Dodaj do ulubionych

GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 14:22
Dzis o 20.00 odbedzie sie finał w TVP1 i Polacy wybiorą sms-ami
piosenkę ,która bedzie nas reprezentować na Eurowizji w Rydze .
Ludziska kochane .Nie pozwólta ,zeby ta obciachowa piosenka Ich Troje
zwycięzyła : ((((((((((((((

Blue Cafe startuje też małosłowiańskim kawałkiem (w ogóle jacys latynoscy CI
Polacy -ciekawe jak to by zostało odebrane przez Jury w Rydzę,ale to zupełnie
inny pułap .
I aż się chcę potupać : ))))))))))

Ratunkuuuuu . Tylko nie Ich Troje !!!!
Obserwuj wątek
    • oti Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! 25.01.03, 14:33
      cała ta erowizja to jakiś chłam
    • Gość: Ted® Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! IP: proxy / *.cytanet.com.cy 25.01.03, 19:02
      bedzie obciach jak ich troje wygra u nas i w niemczech
      herr wisniewski nie moze zrezygnowac z niemieckiej
      wygranej (wzgledy finansowe) wiec musialby olac nas
      • Gość: atomski Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 21:47
        no i stało się

:((((((((((
        • Gość: MONK Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:16
          ale trzeba przyznac, ze poziom konkursu byl calkiem przyzwoity. Wiekszosc
          kandydatow prezentowala lepsze kawalki nie te, ktore byly nominowane w
          poprzednich latach.
        • unsatisfied6 Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! 26.01.03, 11:56
          z 12 tysięcy głosów , to żaden wybór . Jakby ktoś się postarał ,
          to i mnie by wybrali . Już lepiej wygląda Idol albo droga
          do gwazd . W idolu nie spiewają po kawałku , lecz muszą się
          zaprezentować w wielu piosenkach . Głosowałbym na A.Janosz ,
          lecz jej nie było . Podoba mi sie jej dykcja angielska, barwa głosu ,
          nie zepsuty jescze charakter i profesjonalizm .
          Wydaje się wiedzieć, że dobrze śpiwać nie każdy może ,
          że trzeba oprócz talentu jeszcze pracować .
          • Gość: gulczas87 Współczucia IP: *.awacom.pl 26.01.03, 12:44
            Niestety ten "super" utwór "super" zespołu Ich Troje wygrał. Przecież na
            Eurowizji i tak nikt nie zna polskiego lub ruskiego. Gdyby śpiewli po angielsku
            i niemiecku to ok, a tak obciach nam zrobi... Najlepszy utwór (2 utwory)
            nagrało Blue Caffe i Wilki (nigdy żadnego z nich nielubiłem, ale z "trojga
            złego" oni byli by najlepsi) Ale nie ten ufarbowany .... (cenzura) Niestety
            eurowizji nieoglądałem bo miałem awarię prądu (i całe szczęście bo było smutne
            zakończenie)
    • lisiczkaa Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! 26.01.03, 18:52
      ;(
      Choć to zdecydowanie nie mój typ, czuję, że ten kawałek ma szansę w Rydze.
      Powiedzcie mi tylko jedno, to kogo Oni bedą w końcu reprezentować, nas, czy
      Niemców?
      Ja byłam za Cugowskimi i Wilkami. Blue Cafe to mój NO.3

Pozdrawiam @ll
      • Gość: #kasia Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 19:10
        www.nokia.com.pl/img/eurowizja03/bluecafe_euro03.mp3
      • nodorf Re: GŁOSUJMY NA BLUE CAFE !! 27.01.03, 09:43
        lisiczkaa napisała:

> Powiedzcie mi tylko jedno, to kogo Oni bedą w końcu reprezentować, nas, czy
        > Niemców?

Będziemy jednym Narodem, Lisiczko. Zadnych granic! To już naprawdę ostatnia
        szansa dla naszej kochanej Bydgoszczy.

• Gość: Fore Pokrzepiające IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 10:37

> lisiczkaa napisała:
          >
          > > Powiedzcie mi tylko jedno, to kogo Oni bedą w końcu reprezentować, nas, cz
          > y
          > > Niemców?

Z tego, co zapewniał Wiśniewski jakkkolwiejk wyjdzie, oni (przynajmniej sercem)
          reprezentują Polaków;)
          Powiem tak: na muzyce sie nieszczególnie znam, więc moje opinie nie sa do końca
          istotne:))), ale sama idea "Bez granic" podoba mi się. Duży plus dla
          Wiśniewskiego za napis na koszuli (czy cokolwiek to było) MAŁYSZ HANNAWALD
          podczas skoków w Zakopcu.
          Nawet jezeli zrobił to pod swoje "Bez granic" to i tak miał swój udział w tym,
          że tym razem kibice, jak to mają w zwyczaju, nie walnęli butelka czy innym
          cholerstwem w główkę Hanniego.
          A po drugie:)) naprawdę przeżyłam szok- w naszym cudnym kraju 12 000 osób
          zagłosowało na piosenkę w cześci śpiewana po niemiecku!!
          Jezeli nawet odliczyć 10 000 tych, którzy zagłosuja na wszystko, co sie wiąże z
          zespołem , 500 tych, którym się pomyliły literki, to i tak zostaje w POlsce
          około 1500 osób, dla których najwidoczniej nie każdy NIemic jest byłym
          Wermachtowcem zamierzającym wykupić polskie wsie i zjeść najpolstsze dzieci.
          Pokrzepiające.

PS Wilki - faktycznie bardzo fajna piosenka- tylko mógłby angielski trochę
          podreperować:)
          • lokator Re: Pokrzepiające 27.01.03, 16:34
            Kiedyś, gdy kumpel kumplowi mówił, że Zeppelini, Deep Purple, Uriah Heep albo
            inni nagrali dobry kawałek, to ten słuchał tak długo, aż zrozumiał, aż poczuł,
            że każda nutka jest na właściwym miejscu. Taki gość bez problemu słuchał potem
            Mozarta,albo co skoczniejszych kawałków Prokofiewa, Czajkowskiego, Wagnera.
            Muzyka na wysokim poziomie podciągała pierwotnie niewyrobionych słuchaczy.
            Przełom nastąpił dzięki elektronice i takim wynalazkom jak np. płyta CD, gdy
            muzyka okazała się niewyobrażalnie dochodowym interesem. Rozpoczęło się
            sprzedawanie i reklamowanie chały, którą kupi jak największa część populacji.
            Wrażliwość słuchacza jest zabijana i kupuje on wszystko gdzie słychać łup, łup,
            łup, łup, łup, łup, łup, łup, łup, łup, łup, łup, łup, łup... Ewentualnie
            wokalista/wokalistka jest też pajacem. Ich Troje dobrze wpisuje się w ten
            schemat.
            PS. Śmieszy mnie to, że w/g obowiązujących obecnie norm kiczu ci goście mają w
            Eurowizji szansę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka