Dodaj do ulubionych

WARIATKA ELBIETA ZAATAKOWALA BYDGOSZCZ...

22.01.03, 21:48
Elciu, ty stara wariatko z adresu "sympatico". Teraz wlazlas na forum
bydgoskie, ktore zasmiecasz podobnie jak wczesniej Gdansk czy Olsztyn . Z obu
zostalas pogoniona na zawsze. Elka to chora baba podajaca sie za sekretarke
Walesy, znajoma Gwiazdy i Borusewicza. Oczywiscie nikt o niej nigdy nie
slyszal. Ma typowe zwidy, w ktorych miesza rzeczywistosc z urojeniami. Na
forum olsztynskim stwierdzila, ze jest ladna i ciagle ktos jej sie oswiadcza.
Ona oczywiscie daje kosza, bo czeka " na ksiecia, ktory przyjedzie do niej z
USA" pewnie na bialym KOCIE. Elciu. Ty ciagle mylisz adresy. Ze swoimi
chorymi pomyslami zglos sie na forum bialoruskie - chetnie cie tam wyslucha
niejaki Lukaszenka. On , podobnie jak ty, nie odda swojego narodu w unijne
lapy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elzbieta Jestes bezczelnym chamem i lotrem IP: *.sympatico.ca 23.01.03, 09:59
    • Gość: Elzbieta E-mail z Australii IP: *.sympatico.ca 23.01.03, 11:39
      Polonia z Autralii Polsce
      --------------------------------------------------------------------------------
      From :
      Wladyslaw W.

To : Elzbieta

Subject :
      Pozdrowienia z Australii

Date :
      Thu, 23 Jan 2003 05:02:36 EST

Reply Reply All Forward Delete Put in Folder...InboxSent
      MessagesDraftsTrash Can Printer Friendly Version

Szanowna Pani Elzbieto ,

Przeczytalem Pani post na forum i w zwiazku z tym chce pare slow napisac.
      Podobny los i mnie przygonil do Sydney z Polski z rodzina za ta nasza "S" ,
      zmuszony prawie bylem emigrowac przez te komunistyczne wladze i pacholkow z SB.
      My tu tez z grupa podobnych do mnie emigrantow prowadzimy rozna dzialalnosc w
      obronie Polski, rozwazamy powolanie jakiejs organizacji skupiajacej takich jak
      my. Jesli by Pani mogla przyslac na moj e-mail jakies informacje odnosnie
      Komitetu Polonia dla Referendum Niepodlegla Suwerenna Polska , cele , zadania ,
      etc...
      Nie wiem, czy Pani zna taki tygodnik "Tylko Polska" , wydawany w Polsce /.../
      jak i ksiazki wydawane przez wydawnictwo Goldpol, z serii Polski Holokaust
      oraz Poznaj Zyda, polecam tez ksiazki dr. Henryka - Pajaka Piaty Rozbior Polski
      1990 -2000, Strach Byc Polakiem, Trzecia Wojna Swiatowa, Bestie Konca Czasow,
      czesc tych ksiazek moze Pani sciagnac ze strony
      strony.wp.pl/wp/masoneria_666 polecam tez strony www.wp.take.to
      ciekawe informacje, tak ze www.innestrony.pl oraz www.naszawitryna.pl .
      Szczesc Boze,
      Serdecznie pozdrawiam z upalnego Sydney

WladyslawW.
      Ps.
      Czy posiada Pani program Gadu-Gadu ? to taki polski czat, jest na stronie
      www.gadugadu.pl do zaladowania , ja przekazuje przez niego informacje do osob
      w roznych miastach w Polsce. Polecam tez na stronie www.radiomaryja.pl do
      wysluchania lub druku, 3 czesciowe wystapienie dr. Carla Beddermanna odnosnie
      UE.

• tulipan100 Oj, Elka, Elka..... 23.01.03, 19:04
        Cocbys mnie nazwala gorszymi epitetami, to w niczym nie zmieni oceny twojej
        osoby. Wszyscy ci zalecaja wizyte u psychiatry, a ty dalej opowiadasz swoje
        bzdury o Walesie , Gwiazdzie, i nnych. Nastepnym etapem pewnie bedzie twoje
        zapewnienie, ze bylas adiutantem Napoleona, albo byc moze samym Cesarzem ?.
        Elka, sama wiesz, ze jestes glupia i brzydka. Twoja brzydota nie musi
        przeszkadzac, ale odium glupoty moze zdjac z ciebie tylko psychiatra. I
        przestan zasmiecac to forum swoimi chorymi postami, bo zostaniesz pogoniona
        przez admina, podobnie jak w Trojmiescie czy tez Olsztynie.
        • Gość: MONK Re: Oj, Elka, Elka..... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 00:23
          Widze, ze coraz wiecej prawdziwych Polakow na naszym forum :) bedzie baaardzo
          ciekawie.
          • Gość: eh Re: Oj, Elka, Elka..... IP: *.sympatico.ca 24.01.03, 00:39
            Re: ELŻBIETA -
            Autor: alex (---.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl)
            Data: 23-01-03 23:18

Pani Elzbieto brawo. Wiecej takich tekstów. Prosze bardziej zrozumiale
            (objętość nie-
            ma znaczenia ) bo Benki maja problemy z rozumieniem tych znakomitych tekstów.
            To dla nich, dla ich trochę spóżnionej edukacji prosze aby nie ustawała Pani
            w swoich wysiłkach. Jestem pełen podziwu i uznania za ten Pani ,,oświaty
            kaganek,, niesiony pod benkową strzechę. Z niecierpliwością czekam na kolejne
            teksty.

forum.busko.com
            • Gość: gosc Re: Oj, Elka, Elka...-Zyj nam 100-lat!! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 24.01.03, 18:45
              - Pozdroienia dla Elzbiety !-100-lat!
              -gosc-
              • Gość: Wesley Re: Oj, Elka, Elka...-Zyj nam 100-lat!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:08
                Poziom spoleczenstwa poznaje sie po tym jak traktuje swoich wariatow.
                • Gość: pan.KOT oj kasować kasować __ ten watek IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.01.03, 09:21
                  • Gość: ispan oj nie kasujcie tego wątku:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.01.03, 09:53
                    Jest śmieszny:)
                    Wszystkie wypowiedzi Eli są takie, że na ludzi działają z negatywnym efektem. Ich kasowanie to dopiero sprawiłoby
                    zamęt i wątpliwości... Dziękuję Ci Elu za wzmacnianie postaw proeuropejskich!!!
                    pozdr
                    • Gość: Bąbel ach śmieszni emigrani IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.01.03, 16:49
                      coś im się wydaje .. pouczają .. zabawne postacie .. choć w sumie smutne
                      bolesne polskie losy ach
    • Gość: rafi Re: WARIATKA ELBIETA ZAATAKOWALA BYDGOSZCZ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 16:57
      elzbieta to walnieta osoba
      • Gość: Elzbieta ELZBIETA ... IP: *.sympatico.ca 25.01.03, 18:29
        Białystok gazeta.pl

Re: LIST OTWARTY DO SOLIDARNOSCI
        Autor: Gość: Elzbieta IP: *.sympatico.ca
        Data: 25-01-2003 16:41 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
        Do komentarza powyzej:

nie zaslugujesz na miano czlowieka !

Po Sierpniu 1980 roku, po Stanie Wojennym 1981 roku dwa miliony Polakow zostalo
        zmuszonych do opuszczenia Polski. Do dzisiaj wygania sie Polakow, starszych i
        wrecz mlodych.

Przezyli gehenne wieloletniego przebywania w obozach dla uchodzcow w Austrii,
        Grecji, we Wloszech i innych krajach.

Tulaczke po obcych krajach przezyli jako poniewierke, czesto bez pracy, bo sa
        over educated. Pracujac bardzo ciezko w fabrykach, nabawiajac sie trwalego
        iwalidztwa.

Dzisiaj po latach pracy nagle ja traca. Nie otrzymaja emerytury. Grozi im zycie
        w slamsach lub na ulicy.

Czhcecie przykladow. Podam jeden -------------
        • Gość: Elzbieta Re: ELZBIETA ... IP: *.sympatico.ca 26.01.03, 15:59
          Z Pani listu wynika, ze Polske opuscilo 2 miliony tchorzy. Wie Pani dobrze, ze
          to klamstwo.

Los kazdego z nas byl inny. Ja nie opuscilam Polski, bo sie balam. Wyjechalam,
          zeby pomagac, ale czy w ogole ktokolwiek jest w stanie to zrozumiec, albo
          chociaz uwierzyc ?

Przestalam juz o to dbac, kto, co mowi. To co robie, jest istotne dla
          uratowania Polski.

List pana Piotra Zabielskiego z Calgary dotyczy tragizmu sytuacji Polski i
          Polakow, nadciagajacej katastrofy.
          Podstawy egzystencji Narodu Polskiego zostaly podciete, wszystko rozsprzedane,
          przemysl
          i drobna wytworczosc, rolnictwo zniszczone. Czas postawic przed Trybunalem
          Narodowym tych, ktorzy dokonali zbrodni na Polsce.

Polacy musza los swojego Kraju wziac w swoje rece, bo inaczej straca go na
          zawsze.

Polonia jak zawsze idzie z Pomoca.

• Gość: gulczas87 Na stos... IP: *.awacom.pl 26.01.03, 22:51
            na stos za herezje.. Elizabet twoje wypowiedzio poloni są zbyt chamskie ja też
            kiedyś stosowałem praktyki obrażania wszystkich którzy myślą inaczej niż ja,
            teraz tego nierobie i nadobre mi to wychodzi. Chyba wiem o co ci chodzi z tym
            tchórzostwem ja też próbowałem to wyrźić i też mi to nie wyszło mniej chamstwa
            bo skończysz na stosie....

PS.Idź do swojego city Bydzie zostaw w spokoju mamy tu inne problemy niż
            nawiedzone baby
            • Gość: Elzbieta Re: Na stos... IP: *.sympatico.ca 27.01.03, 01:19

W Trojmiescie pisza:

Autor: Gość: Polak IP: *.i.net.au / 203.36.162.*
              Data: 27-01-2003 00:39 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Elzbieto 100-lat zycia !
              Polak.

Dziekuje Panu serdecznie. Najwieksza burze mamy za soba. Wszystkie
              najstraszniejsze epitety wyladowaly na oslej lawce, a potem zniknely. Nie da
              sie opisac mojego szoku, ale swoim zwyczajem, jak nie rozumiem czegos, szukam
              przyczyny. A ze mam madrego syna, ktory na dodatek studiuje psychologie, mam
              doradce nadwornego w domu. Wszystko wyjasnil mi w jednym zdaniu:

" You are the one - woman Army trying to convince the whole Country - Poland
              that the sky is purple. Everyone thinks it is blue and does not take kindly to
              someone convincing them that what they believe is false. "

Tak jest istotnie. Kiedy w cos wierzymy, a nagle okazuje sie to falszem,
              powoduje to bunt i chec spalenia na stosie kogos, kto mowi Prawde.

Po buncie przychodzi rozsadne rozwazenie wszystkiego od poczatku.
              Na koncu piekne zwyciestwo......... Galileusza, Kopernika i innych.
              Czekam !

• Gość: Elzbieta Re: Na stos... IP: *.sympatico.ca 27.01.03, 05:34
                Czytalam 2 nr Pamieci Narodu z zapartym tchem. Odzyly wpomnienia. Jakze ja w
                Sierpniu 80 roku miotalam sie miedzy ludzmi, blagajac, zeby nie dopisywali
                uznawania przewodniej sily partii komunistycznej. Bylam zrozpaczona. Uwazalam,
                ze to petla, ktora nas udusi.

Czy sie pomylilam ???

Minely 22 lata i ilez potwornych strat. Tak koncza sie kompromisy ze zlem, z
                wybieraniem mniejszego zla.

Kiedy podpisano 31 sierpnia 1980 roku slynne Porozumienia Gdanskie, cala Polska
                szalala z radosci i tylko ja jedna siedzialam w kacie wielkiej sali BHP Stoczni
                Gdanskiej i gorzko plakalam. Dzisiaj tez co rusz placze, czytajac o
                bezrobotnych, bezdomnych, glodnych, o smierci z zamarniecia, o zniszczonym
                przemysle, drobnej wytworczosci, zniszczonym rolnictwie, edukacji, itd, itp.
                Wszystko rozsprzedano, wszystko w obcych rekach i jeszcze nam mowia, ze
                przesadzamy, ze przeciez nie jest tak zle, ze jestemy pijani, zle widzimy, zle
                slyszymy, a w ogole nic nie rozumiemy, bo juz jutro czeka nas wielki unijny
                raj, a mu niegodziwcy do raju nie chcemy. Przez 70 lat tworzono raj na ziemi na
                Wschodzie ze stolica w Moskwie. Teraz mowia nam, ze sie pomylili, ze tak
                naprawde to stolica raju jest na pewno w Brukseli.

A w Czerwonego Kapturka juz wszyscy uwierzyli, ze jutro przyniesie im sniadanie
                do lozka ?

• Gość: gosc Re:Elzbieto -100-lat dla Ciebie !Ty jestes bohater IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 27.01.03, 06:48
                  - Pozdrowienia !
                  • Gość: ispan albo patologia:( IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 16:52
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka