Dodaj do ulubionych

Poseł Bestry i jego latanie

21.07.06, 02:57
Nie bądź Pan taki BYSTRY!
Prawo obowiązuje wszystkich, a szczególny szacunek powinni mieć do niego
posłowie. Zwykła przyzwoitość i powaga urzędu powinna do tego skłaniać !
Obserwuj wątek
    • efg nie wybierac na kolejna kadencję 21.07.06, 08:30
    • crash1 Co tu dużo gadac, cham zawsze pozostanie chamem, 21.07.06, 11:04
      cały świat już się smieje z naszego kabareto-parlamentu
      • mordkakofana Jak taki lotnik z niego to co zrobił dla lotniska? 21.07.06, 11:50
        Jak taki lotnik z niego to co zrobił dla rozwoju lotniska bydgoskiego i
        wpisania go do sieci TEN-T?
        • jola_dywity1 [...] 22.07.06, 16:43
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • usiruf Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest. 22.07.06, 16:56
            GW sie popisala i nie sposob sie z tekstu sie dowiedziec z jakies partii jest
            pan posel.

Ale protest Joli wskazuje ze koalicja i najprawdopodobniej Samoobrona.
            • nikita.nika Re: Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest. 22.07.06, 17:42
              ;Uderz w Samoobrone a Jolka sie odezwie; ;)))))
              • rujawi Re: Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest. 22.07.06, 18:57
                a czy gdziekolwiek jest napisane, że ten poseł musi latać samolotem, jeśli nie
                chce lecieć i przejść kontroli na takich warunkach jak wszyscy niech jedzie
                sobie pociągiem albo samochodem... jak poseł Łyżwiński będzie wyrabiał swoją
                dzienną ilość to może go podrzucić:P
                ___
                www.nasznocnik.prv.pl
            • zenutek Re: Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest. 22.07.06, 17:44
              Potwierdza się powiedzenie: uderz w stół, nożyce same się odezwą.....
            • mortest Re: Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest. 22.07.06, 17:54
              Samoobora
              www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/014.htm
              • mr.superlatywny Re: Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest. 23.07.06, 00:39
                Tylko 6.000 wyborców go wybralo ?
                I siedzi w sejmie ??!

Normalnie to 6.000 glosów,
                to na soltysa za malo. :)
                • oblewai Re: Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest. 23.07.06, 01:39
                  Szan.panie Bystry, proponuje udac sie do stolicy pieszo uniknie pan sytuacji
                  stresowych z pogranicznikami przy okazji pozna pan problemy wsi a i resztki
                  obornika z gumiakow po pokonaniu takiej odleglosci pozostana na plynnym
                  asfalcie. Peegeerowiec
            • marcowsky Re: Ahaaaaaaa, z Samoobrony jest burak! 22.07.06, 23:28
              I wszystko jasne!
          • odra77 a jola jak tępa tak tępa nic sie ni zmieniło 22.07.06, 17:04
            • swan_ganz a dodatkowo ona te wszystkie bzdury, które tu 22.07.06, 17:24
              zostawia firmuje własną twarzą...
              Jolka. Jest jakaś granica śmieszności, której Ty nie odważysz się przekroczyć?
          • frant3 Re: ***Która to z kolei nagonka GW na tego posł 22.07.06, 17:08
            Lot 247
            Poseł samoobrony Jan Bystry pojawił się w hali bydgoskiego lotniska. Na pasie startowym czekał jego prywatny samolot Piper. Bystry przeszedł przez bramkę, ale wykrywacz metalu zaczął piszczeć. Nie wiadomo czy poseł miał metalowego zęba, gwoźdź do trumny, czy protezę. W każdym bądź razie pracownik Służby Ochrony Lotniska poprosił posła do siebie. Chciał go sprawdzić ręcznym wykrywaczem. Bystry był zbulwersowany. Gwałtownym ruchem wyciągnął legitymację poselską i machał nią przed oczami ochroniarzy. Jednego nawet trafił w nosa. Do tego wrzeszczał niemiłosiernie: - Odmawiam poddania się kontroli. Jestem posłem na Sejm! VIP-em! I nie będzie mnie jakiś pedziu obmacywał! Kontrolerzy stoli jak wryci. Przez kilka minut nie wiedzieli co zrobić. W końcu jeden z nich zadzwonił po pomoc do matki. Za telefon chwycił też Bystry - połączył się z dyrektorem Portu Lotniczego. Bo wiedział, że bydgoski Port Lotniczy od miesięcy walczy z Lasami Państwowymi o wycięcie dużej połaci drzew, o które zawadzają samoloty. A on wielki poseł mógł takie pozwolenie załatwić, a przynajmniej obiecać.
            - Przyjechałem, ale nie dlatego, że poseł mnie wzywał - mówi dyrektor. On się wcale nie awanturował i nie odmówił kontroli, tylko się rozmyślił w jej trakcie. Tak się zdarza gdy ktoś ma w kieszeni pistolet. Spotkaliśmy się w hali, poszliśmy do mojego gabinetu. W spotkaniu uczestniczył też leśniczy.
            - Nie byłem na pogawędce z posłem i dyrektorem, bo ich nie lubię - mówi leśniczy. Wcześniej to się nawet przyjaźniłem z dyrektorem, ale odkąd uwiódł mi żonę i dwie sarenki, to uważam go za świnię. Nie wiem co oni tam robili i wcale mnie to nie obchodzi, ale widziałem jak poseł wyszedł z pokoju gzygzakiem i pomylił samoloty.

--
            Frant - humor, satyra, krytyka
          • zenutek Re: ***Która to z kolei nagonka GW na tego posł 22.07.06, 17:43
            Każdy sądzi według siebie.... tylko w Saoobronie, jak to tej pory, są pijacy w
            Sejmie....
          • ozero Re: ***Która to z kolei nagonka GW na tego posł 22.07.06, 17:57
            Jolu, kochanie. A kupę to ty dziś robiłaś?
          • jola_dywity1 **Antypolski portal cenzuruje mąci i mataczy** 22.07.06, 20:54
            W zasadzie wszystkie moje opinie są usuwane.
            Natomiast niecenzuralne teksty moich adwersarzy są honorowane.
            Daje mi to nową energię do prezentowania moich nonkonformistycznych
            poglądów,czując jakim są zagrożeniem dla tego antypolskiego portalu.
            Pozdrowienia dla cenzorów z GW.
            • frant3 Re: **Antypolski portal cenzuruje mąci i mataczy* 23.07.06, 07:11
              W zasadzie jest to Twój pierwszy post, który nie został usunięty. Gratuluję!

--
              Frant - humor, satyra, krytyka
            • nikita.nika Re: **Antypolski portal cenzuruje mąci i mataczy* 23.07.06, 10:39
              Powinnas ich po dupie calowac!!Chca Cie ochronic przed jeszcze wiekszym
              osmieszaniem sie!!Ale Ty jestes za durna zeby to wydedukowac!!;)
      • chilly Re: Co tu dużo gadac, cham zawsze pozostanie cham 22.07.06, 16:36
        Może Pan Poseł przygotowuje jakiś zamach?
    • dwumiasto Re: Poseł Bestry i jego latanie 21.07.06, 13:00

A ja , jak zwykle nudny: kto na niego glosowal? Narod ma takie elity na jakie
      zasluzyl.

W rozmowach prywatnych, przegladajac forum i inne zrodla nie moge doszukac sie
      kogos kto prosto w oczy powie mi: JA glosowalem na Leppera, Bestrgo czy jakas
      inna gnide. Nikt na nich nie glosowal. A ja sie pytam jak trafily te spoleczne
      obierki do parlamentu? Jakie moralne prawo krytykowania eminencji Bestrego ma
      gosc ktory nie poszedla na wybory albo glosowal na Samopis? A przeciez
      statystyczne rzecz biorac 3 z posrod 4 internautow albo nie glosowalo albo
      glosowalo za samopis.

Najgorsze jest to, ze te wszystkie lepperowo bestrowe gnidy i tak zostana
      wybrane na nastepna kadencje a narod bedzie dalej narzekal.
      • a_creep Re: Poseł Bestry i jego latanie 21.07.06, 13:06
        > A ja , jak zwykle nudny: kto na niego glosowal?

