Dodaj do ulubionych

NetBiT- a co to jest?

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 09:17
siedzę sobie codziennie na czacie GW a tutaj widzę czatowanie ale listowe?
a ja tak liczyłam że kiedyś w końcu spotkam kogoś w czacie regionalnym...
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 20.10.01, 12:34
      "Z barku laku..." wiec ja siede w Lodzi codziennie i Ochman tez tam czasem
      zaglada... wiec jakby co ;-)

KroTosS
    • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 20.10.01, 12:37
      jeszcze jedno... ostatni odwiedza Lodz jeszcze jeden uczestnik forum ale
      podszywa sie pod nick Jurek wiec nie wiem kto to choc moze to i lepiej bo
      niezly z niego oszolom ;-)

KroTosS
      • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 14:09
        krotoss napisał(a):

> jeszcze jedno... ostatni odwiedza Lodz jeszcze jeden uczestnik forum ale
        > podszywa sie pod nick Jurek wiec nie wiem kto to choc moze to i lepiej bo
        > niezly z niego oszolom ;-)
        >
        > KroTosS
        Jurek.... a może Józiu??? Zawsze jak zjawia się Józiu na ogólnym to leci niezłe
        mięso... i w końcu okazuje się że gościu prowadzi monolog bo ma ignora od
        wszystkich...hehe
        ale w toruńskim forum pustki....
      • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 14:19
        właśnie jestem w Łodzi.... jest makowinka i vladip (nawet gadajny) a Ciebie nie
        ma
        • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 21.10.01, 16:27
          Gość portalu: omega napisał(a):

> właśnie jestem w Łodzi.... jest makowinka i vladip (nawet gadajny) a Ciebie nie
          >
          > ma

Znam oboje :-))) no a mnie nie bylo bo nie jestem w stalych godzinach... ale moze
          kiedy indziej na siebie trafimy ;-))) teraz jestem na "wszystko" tylko troche
          zajety ;-))))

KroTosS
          • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:14
            może kiedyś na siebie trafimy... W razie czego zapraszam na zlot 23-25
            listopada w Toruniu:))))
            • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 24.10.01, 20:54
              hm.. konkurencja dla NetBiT'u ;-)))) a ja dzis na GG siedze... wlasnie z czata
              wyszedlem...

KroTosS
              • .weronika. Re: NetBiT- a co to jest? 24.10.01, 21:18
                No to sie minelismy...
                • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 12:00
                  jakby co to szukajcie Krzesimiry Terkotek na gg! Krzesimira Terkotek to ja ;-)
                  • atomski Re: NetBiT- a co to jest? 25.10.01, 14:25
                    Dźwięcznie
                    • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:26
                      atomski napisał(a):

> Dźwięcznie

też tak uważam, choć zastanawiałam się jeszcze nad Genowefą Piszczałka ale
                      ostatecznie zostałam przy Krzesimirze;-)
                      • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 26.10.01, 12:14

> atomski napisał(a):
                        >
                        > > Dźwięcznie
                        >
                        > też tak uważam, choć zastanawiałam się jeszcze nad Genowefą Piszczałka ale
                        > ostatecznie zostałam przy Krzesimirze;-)

Łatwo bylo znalezc :-))) mam nadzieje ze wiek choc prawdziwy ;-)))

KroTosS
                        • #kasia Re: NetBiT- a co to jest? 26.10.01, 12:16
                          a co to za roznica? :)))
                          • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 26.10.01, 22:00
                            #kasia napisał(a):

> a co to za roznica? :)))

A juz znam prawdziwy ;p

KroTosS
                            • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 10:05
                              krotoss napisał(a):

> #kasia napisał(a):
                              >
                              > > a co to za roznica? :)))
                              >
                              > A juz znam prawdziwy ;p
                              >
                              > KroTosS

Ciekawe skąd? Raczej nie ode mnie... ach Ci faceci...a tak nam przylepiają
                              etykietkę plotkarek... :))) Zaraz chyba sobie zmienię też dane wiekowe...bo
                              przeciez nie do pomyślenia żeby Krzesimira była taka stara, no nie?
                              • Gość: Aśka Re: NetBiT- a co to jest? IP: 158.75.13.* 29.10.01, 10:09
                                A ja wiem, jaki jest prawdziwy wiek Krzesimiry, zresztą, spotkałam ta panią
                                niedawno... ojjj jeszcze wciąż mnie głowa boli...
                                • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 10:41
                                  Gość portalu: Aśka napisał(a):

> A ja wiem, jaki jest prawdziwy wiek Krzesimiry, zresztą, spotkałam ta panią
                                  > niedawno... ojjj jeszcze wciąż mnie głowa boli...

No i po co powiedziałaś - pani??? Teraz już wszyscy pewnie wiedzą że mam 75 lat.
                                  No i stary mnie pewnie namierzy i nici z obiecanego baraszkowania w rocznicę
                                  ślubu... buuuuu
                                  • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 29.10.01, 22:08
                                    Omego zmieniaj sobie i tak katalog mi prawde powiedzial i moge Cie zapewnic ze
                                    bardzo ladny jest Twoj wiek szczegolnie dla mnie :-))) mowie to z powodu pewnej
                                    sprawy zyciowe hi hi nic osobistego do Ciebie.

KroTosS
                                    • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 07:40
                                      krotoss napisał(a):

> Omego zmieniaj sobie i tak katalog mi prawde powiedzial i moge Cie zapewnic ze
                                      > bardzo ladny jest Twoj wiek szczegolnie dla mnie :-))) mowie to z powodu pewnej
                                      >
                                      > sprawy zyciowe hi hi nic osobistego do Ciebie.
                                      >
                                      > KroTosS

szkoda... a ja już myślałam że jakiś płomienny romans się wywiąże... ale Ty nic
                                      do mnie nie masz... buuuuu czy jest na tym świecie jeszcze któś kto mnie
                                      zechce??? Mam katar i jezdem pociągająca :))))
                                      • Gość: atomski Re: NetBiT- a co to jest? (no txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 09:52
                                      • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 30.10.01, 10:43

> szkoda... a ja już myślałam że jakiś płomienny romans się wywiąże... ale Ty nic
                                        >
                                        > do mnie nie masz... buuuuu czy jest na tym świecie jeszcze któś kto mnie
                                        > zechce??? Mam katar i jezdem pociągająca :))))

Hm... tez mam katar [a to drugie to trzeba ocenic ;-)] wiec moze jednka? ;-))) w
                                        koncu nie zaczniemy od zera hi hi bo jessienna dolegliwosc nas zespala-dobre i to
                                        na poczatek :-)))

KroTosS
                                        • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 09:17
                                          :)))) więc na pierwszą randkę możesz mi przynieść listek rutinoscorbinu;-) i
                                          pójdziemy ne herbatkę z rumem:))))
                                          • krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 31.10.01, 10:43
                                            Ok teraz tylko wlacz GG to dogramy szczegoly :-))))

KroTosS

Ps.No i jakies chusteczki jeszcze wezme hi hi
                                            • Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 14:05
                                              to propozycja nie do odrzucenia? ;-)
                                              krotoss napisał(a):

> Ok teraz tylko wlacz GG to dogramy szczegoly :-))))
                                              >
                                              > KroTosS
                                              >
                                              > Ps.No i jakies chusteczki jeszcze wezme hi hi

• krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 08.11.01, 14:34
                                                hm... ja wiem odrzucic zawsze mozna ;-) ale czy trzeba...

KroTosS

Ps.1 Omego nie czytaj Ps.2 moze Ci wyjasnie pozniej ale raczej bys nie chciala
                                                wiedziec o co chodzi ;-)

Ps.2 Ten post dedykuje w szczegolnosci mojemu koledze atomskiemu... :-D
                                                • Gość: omega ależ chcę!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 10:03
                                                  chcę wiedzieć o co chodzi!!!!!!! teraz! Natychmiast! ;-)))))
                                                  TAK (brzmi prawie jak to sakramentalne)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka