Gość: ispan Sondujesz forum? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 12:41 Tylko po co? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sondujesz forum? 27.01.03, 13:05 Nie znajduję antysemitów i rasistów , to może znajdę hetero . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Sondujesz forum? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 13:10 To jednego już znalazłeś:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sondujesz forum? 27.01.03, 18:10 Znalazło się i więcej . Jednak można znaleźć coś , co nas łączy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Sondujesz forum? IP: proxy / *.cytanet.com.cy 27.01.03, 13:21 jestem lysy - moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Sondujesz forum? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 13:28 Gość portalu: TedŽ napisał(a): > jestem lysy - moze byc? Do skategoryzowania jako hetero czy homo? Nie wiem czy sie ogolić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Sondujesz forum? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 13:41 Jak się mają do tego wszystkiego tzw baczki? Pytam z czystej kobiecej ciekawości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Baczki=boczki? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 13:48 Gość portalu: Fore napisał(a): > Jak się mają do tego wszystkiego tzw baczki? > Pytam z czystej kobiecej ciekawości:) Ja ci nie pomogę... Problem (lub zaleta) baczków (czyli boczków tak? przy uszach?) mnie nie dotyczy... Juz 10 lat hoduję:(( hehehe! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Sondujesz forum? IP: proxy / *.cytanet.com.cy 27.01.03, 13:57 mam brode wiec chyba mozna uznac, ze mam 2 duze baczki no i jestem rasista jakie nagrody? czy juz wygralem? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sondujesz forum? 27.01.03, 18:13 Czyżbyś był tu jedyną panią , hetero . Ewy tu brak , a przede wszystkim Eli . Może się pojawią , a może otworzyć post "Kto jest homo , lecz nie sapiens " Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sondujesz forum? 27.01.03, 18:09 Może być . Liczyłem na to , że tu będziesz . Nie dałeś mi się niegdyś uwieść na pifko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _xxx Re: Sondujesz forum? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 18:42 Na pewno sondujesz. Tylko w jakim celu ? Czyżby tylko w swoim dobrze pojętym interesie? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sondujesz forum? 27.01.03, 19:53 Gość portalu: _xxx napisał(a): > > Na pewno sondujesz. > Tylko w jakim celu ? > Czyżby tylko w swoim dobrze pojętym interesie? Próbujesz mnie odszyfrować ? Robi się ciekawie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _xxx Re: Sondujesz forum? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 20:07 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: _xxx napisał(a): > > > > > Na pewno sondujesz. > > Tylko w jakim celu ? > > Czyżby tylko w swoim dobrze pojętym interesie? > Próbujesz mnie odszyfrować ? Robi się ciekawie . Coś słabo się zaszyfrowałes. Polska to nie Ameryka, głupich bab jest może troche mniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sondujesz forum? 27.01.03, 20:12 > Coś słabo się zaszyfrowałes. Polska to nie Ameryka, głupich bab jest może > troche mniej.. Jeżli czepiłaś się słowa "baba" to przepraszam . Będę teraz mówił dowcip zaczynają "przyszła kobieta do lekarza" , lepiej nie , jak brzmi "przyszedł chłop do lekarza " ? Może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Sondujesz forum? IP: proxy / *.in-addr.btopenworld.com 27.01.03, 21:00 unsatisfied6 napisał: > Może być . > Liczyłem na to , że tu będziesz . Nie dałeś mi się niegdyś uwieść na pifko . wietrzylem podstep i stad brak jednoznacznej odpowiedzi a co do pifka, to wtedy nie bylo atmosfery, temperatura naszych uczuc wymagalaby zbyt duzej inwestycji w ogrzewanie Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sondujesz forum? 27.01.03, 21:30 Gość portalu: Ted® napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Może być . > > Liczyłem na to , że tu będziesz . Nie dałeś mi się > niegdyś uwieść na pifko . > > > wietrzylem podstep i stad brak jednoznacznej odpowiedzi > > a co do pifka, to wtedy nie bylo atmosfery, temperatura > naszych uczuc wymagalaby zbyt duzej inwestycji w ogrzewanie Mam nadzieję , że przeszło . Czas leczy rany . Muszę powiedzieć , że czesto mówiłeś z sensem . Nie warto wylewać dziecka z kapielą . Odpowiedz Link Zgłoś