tlss 13.06.06, 21:19 Tak wiec należy podziękowac Posłowi Bestremu za pomoc bydgoskiemu lotnisku. W tej sprawie był skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mylady1 Dyrektor portu chciał zatuszować sprawę. 14.06.06, 08:26 "Dyrektor portu chciał zatuszować sprawę." dlaczego??????? Znow ukłądziki? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik1001 Re: Dyrektor portu chciał zatuszować sprawę. 14.06.06, 09:41 Oj znowu te "UKŁĄDZIKI"! Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Dyrektor portu chciał zatuszować sprawę. 14.06.06, 14:04 I tym sposobem dowiedziałem się, że Bydgoszcz ma lotnisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Pan Poseł jak na członka Samoobrony zachował się 14.06.06, 14:24 bardzo przyzwoicie - nikomu nie dał w papę, nikogo nie zgwałcił i nawet nie narzygał po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
bartpo Układ! Znowu jakiś układ! Gdzie są Kaczyńscy!? 14.06.06, 14:29 W domu, piorą swoje skarpetki!... ;) -- Joker, Batman Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Układ! Znowu jakiś układ! Gdzie są Kaczyńscy! 14.06.06, 14:57 Pacjentowi się pomyliły czasy, kiedy to na lotnisku machał czerwoną legitymacją i było po sprawie... czas się obudzić Towarzyszu Bestry! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Akurat mu się pomyliły... Już on dobrze wyczuł, 14.06.06, 16:04 że właśnie wróciły - tylko innymi legitymacjami trza teraz machać... A kto by nie zechciał przed owym machaniem paść na brzuch swój i czołobitność oddać - ten lewak, łżeeliciarz i agent Układu :-))... konread napisał: > Pacjentowi się pomyliły czasy, kiedy to na lotnisku machał czerwoną legitymacją > i było po sprawie... czas się obudzić Towarzyszu Bestry! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Układ! Znowu jakiś układ! Gdzie są Kaczyńscy! 14.06.06, 16:13 konread napisał: > Pacjentowi się pomyliły czasy, kiedy to na lotnisku machał czerwoną legitymacją i było po sprawie... A czy ktoś orientuje się, jakie kolory mają legitymacje PIS, SO i LPR? -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Układ! Znowu jakiś układ! Gdzie są Kaczyńscy! 14.06.06, 16:21 Zamiast legitymacji są rekwizyty: - pasiasty krawat - kij bejzbolowy - rozczochrany łeb - brudne buty - koński uśmiech z pariodiowaniem głosu Macieja Zembatego - opalony ryj Odpowiedz Link Zgłoś
akrytas Cóż za tempo, brawo. 14.06.06, 08:45 Zgodnie z artykułem, sprawa miała miejsce we wtorkowe popołudnie (chyba wczoraj), a poseł już zdążył interweniować w Urzędzie Lotnictwa Cywilnego i załatwił sprawę. Skuteczności Panu Posłowi odmówić nie można. Szkoda, że nie mamy więcej takich skutecznych posłów, sporo naszych spraw jakoś w Wawie nie może się przebić. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 09:25 Burak. Nic dodać, nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:41 Można dodać, że biedak ma najwyraźniej poważną potrzebę dowartościowania się. Niestety wyszło mu to tak jakby świnia chciała polecieć na księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
devilkind ciekawe czy tylko udaje.... 14.06.06, 09:36 czy po prostu jest głupi ten poseł?....to, że nie ma za grosz inteligencji to już sprawa jasna, bo za każdym razem robi awantury na lotniskach....kwestie wychowania to już należy z założenia pominąć w jego przypadku, tylko co robi jego partia? ja bym się wstydził mieć kogoś takiego w swojej......... Odpowiedz Link Zgłoś
karolbatory media 14.06.06, 10:55 mam nadzieje ze faktycznie ktos w koncu skonczy z rządami mediów w polsce bo to już jest śmieszne. Czy media są nieomylne??? czy wszyscy dziennikarze to wzorowi patrioci, chyba nie . więc niech im ktoś w końcu dokopie, mam nadzieje ze ta koalicja chociaż to zrobi. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
harwas Spoko 14.06.06, 13:18 Ta koalicja może i skończy ze wszystkimi układami-przede wszystkim najmarniej za 3 lata z samą sobą-i już nigdy więcej... a czas płynie szybko. Wątpie żeby w ich tempie zdążyli coś zepsuć- w poprawę czegokolwiek nie wierze. Niby Bestry (bystry,)a jaki..... Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: media??? 14.06.06, 13:20 ciekawe, wg niektorych forumowców znowu winne są media. Ok, zgadzam sie, to media są winne że komuś woda sodowa uderzyła do głowy i ma siebie za nadczłowieka. To media są winne że to opisują, a powinny mordę w kubeł i klepać do wtóru burakom nieumiejącym sie zachować. Jeszcze brakuje Joli żeby wygłosiła pean na cześć samejbrony jak to ona walczy o godność człowieka. Może i takie chamskie zachowanie zrobił B estry, a nie samabrona, ale nie zapominajcie że on ją reprezentuje, tak samo jak reprezentuje cały ten smiechu warty sejm. Nie jest to pierwsza wpada Bestrego, już kilka razy popisał się co on potrafi i co myśli o reszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo *****S-A-M-O-B-R-O-N-A***** 14.06.06, 14:25 to wszystko wina Balcerowicza i ukladu a tazke PO, to oni wyprzedali Polske za bezcen! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: media 14.06.06, 14:23 jak ktos skonczy z mediami to juz nie bedzie nikogo kto by kontrolowal wladze. Jak sadzisz dlaczego SLD zostalo odsuniete od wladzy? Bo dziennikarze wyciagneli im pare afer. Mam nadzieje ze tak samo beda kontrolowac PiS, Samoobrone i LPR Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dddywity ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A******** 14.06.06, 17:18 To już nie pierwszy atak wyborczej na tego człowieka. Traktowanie go jako terorysty i zwykłego rzezimieszka to zniewaga dla wyborców Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A**** 14.06.06, 17:22 jola_dddywity napisała: > To już nie pierwszy atak wyborczej na tego człowieka. > Traktowanie go jako terorysty i zwykłego rzezimieszka to zniewaga dla wyborców > Samoobrony. ;)))) To zajeb.sci musza byc ci wyborcy... Mozna jeszcze nizej upasc??? Odpowiedz Link Zgłoś
diwa_z_jelit Re: ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A**** 14.06.06, 22:06 jola_dddywity napisała: > To już nie pierwszy atak wyborczej na tego człowieka. > Traktowanie go jako terorysty i zwykłego rzezimieszka to zniewaga dla wyborców > Samoobrony. no właśnie... on nie jest zwykłym rzezimieszkiem tylko zwykłym burakiem. Tyle, że nadzianym. Nie jeździ kosiarką, jak Jola (historia kosiarki: thor.wm.pl/forum/viewtopic.php?t=3371 ) tylko lata Piperem. Słoma z butów, tyle że butów od Prady. F@n Club Joli z Dywit (serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,3380928.html ) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ciekawe czy tylko udaje.... 14.06.06, 13:19 "... tylko co robi jego partia?..." Dokładnie to samo robi. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Obsługa mogła dostać po ryju,a co! 14.06.06, 13:25 Całe szczęście,że szamboobrona nie ma jeszcze resortów siłowych,bo inaczej cała obsługa poszłaby na zieloną trawkę.Ależ chamstwo dorwało się do władzy,sama swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:25 VIP-em to jest królowa angielska ale nie bestry a procedury bezpieczeństwa - czyżby jak w Folwarku zwierzęcym - wszyscy równi ale świnie równiejesze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:28 Ja mu sie wcale nie dziwie, szlag by mnie trafil gdyby mnie ktos kontrolowal przed wejsciem na poklad mojego wlasnego samolotu. Durne przepisy i tyle. A dziennikarzom zal tylek sciska bo do pracy jezdza golfem I z 76r, albo holenderskim rowerem za 50pln Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:35 > Durne przepisy i tyle. Prawo jest prawem, jeżeli Panu posłowi nie pasuje, to niech próbuje je zmienić, ma w końcu dużo większe możliwości niż inni (jest posłem partii obecnej w rządzie) Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:21 el_p napisał: > Ja mu sie wcale nie dziwie, szlag by mnie trafil gdyby mnie ktos kontrolowal > przed wejsciem na poklad mojego wlasnego samolotu. Durne przepisy i tyle. > A dziennikarzom zal tylek sciska bo do pracy jezdza golfem I z 76r, albo > holenderskim rowerem za 50pln Bo jestes takim samym burakiem jak ten palant! Jesli nie chce byc kontrolowany na lotnisku to niech uzywa WLASNYCH BURACZANYCH LOTNISK!!! Wtedy nikt nie bedzie mial pretensji czy poddaje sie procedurze bezpieczenstwa czy nie... Byl na miedzynarodowym lotnisku (malym bo malym) i MA SIE ZACHOWYWAC ZGODNIE Z OBOWIAZUJACYMI PRZEPISAMI... G... kogo interesuje kim on jest... Wymachujac legitymacja i drac ryja w ten sposob... pokazuje ze jest najzwyklejszym PROSTAKIEM I PALANTEM z SAMEJBRONY Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:51 Cmoknij mnie w..... sam jestes burak, przeczytaj swoj post jeszcze raz to potwierdzisz moja opinie. Sam jestes taki przepisowy, nigdy nie przeszedles na czerwonym swietle? Zima bankowo grzejesz silnik i skrobiesz szyby, wiedziales ze jestes przestepca? Wez sobie lekarstwo bo to juz chyba pora i zaloz okulary, dostrzezesz ironie Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 15:13 el_p napisał: > Cmoknij mnie w..... sam jestes burak, Szanowny kolega sie zbulwersował??? Może dlatego, że o lotniskach nie ma zielonego pojęcia? Nie wypowiadaj sięw kwestiach, o których nie masz zielonego pojęcia... > Sam jestes taki przepisowy, nigdy nie przeszedles na czerwonym swietle? Zima > bankowo grzejesz silnik i skrobiesz szyby, wiedziales ze jestes przestepca? Nie raz, nie dwa przechodziłem na czerwonym świetle - niestety taki już jestem. Wybaczy Pan, ale to jest jedynie WYKROCZENIE a nie przestępstwo. Proszę więc nie wyskakiwać mi tu z takimi tekstami. Jak burak "melduje się ;)" na lotnisku - a nie na buraczanej polnej drodze na przystanku autobusowym - TO MA DOSTOSOWAĆ SIĘ DO WYMOGÓW TAM PANUJĄCYCH! Nikomu nie chodzi, żeby jaśnie pana sprowadzać do parteru... chodzi o bezpieczeństwo pasażerów podróżujących w danym porcie lotniczym... Odpowiedz Link Zgłoś
woytek99 Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:53 el_p napisał: > Ja mu sie wcale nie dziwie, szlag by mnie trafil gdyby mnie ktos kontrolowal > przed wejsciem na poklad mojego wlasnego samolotu. Durne przepisy i tyle. > A dziennikarzom zal tylek sciska bo do pracy jezdza golfem I z 76r, albo > holenderskim rowerem za 50pln ...jak nic kumpel z Szamboobrony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:57 nastepny niekumaty. Ciagle zapominam, ze 45-50% ludzi nie kuma nawet wiadomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
woytek99 Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 15:07 el_p napisał: > nastepny niekumaty. Ciagle zapominam, ze 45-50% ludzi nie kuma nawet wiadomosci > ... Ty musisz widocznie załączać do swoich komentarzy dodatkowe objaśnienia żeby te pozostałe 50% zaczęło je "kumać"... Zbyt inteligentne... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 17:07 el_p napisał: > Ja mu sie wcale nie dziwie, szlag by mnie trafil gdyby mnie ktos kontrolowal > przed wejsciem na poklad mojego wlasnego samolotu. Durne przepisy i tyle. Ja natomiast zupełnie nie rozumiem, czemu się ten Bestry (inaczej) nie teleportował na pokład własnej Piperzyny, tylko korzystał z usług jakiegoś lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
