas sielanka sie skonczy :(
        • kw34 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 10:44
          Haha a nie mówiłem, że Pan Borakiewicz przemilczy ilość widzów.
        • tomwks Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 10:44
          Do kibiców hydrotworu:
          My sprite - wy pragnienie. Reszte znacie:)

ZAWISZA jest jeden IV ligowy! NIE dla >>> z hydrobudowy!
          • kw34 Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 10:51
            W sobotę idę na Gdańską trzymać kciuki za ŁKS.

Już niedługi będziecie grali pod nazwą Hydrobudowa Bydgoszcz bo nasz "Zetka"
            zostanie Wam odebrana wyrokiem sądu. Co wtedy będziecie śpiewać hydro fani?.

Teraz to mnie pewnie wyzwiecie od bandytów, idiotów itp
            • 0maniek0 Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 11:30
              od bandytow?? czemu?? idiotow??niee...
              a kiedy teraz bijecie swojego sponsora?
              kiedy niszczycie stadion bezmozgowcy?
            • rufus71 Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 12:00
              tak trzymac chlopaki.ciekawe jak do bydgoszczy przeniesli by legie czy tez
              byscie sie podniecali nowym klubem?barwy sa JEDNE I SWIETE.klub ma swoja
              tradycje i nie mozna tego kupic.ch..awiak was oleje ityle bedzie radosci.TYLKO
              ZAWISZA 4 LIGOWY.POZDRO Z LODZI.LKS JEST Z WAMI.baniak i tak kupi ten mecz w
              sobote.baniak LKS PAMIETA!!!
              • kubok Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 12:25
                rufus71 napisał:
                baniak i tak kupi ten mecz w
                > sobote.baniak LKS PAMIETA!!!

Juz sie zabezpieczacie na wypadek porazki???
                • rufus71 Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 12:39
                  sezon wstecz co bylo we wloclawku?kupione na 100% i co z takim klubem sie
                  bratacie?pzpn jest z wami!!!
                  • kubokus Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 21.04.06, 11:41
                    Nie chce nikogo obrazac, ale czy Wy nie bratacie sie z klubem, ktory kupuje
                    mecze w IV lidze???
                    Nie wiem jak bylo w tamty meczu nikt nikogo za reke nie zlapal, chociaz wiem, ze
                    skrzywdzono LKS. Tylko jakby tak patrzec, to przynajmniej co kolejke sedziowie
                    popelniaja takie bledy, ze szkoda gadac.

Pozdr. dla LKSu. Mam nadzieje ze jutro bedzie walka fair play.
            • kubok Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 12:29
              Szkoda, ze sad nie zajmuje sie powazniejszymi sprawami, np tymi ktorzy robia
              zadymy na stadionie, bija sponsorow i normalnych ludzi.

Grajcie, gdzie chcecie kibicujcie komu chcecie, dajcie spokoj normalnym ludziom.
              • krstf Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 13:25
                pzpn powinien pojsc w slady FIFA w stosunku do rasizmu. juz dawno wpadlem na to
                ze za takie wybryki nalezaloby odejmowac danemu zespolowi punkty a przy
                nagminnych, powtarzajacych sie wybrykach takze degradowac do nizszej ligi. to
                by wielu nauczylo. jak nie potrafia po dobroci to trzeba sila zadbac o
                porzadek, lad i bezpieczenstwo na stadionach. moze wtedy normalni kibice nie
                beda sie bali chodzic na mecze. P.S Zawisza...tak trzymac!!!
          • sanami1 Re: Nie dla Kujawiaka w Bydgoszczy! 20.04.06, 15:02
            pamietaj-pragnienie zawsze wraca a Sprite mozna wylac do szamba....

