Gość: omega IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 09:17 siedzę sobie codziennie na czacie GW a tutaj widzę czatowanie ale listowe? a ja tak liczyłam że kiedyś w końcu spotkam kogoś w czacie regionalnym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 20.10.01, 12:34 "Z barku laku..." wiec ja siede w Lodzi codziennie i Ochman tez tam czasem zaglada... wiec jakby co ;-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 20.10.01, 12:37 jeszcze jedno... ostatni odwiedza Lodz jeszcze jeden uczestnik forum ale podszywa sie pod nick Jurek wiec nie wiem kto to choc moze to i lepiej bo niezly z niego oszolom ;-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 14:09 krotoss napisał(a): > jeszcze jedno... ostatni odwiedza Lodz jeszcze jeden uczestnik forum ale > podszywa sie pod nick Jurek wiec nie wiem kto to choc moze to i lepiej bo > niezly z niego oszolom ;-) > > KroTosS Jurek.... a może Józiu??? Zawsze jak zjawia się Józiu na ogólnym to leci niezłe mięso... i w końcu okazuje się że gościu prowadzi monolog bo ma ignora od wszystkich...hehe ale w toruńskim forum pustki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 14:19 właśnie jestem w Łodzi.... jest makowinka i vladip (nawet gadajny) a Ciebie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 21.10.01, 16:27 Gość portalu: omega napisał(a): > właśnie jestem w Łodzi.... jest makowinka i vladip (nawet gadajny) a Ciebie nie > > ma Znam oboje :-))) no a mnie nie bylo bo nie jestem w stalych godzinach... ale moze kiedy indziej na siebie trafimy ;-))) teraz jestem na "wszystko" tylko troche zajety ;-)))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:14 może kiedyś na siebie trafimy... W razie czego zapraszam na zlot 23-25 listopada w Toruniu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 24.10.01, 20:54 hm.. konkurencja dla NetBiT'u ;-)))) a ja dzis na GG siedze... wlasnie z czata wyszedlem... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 12:00 jakby co to szukajcie Krzesimiry Terkotek na gg! Krzesimira Terkotek to ja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 09:26 atomski napisał(a): > Dźwięcznie też tak uważam, choć zastanawiałam się jeszcze nad Genowefą Piszczałka ale ostatecznie zostałam przy Krzesimirze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 26.10.01, 12:14 Gość portalu: omega napisał(a): > atomski napisał(a): > > > Dźwięcznie > > też tak uważam, choć zastanawiałam się jeszcze nad Genowefą Piszczałka ale > ostatecznie zostałam przy Krzesimirze;-) Łatwo bylo znalezc :-))) mam nadzieje ze wiek choc prawdziwy ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 26.10.01, 22:00 #kasia napisał(a): > a co to za roznica? :))) A juz znam prawdziwy ;p KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 10:05 krotoss napisał(a): > #kasia napisał(a): > > > a co to za roznica? :))) > > A juz znam prawdziwy ;p > > KroTosS Ciekawe skąd? Raczej nie ode mnie... ach Ci faceci...a tak nam przylepiają etykietkę plotkarek... :))) Zaraz chyba sobie zmienię też dane wiekowe...bo przeciez nie do pomyślenia żeby Krzesimira była taka stara, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: NetBiT- a co to jest? IP: 158.75.13.* 29.10.01, 10:09 A ja wiem, jaki jest prawdziwy wiek Krzesimiry, zresztą, spotkałam ta panią niedawno... ojjj jeszcze wciąż mnie głowa boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 10:41 Gość portalu: Aśka napisał(a): > A ja wiem, jaki jest prawdziwy wiek Krzesimiry, zresztą, spotkałam ta panią > niedawno... ojjj jeszcze wciąż mnie głowa boli... No i po co powiedziałaś - pani??? Teraz już wszyscy pewnie wiedzą że mam 75 lat. No i stary mnie pewnie namierzy i nici z obiecanego baraszkowania w rocznicę ślubu... buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 29.10.01, 22:08 Omego zmieniaj sobie i tak katalog mi prawde powiedzial i moge Cie zapewnic ze bardzo ladny jest Twoj wiek szczegolnie dla mnie :-))) mowie to z powodu pewnej sprawy zyciowe hi hi nic osobistego do Ciebie. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 07:40 krotoss napisał(a): > Omego zmieniaj sobie i tak katalog mi prawde powiedzial i moge Cie zapewnic ze > bardzo ladny jest Twoj wiek szczegolnie dla mnie :-))) mowie to z powodu pewnej > > sprawy zyciowe hi hi nic osobistego do Ciebie. > > KroTosS szkoda... a ja już myślałam że jakiś płomienny romans się wywiąże... ale Ty nic do mnie nie masz... buuuuu czy jest na tym świecie jeszcze któś kto mnie zechce??? Mam katar i jezdem pociągająca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: NetBiT- a co to jest? (no txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 09:52 Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 30.10.01, 10:43 Gość portalu: omega napisał(a): > szkoda... a ja już myślałam że jakiś płomienny romans się wywiąże... ale Ty nic > > do mnie nie masz... buuuuu czy jest na tym świecie jeszcze któś kto mnie > zechce??? Mam katar i jezdem pociągająca :)))) Hm... tez mam katar [a to drugie to trzeba ocenic ;-)] wiec moze jednka? ;-))) w koncu nie zaczniemy od zera hi hi bo jessienna dolegliwosc nas zespala-dobre i to na poczatek :-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 09:17 :)))) więc na pierwszą randkę możesz mi przynieść listek rutinoscorbinu;-) i pójdziemy ne herbatkę z rumem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 31.10.01, 10:43 Ok teraz tylko wlacz GG to dogramy szczegoly :-)))) KroTosS Ps.No i jakies chusteczki jeszcze wezme hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: NetBiT- a co to jest? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 14:05 to propozycja nie do odrzucenia? ;-) krotoss napisał(a): > Ok teraz tylko wlacz GG to dogramy szczegoly :-)))) > > KroTosS > > Ps.No i jakies chusteczki jeszcze wezme hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: NetBiT- a co to jest? 08.11.01, 14:34 hm... ja wiem odrzucic zawsze mozna ;-) ale czy trzeba... KroTosS Ps.1 Omego nie czytaj Ps.2 moze Ci wyjasnie pozniej ale raczej bys nie chciala wiedziec o co chodzi ;-) Ps.2 Ten post dedykuje w szczegolnosci mojemu koledze atomskiemu... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega ależ chcę!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 10:03 chcę wiedzieć o co chodzi!!!!!!! teraz! Natychmiast! ;-))))) TAK (brzmi prawie jak to sakramentalne) Odpowiedz Link Zgłoś