polonianews Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:41 Brawo dla Służby Ochrony Lotniska i Straży Granicznej. Moze to dobry moment by wprowadzic obowiazkowe lekcje dla poslow o ROWNOSCI WSZYSTKICH WOBEC PRAWA. Tak podobno (a moze to tylko plotka) pisze w Konstytucji. Duze pole do popisu dla OSZOLOMA Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:42 w jakim celu sprawdzac skoro wsiadał do wlasnego samolotu ?? co za głupie przepisy !! Odpowiedz Link Zgłoś
100piotr Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:08 +Jak bys trochę pomyslał to m9oże byś zgadł dlaczego takie procedury obowiązują. Z prywatnego jeszczwe łatwiej zrobić kuku niz z państwowego. Ale to trzeba mysleć. Ciekawe skąd poseł z partii biednych i pokrzywdzonych rolników, którym według ich wypowiedzi głód zaglada w oczy ma kasę na włąsny samolot. Rozumiem Krauze i podobni ale oni przynajmniej nie udaja biednych Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:23 normalski1 napisał: > w jakim celu sprawdzac skoro wsiadał do wlasnego samolotu ?? co za głupie > przepisy !! A kolega samolot widzial chyba tylko na zdjeciu... JEGO LOTNISKO??? NIE To nie ch zapier... jak mu mowia i KROPKA P.S. Widze ze takich inteligentow jest tu wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 16:24 A skąd ofiara transformacji, odrzucony, bezrobotny bez własnej winy ma mieć samolot? Odpowiedz Link Zgłoś
yesss Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:46 Znaczy że drzewa zostaną wycięte.... Jacy wyborcy tacy posłowie... Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 To co on wiózł takiego,że aż tak nie chciał być 14.06.06, 13:48 kontrolowany? To daje do myślenia panie pośle. Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:52 Witamy w IV RP. Idźcie głosowac na samo-rządowców! Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 13:54 a jak to bylo ? "..a mogl przypi****..." Odpowiedz Link Zgłoś
alexander_de_large o-joj 14.06.06, 14:03 z posłami samoobrony rozmawia się przy pomocy siarczystych kopów w d-pę. Jest to jedyny język zrozumiały dla tych półmózgów. Proponuję zacząć od Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:09 No to doczekaliśmy się VIP-ów. Rany boskie kiedy skończą się w Polsce czasy Dyzmów ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ram.adam Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:16 Dorn daje przyklad, a reszta wiernie papuguje. Brawo! Panstwo kolesiow ponad prawem. Za nasze pieniadze, ze tak delikatnie przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk C_H_A_M_O_O_B_R_O_N_A -czyli słoma z butów. 14.06.06, 14:18 Panisko od Leppera nie musi przestrzegać przepisów - dlatego, że on jest panisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:29 "Ustaliliśmy też na koniec, że poseł Bestry dotrzymał słowa danego dyrektorowi i wstawił się w Urzędzie Lotnictwa Cywilnego w sprawie bydgoskiego portu". Jak sie wstawił to jest OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:32 www.przekroj.pl/images/stories/20_2006/MACIEJOWSKI_20.gif Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:31 tlss napisała: > Tak wiec należy podziękowac Posłowi Bestremu za pomoc bydgoskiemu lotnisku. W > tej sprawie był skuteczny. > Tym chamom z Wiejskiej juz totalnie odbilo! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 16:25 Jaka ulica, taka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
woytek99 Re: Poseł Bestry awanturował się na bydgoskim lot 14.06.06, 14:46 ale bestry ten poseł...no no. Wiecej takich a wszystko bedzie szybko załatwiane :) Odpowiedz Link Zgłoś