Zawisza był w 2 lidze i wrócił!!!Nie dla pseudokibiców i chuliganów!!!
    • hiszpan1982 Kto jest bandytom? 20.04.06, 15:06
      Ciagle wyzywacie nas od bandytow a pewnie zadnego z nas nie znacie. Mysle,ze
      jak ktos ukradl innemu miastu klub to jest bandytyzm! we wloclawku przychodzilo
      wiecej ludzi na mecz niz wy na wasz hydrotwor,a teraz zostala im 5 liga.
      Uwazajcie bo przy takiej frekwencji was tez to spotka ale dla was to nie ma
      znaczenie przestaniecie chodzic i tyle z waszego kibicowania. na wyjazdy nie
      jezdzicie a ponoc sa w waszych szeregach ludzie ktorzy to robili kiedys z WKSem
      i co juz niepotrafia? I przestancie opowiadac brednie o biciu niewinnych ludzi
      bo takie rzeczy maja miejsce..... w waszych wyobrazniach.
      • sanami1 Re: Kto jest bandytom? 20.04.06, 15:37
        Cześć to bandyci,cześć to degeneraci,cześć to młodzi,którzy nie mają celu w
        życiu,b.mała część to normalni wykszałceni ludzie.Stworzyliście stowarzyszenie
        wzajemnej adoracji,narobiliście tyle zła w imie Zawiszy.Ogłosiliście sie
        jedynymi spadkobiercami.Zawisza i tak powstałby z popiołów bez waszej pomocy.Bo
        jest tradycja,bo jest stadion i sa kibice,którzy w przygniatajacej przewadze
        mówią Wam-NIE!
        NIE-bandytyzmowi
        NIE-nienawiści do innych kibiców
        NIE-awanturom na stadionach
        • hiszpan1982 Kto jest bandytom? 20.04.06, 15:59
          nie dziel nas na czesci o ktorych nie masz pojecia nawte nie wiesz ilu wsrod
          nas jest studentow, porzadnych ojcow,mezow i ludzi z ktorych wiekszosc wie
          czego chce w zyciu. a jesli ktos obraza nasz klub , grozi z trybun naszym
          pilkarzom niech liczy sie z konsekwencja swoich czynow. nie mow o
          przygniatajacych wiekszosciach bo na na meczach z elana, sparingach z lechem i
          lks bylo 2-3 razy wiecej niz was na meczach 2ligi. Przestan nazywac nas
          chuliganami,bandytami i bezmozgami bo taka rozmowa nie ma sensu. Nikt z nas
          was tu nie obraze a wy stale. nie mow rowniez o zadymach bo nie widziales
          zadnej i nie masz otym pojecia. nie niszczymy rowniez swojego stadionu to znow
          jakies wyssane z palca androny
          • mac_bakos Re: Kto jest bandytom? 20.04.06, 16:20
            hiszpan1982 napisał:

> Kto jest bandytOM?
            :-)

Na UMK to chyba byles z wycieczka, albo poziom sie strasznie obnizyl :-)

Rownie dobrze mozna napisac, ze na meczu Zawiszy SA z ostatnia druzyna w tabeli
            II ligi bylo tyle ludzi ile na meczu z Zawiszy SP z I ligowym Lechem. Poza tym
            ten watek jest o druzynie, ktora prawdziwi kibice IV -ki sie nie interesuja.
            Nie wiem co tutaj robisz.

P.S. Ja bylem na obu meczach :-)
            • hiszpan1982 Re: Kto jest bandytom? 20.04.06, 18:52
              no to gratuluje jestes prawdziwym kibice! a ja rzeczywiscie na UMK bylem z
              wycieczka. Gratuluje poziomu tak dalej. a na meczu z Nowym miastem bylo ok 4000
              ludzi a nas ok5000 na lechu a 1000 gdzies ci uciekl? to spora roznica bo tyle
              teraz na wasze mecz chodzi. Nie pisze tu zeby was oceniac ale zeby uczulic ,ze
              na Zawisza SP nie chodza bandyci ale do was to nie dociera. Ciekawe co zrobisz
              jak sponsor za jakis czas zrezygnuje z waszego klubu i przeniesie sie do
              wiekszego miasta a was jak Kujawiaka spuszcz do 5 ligi. O tym pomysl a nie
              kwestionujesz moaje wyksztalcenie,bo mi nie chodzi o wasz klub tylko o
              kupowanie polskiej pilki a to ja niszczy.
              • geigers Re: Kto jest bandytom? 20.04.06, 22:47
                Wiem że to idiotycznie zabrzmi, ale tak jest naprawdę: na swojej stronie
                strusie ogony napisały, że przegrały ostatni mecz bo tamci grali z wiatrem!!!
              • mac_bakos Re: Kto jest bandytom? 21.04.06, 13:51
                >na meczu z Nowym miastem bylo ok 4000 ludzi a nas ok5000 na lechu

W przeciwienstwie do Ciebie byłem na obu meczach i mam duzo wieksze podstawy,
                zeby wypowiadac sie na temat frekwencji - ludzi bylo tyle samo. Pewnie jakis
                dziennikarz napisal w gazecie ze raz bylo 4 a raz bylo 5 i na tym sie opierasz.
                Moge jednak uznac Twoja wersje.

> 1000 gdzies ci uciekl? to spora roznica bo tyle
                > teraz na wasze mecz chodzi.

Tak malej frekwencji jeszcze nie bylo, wiec Tobie tez cos ucieklo:-)
                Przypomnij mi ile chodzi na Wasze mecze?

> Nie pisze tu zeby was oceniac ale zeby uczulic ,ze
                > na Zawisza SP nie chodza bandyci ale do was to nie dociera.

Wsrod Was jest troche czarnych owiec, ale oczywiscie wiekszosc to raczej
                kibice. Jednak to oni tworza opinie o calej grupie. Poza tym zadne srodowisku
                kibicow nie jest czyste. Tak po prostu jest i to nie tylko w Polsce.

> Ciekawe co zrobisz jak sponsor za jakis czas zrezygnuje z waszego klubu i
                przeniesie sie do wiekszego miasta a was jak Kujawiaka spuszcz do 5 ligi. O tym
                pomysl a nie kwestionujesz moaje wyksztalcenie,bo mi nie chodzi o wasz klub
                tylko o kupowanie polskiej pilki a to ja niszczy.

Po pierwsze zadne wieksze miasto nie ma zespolu w nizszej lidze, wiec nie ma
                sensu przenosic tam druzyny. Poza tym Zavia nie spadla z II ligi w "sportowy"
                sposob, wiec Zawisza powinien przyjac to jako sprawiedliwosc dziejow i ja tak
                to przyjmuje.

Nie kwestinowalbym wyksztalcenia gdybys o nim nie pisal i pozniej sie sam nie
                podkladal :-)
              • utra-s Re: Kto jest bandytom? 21.04.06, 22:23
                Ja również byłem na meczu z Lechem. Chodzę też na Zawiszę SA. Trochę mieszam w
                tej statystyce, za co przepraszam. Nie dziw się, że ludzie na tym forum w taki
                sposób atakują was - kibiców Zawiszy SP. To wy rozpoczęliście wojnę.
                Zachowujecie się już histerycznie, a to zaczyna być śmieszne. Oto co znalazłem
                na forum Zawiszy SP. Cytat .... Po poparciu całej kibicowskiej Polski możemy
                liczyć również na poparcie ekip spoza granic kraju. Naszą walkę o klub,
                tradycje i barwy rozumieją kibice Slavii Praga. 20 Kwietnia na mecz pucharowy
                Hradec Králové – Slavia Praga przygotowali oni i ładnie zaprezentowali
                transparent o odpowiedniej treści. Nie ustrzegli się błędów, ale wiadomo – inny
                język. Liczy się ogólne przesłanie i cel. Koniec cytatu. Słyszałem, że na
                derbach Londynu doszło na tle poparcia dla KIBICÓW IV ligowego Zawiszy do
                zamieszek. Ponoć jakiś astronom na powierzchni Marsa zauważył
                niewyrażne ...Nie dla Hydro czy jakoś tak.
        • bydgoszcz4 Re: Kto jest bandytom? 21.04.06, 10:16
          sanami1 piszesz "nie-nienawiści do innych kibiców" z jednej strony,a z drugiej twierdzisz,że znienawidzony zawodnik to norma;-) zastanów się nad sobą i po przemyśleniu przedstaw nam spójną opinię,ok?:-)
          po raz któryś już odpowiadam,że NIE WSZYSCY kibice prawdziwego Zawiszy to bandyci,jak to nazywacie.po raz któryś również nie mogę wyjść z podziwu nad tym,że tacy wielce inteligentni ludzie jak wy,zwolennicy hydro,tak łatwo akcpetujecie ten brudny twór.to nie Zawiszę kupiono,tylko was-cichociemni piknikowcy-przerzutowcy.najśmieszniejsze jest to,że już nie tylko my,ale również kibice wszystkich klubów,które nie pojawiły(i nie pojawią się) w Bydgoszczy to też dla was bandyci:-) moi drodzy,z bandytą to akurat współpracował klatt i nie przeszkadzało mu to wcale dopóki tematu nie nagłośniono...
          czepiacie się naszej frekwencji.a czego wy oczekujecie w IV lidze?!15000 na Gdańskiej i 3000 na wyjazdach???przecież nikt z kibiców Zawiszy nie ukrywa,że poziom kopania jest mizerniutki,a i po wioskach jeździć to też żadna atrakcja nie jest.przyrównujcie swoje liczby do innych ekip drugoligowych,szału nie robicie...wyjazdowe zera to raczej też będzie norma,bo chyba zbyt wielu ryzykantów wśród was nie ma,a można się domyślać czym wasz wyjazd by się skończył...
          myślę,że prędzej czy później,ale będą również was dotyczyć słowa kibiców Legii skierowane do warszawskich Polonistów:
          BEZ HONORU
          BEZ KIBICÓW
          BEZ BOISKA
          TERAZ DZ...O W ŁASKĘ PRZYSZŁAŚ?!
          PRAWDZIWY,IV-LIGOWY...
          • sanami1 Re: Kto jest bandytom? 21.04.06, 11:07
            Nienawiść sieja na stadionach fanatycy,to norma.Nienawiść do rasy,innego
            klubu,innych kibiców.Ja mam to w dupie,kazdy zawodnik moze pójść sobie grać czy
            jezdzić gdzie chce.To Wy szalikowcy wprowadziliście na stadiony
            nienawiść ,kordony policji ,bójki itp.I Wy z tych stadionów powinniście być
            wywaleni.Nie wszyscy kibice IV ligowi to bandyci,ale wiekszość,bandyci w życiu
            i na stadionie i mozesz sobie pisać co chcesz,ale taka jest prawda.Nie raz
            byłem na wyjazdach w 1 i 2 lidze ,byłem na paru IV ligowych wyjazdach i mam
            tego dość,to są zwierzeta!
            I nie pieprz mi o honorze,jak Zawisza SP kupował mecze za 500 zł!!!
            Nikt nie kupił kibiców ,którzy chodza na 2 lige,to sa ci,którzy piłke traktuja
            jak widowisko i nie obchodzą ich pseudokibicowskie zgody,kosy,jatki w pociagach
            i lasach.Dalczego ich to nie obchodzi?Bo to debilizm i przedszkole,zeby bawić
            sie w takie gierki.
          • kubokus Re: Kto jest bandytom? 21.04.06, 11:47
            ale to kibice Zawiszy SP caly czas pisza o frekwencji.

Jezeli pan Klatt wezmie pilke trudno. Ja ciesze sie ze moge sobie isc na stadion
            i poogladac zaplecze naszej Ekstraklasy. Ze przyjezdzaja takie druzyny jak LKS,
            Piast, Slask.
    • biim Re: Zawisza - Śląsk 1:0 20.04.06, 23:43
      kapitalizm powiadacie?
      a jak wam gollob spier...lił za szmalem do Tarnowa tp go opluliście .BYdcoskie
      judasze i tyle mam do powiedzenia.
      • sanami1 Re: Zawisza - Śląsk 1:0 21.04.06, 08:59
        Wiele jest przypadków odejścia kultowego zawodnika do znienawidzonego klubu
        (patrz np.Figo)Wszedzie tacy zawodnicy sa od razu znienawidzeni,to norma-nie
        bydgoska
        • geigers Re: Zawisza - Śląsk 1:0 21.04.06, 11:43
          Gollob nie ma w Bydgoszczy najlepszej prasy nie dlatego że odszedł tylko
          dlatego, że nie potrafił tego zrobić honorowo i z podniesionym czołem. Kto
          pamięta "kulisy", wie o co chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka