mylady1 14.06.06, 08:28 Najwyższy wymiar kary grozi 22-letniemu Maciejowi B. z Bydgoszczy, który udusił kablem swoją sąsiadkę, a później poćwiartował i wyrzucił na śmietnik jej zwłoki. miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,3415724.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanton2 Re:i kto to mówi ? matyldy .?. 14.06.06, 08:35 uciekaj z bydgoskiego forum ,nie boisz sie ? Jedż szybko do Torunia ,tylko uważaj żeby nie wyrzucił cię jakiś toruński maniak z pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_lex Re: do niczego dobrego nie prowadzą narkotyki . 14.06.06, 09:46 I co z tego, że zabił? Od kiedy istnieje gatunek ludzki, nawzajem się wykańczamy - tak było jest i będzie. Zmieniają się jedynie metody. Najważniejsze, by trafił do pierdla i zza krat podziwiał otaczający go świat... Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik1001 Re: do niczego dobrego nie prowadzą narkotyki . 14.06.06, 09:51 Tylko koledze mylady chodzi o jedno, ze to tylko w Bydgoszczy są tacy wykolejeńcy! Odpowiedz Link Zgłoś
mamiya1 Re: do niczego dobrego nie prowadzą narkotyki . 22.06.06, 14:45 bart_lex napisał: > I co z tego, że zabił? Od kiedy istnieje gatunek ludzki, nawzajem się > wykańczamy - tak było jest i będzie mama nadzieje ze juz nie bedzie, w koncu od czegos jest policja? Odpowiedz Link Zgłoś
brutus36 Widocznie był silniejszy 22.06.06, 22:26 Co was tak dziwi i bulwersuje, że zabił sasjedkę? Widocznie był od niej silniejszy (fizycznie, psychicznie, ekonomicznie, finansowo - to bez różnicy). A skoro był silniejszy, to może miał takie prawo? Nie wiem, ale w świecie natury, na który wszak powołuje się kapitalizm, silnieszy zagryza słabszego, by móc przetrwać - jakie to piękne ... Nicht wahr? A może to sąsiadka jest sama sobie winna, w końcu to ona mogła być silniejsza i po prostu ubiec konkurenta. Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Widocznie był silniejszy 23.06.06, 13:33 Nie wiem, ale w świecie > natury, na który wszak powołuje się kapitalizm, silnieszy zagryza słabszego, by > > móc przetrwać - jakie to piękne ... Nicht wahr? Oczywiście w świecie do którego dążą Świadkowie Jehowy oraz w Realnym Komunizmie , taka zbrodnia byłaby niemożliwa... Zadziwia mnie, że znajdują się tacy, którzy wszystko tłumaczą z politycznym podtekstem. Nawet taką potworną zbrodnię , a może chorobę młodego chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
brutus36 Re: Widocznie był silniejszy 23.06.06, 13:44 Byłoby dobrze, gdybyś nauczył się pisać w swym własnym języku. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sprite_wy_pragnienie Re: udusil kablem, a potem poćwiartował zwłoki... 22.06.06, 22:35 Podobnie jest z synalkiem który zadźgał swoją matkę w Toruniu Na Skarpie ww2.tvp.pl/389,20060619358221.strona Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: udusil kablem, a potem poćwiartował zwłoki... 24.06.06, 14:07 ja_sprite_wy_pragnienie napisał: > Podobnie jest z synalkiem który zadźgał swoją matkę w Toruniu Na Skarpie > ww2.tvp.pl/389,20060619358221.strona Ten jest ofiarą wolnego rynku. Narkotyków... Zainteresował mnie temat, bo jednym z moich najbardziej wstrząsających wspomnień jest spotkanie mordercy niosącego w torbach poćwiartowane zwłoki dziewczyny...Pamiętam jego wzrok, gdy wpadł na mnie wychodząc z bramy na Gdańskiej i coś syknął przez zęby. To był chory człowiek...Nieuleczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Musisz być zboczona / chora żeby ciągle to samo 25.06.06, 02:02 podbijać - interesują cię tylko zbrodnie kryminalne.Prenumerujesz "Złego"? Zresztą media nagłaśniają każde tego typu wydarzenie które urasta do rangi normy.Cieszmy się że nie mieszkamy w Katowicach , Krakowie czy choćby w Toruniu bo wszędzie tam jest większa przestępczość niż w Bydgoszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Musisz być zboczona / chora żeby ciągle to sa 25.06.06, 09:03 Zboczona? Może po prostu chora psychicznie? Odpowiedz Link Zgłoś