misiek4321 09.07.06, 10:28 Witam Powstało radyjko koneck www.radiokoneck.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: VenusPlanet RADYJKO 10.07.06, 00:33 misiek4321 napisał: > Witam > Powstało radyjko koneck > www.radiokoneck.prv.pl jutro zaczynają, myślę że ostrą jazdę zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
misiek4321 Re: VenusPlanet RADYJKO 13.08.06, 12:01 Teraz radio naprawde dzial zdobyliśmy troche funduszy zainwestowaliśćmy w łacza i jest!! Teraz pozostała jeszcze stronke wykonać:) Wchodzcie i słuchajcie www.RADIOKONECK.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
misiek4321 Re: VenusPlanet RADYJKO 17.08.06, 00:21 Coscik was mało słuchacze jutro bijemy rekord. Wchodzice godzina 18:00 czekam na was wszytkich Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: VenusPlanet RADYJKO 17.08.06, 01:57 misiek4321 napisał: > Coscik was mało słuchacze jutro bijemy rekord. Wchodzice godzina 18:00 czekam > na was wszytkich A będę Was słuchał Odpowiedz Link Zgłoś
staszek-boryna Re: VenusPlanet RADYJKO 17.08.06, 07:40 Dobra wiadomość. Czy grata disco-polo? Odpowiedz Link Zgłoś
salcesoon Re: VenusPlanet RADYJKO 17.08.06, 19:09 A juści - grajo. Słyszał ja u was : "Leć dziwcyna-aa jest jus z inny-yym.." Spomnienia łoćzyły... Teros serce me krawi, cały z źalu dygocem... Chyta za serce i dusom tarmosi wase radio. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek4321 Re: VenusPlanet RADYJKO 18.08.06, 11:11 Rekord bijemy o 17:30 wiec wbijamy wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny-cybula Re: VenusPlanet RADYJKO 18.08.06, 12:44 Ladne grają melodie. Słyszałem. Byleby nie gadali tyle o seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: VenusPlanet RADYJKO 18.08.06, 13:34 wielebny-cybula napisała: > Ladne grają melodie. Słyszałem. Byleby nie gadali tyle o seksie. Podoba mi się wielebny twoja walka z rospustą, sam nieraz daję się w to wciagnąć takie ma człowiek słabości, dobrze że ta kratka isnieje to człowiek pogada (czsem chetnie posłuchają coś zapytają) i trochę oczyści się ale czy wszystkie plamy można zmyć z siebie? , ważne by nie ranić ludzi , nóż się wyciągnie ale rana zostaje , bliżny długo się goją. Globalizm zgubą ludzkości Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny-cybula Re: VenusPlanet RADYJKO 18.08.06, 14:10 Trzeba stać na straży pewnych wartości. Nieustannie stać. A zresztą nie tylko bo chronić trzeba nasze społeczeństwo przed tymi, którzy w głupocie i rozpuście "spalili sobie laskę na końcu" i roznoszą zarazę po świecie ku uciesze Szatana. Oto moje stanowisko w tej sprawie. Zresztą już chyba doskonale znane. Odpowiedz Link Zgłoś