Ja nie głosowałem, ale jeśli poseł Bestry się zdecyduje kandycować na prezydenta
        Bydgoszczy, to zagłosuję. Byłby najlepszym kadnydatem. :)

> Najgorsze jest to, ze te wszystkie lepperowo bestrowe gnidy i tak zostana
        > wybrane na nastepna kadencje a narod bedzie dalej narzekal.

Ale na co narzekał? To jest najbardziej kompetentny bydgoski (wybrany z okręgu
        bydgoskiego) parlamentarzysta. W dodatku jedyny, który się interesuje bydgoskimi
        sprawami. Nie mówiąc, że jedyny, który potrafił się dowiedzieć o TEN-T idąc na
        spotkanie w tej sprawie (nawet w ratuszu nikt nic na ten temat nie wiedział).
        • dwumiasto Re: Poseł Bestry i jego latanie 21.07.06, 13:09

Na bezrybiu i rak ryba. Nie wprowadzaj mnie w depresje. I tak juz ja mam
          patrzac na priorytety naszej elyty.
        • fszkaradek Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 17:08
          Ale jest bucem
        • vaclavnewyork Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 17:37
          To w Bydgoszczy jest RaTUSZ?
        • mr.superlatywny Re: Poseł Bestry i jego latanie 23.07.06, 00:43
          > To jest najbardziej kompetentny bydgoski....parlamentarzysta.
          !!!!!!!!!!!!
          Dzieki za info
          - cza ta wioche omijac,
          bo chora i niebezpieczna.
      • skarpetek1 teoretycznie nie musial dostac zadnego glosu zeby 22.07.06, 17:33
        zdobyc mandat posla. Przeciez w ostatnich dniach glosno jest o naszej pieknej (zmienionej na jeszcze piekniejsza) ordynacji wyborczej :) wiec wszyscy powinni wiedziec.
    • wesolyroman Re: Poseł Bestry i jego latanie 21.07.06, 16:47
      panie posle niech pan nie przesadza
    • slavik222 Re: Poseł Bestry ma takie prawa jak inni posłowie 21.07.06, 18:03
      Jesli Bestry wiecej żąda niz inni posłowie to jest chamem.Jesli nie, to
      chamstwo uprawjają ci ,którzy stosuja w stosunku do niego restrykcje i ci
      ktorzy o nim roznosza ploty dziennikarskie...
    • friedmar najgorsze, że takie miernoty puszczają pąki 21.07.06, 18:29
      w postaci pokotków na urzędniczych stanowiskach.

W Bosh jest tak, że jeżeli chcę zostać pracownikiem
      Bosh po pierwsze: nikt z moich krewnych nie pracuje w Bosh
      po drugie: nikt z moich krewnych nie pracuje w konkurencji.

Polacy mają polityków, którzy wszędzie od policji po ukaesy lokują swoich
      pokotków.

Ba w Bydgoszczy mam kolegę któremu pani senator i angielski z unii i
      (HANDLOCOWI z prawie wyższym wykształceniem, który nigdy nie był i nie będzie
      pracownikiem produkcyjnym ani magazynierem), też unijny kurs na wózki widłowe w
      Bydzi załatwiła - to taki towarzyski handykap - mam polityczka w rodzinie to
      jestem lepszy.

Liczy się układ i kumoterstwo wśród prawników jest tu najbardziej subtelne....
    • premier_hiacynt_wielki Jakim trzeba byc idiota zeby tak postepowac wladza 22.07.06, 16:08
      rozum odbiera bardzo szybko (zakladajac ze ten idiota go mial)

PS, wyborcom posla BYstrego gratuluje wyboru
      • nikita.nika Re: Jakim trzeba byc idiota zeby tak postepowac w 22.07.06, 17:50
        E tam czepiacie sie;)Posel ma pewnie metalowego kuta*a i pika mu na bramce!!
        Wstydzi sie go pokazac:)))))Jolka go broni bo wie w czym rzecz;)))))))hihihihihi
    • jgg Bestry wyluzuj, wyluzuj... 22.07.06, 16:09
    • piskoala Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 16:22
      tutejszy80 napisał:
      > Nie bądź Pan taki BYSTRY!
      > Prawo obowiązuje wszystkich, a szczególny szacunek powinni mieć do niego
      > posłowie. Zwykła przyzwoitość i powaga urzędu powinna do tego skłaniać !

Ratunku! Nie jeden ktoś tu chyba trafił na inny oddział.
      Ratownictwo medyczne niewiele tu pomoże.

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • dr_avalanche Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 16:26
      Ja pierniczę! Nie zauważyłem tego linku do poprzedniego artykułu o pośle z
      prawej, zauważyłem, że w tekście nie ma mowy o jego przynależności partyjnej i
      pomyślałem sobie, że może to być tylko poseł "Samoobrony". I co? No i oczywiście
      miałem rację. Co za dno...
    • stagaz Poseł Bestry, czyli... 22.07.06, 16:33
      ...jeszcze jedno durne chamisko z SO, któremu władza kojarzy się wyłącznie ze
      splendorem i pompą.
    • betsy12 Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 16:37
      zdaje sie, ze w Polsce sa szpitale gdzie jest duzo kroli, swietych itp?
    • ryszardc Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 16:40
      przed głupotą natomiast, juz nic Pana Posła
      nie uchroni
      • nikita.nika Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 17:54
        Jak to nie uchroni?Teraz nie ma ZOLTYCH PAPIEROW!!Teraz nazywa sie to
        IMUNITET;))))
    • cdplus Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 16:43
      A osobistą kontrolę mu zrobić, jak poczuje rękawice lateksowe w tyłku odechce
      mu sie ....
    • megasceptyk jak zwykle Samoobrona 22.07.06, 16:48
      nic więcej nie mozna od nich wymagać, to ćwierćludzie, podnóżki
      • usiruf i wlasnie przez takich jak ty rzadza 22.07.06, 17:02
        Bo nawet jak sie komus bedzie staralo wytlumaczyc, ze ich SamoPiS okrada i
        bezczelnie psuje instytucje panstwa (Trubunal Konst, Nadzor bankowy itp) to
        potem spotka takiego palanta jak ty, i wszystko juz bedzie dla niego jasne.

On jest dla ciebie cwiercludz, ale glos ma tez jeden. I pojdzie glosowac na
        SamoPiS.

Kolega sceptyk z warszawki zapewne i w swym mniemaniu straszny swiatowiec.
        Zgadza sie? Sam nie wie kto gorszy, czy tacy jak ty czy oni.
        • megasceptyk Re: i wlasnie przez takich jak ty rzadza 22.07.06, 19:00
          Hola hola, ani ze mnie światowiec ani z Warszawy. Daruj sobie osobiste wycieczki
          bo to tylko świadczy źle o tobie. Samoobrona nie rządzi z mojej winy. Chodzę do urn i wyrażam tam swoją wolę. Na nich nie głosowałem więc nie rozumiem o czym piszesz.
    • reszelanka Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 16:58
      A ja mam pytanie : czy jesli pomacham komus przed nosem legitymacja studencka,
      to tez przez bramke nie bede musiala przechodzic?! :P Bo szykuje sie na powrot
      do RP na poczatku wrzesnia i bardzo mnie ta sprawa nurtuje. Tak samo mnie
      intesesuje, co na to prokuratura, jesli pan posel zdecyduje sie zlozyc
      doniesienie. Nawiasem mowiac, to ciekawe co napisze... ze jest inny, wiec go
      polskie prawo nie obowiazuje?
    • wnuk.nerona Bestry chaziaj 22.07.06, 16:58
      Typowy polaczek z chaziajskim pochodzeniem. W szkole bili po głowie, to i wali
      krasnal w kopułę. Ale sami takich chaziajow wybraliśmy, to mamy
    • matekk Jeśli ma kłopoty z bramkami na lotniskach to.... 22.07.06, 17:07
      niech sobie lata swoimi "letadłami".Jak piszecie ma przecież dwa samoloty
      nie?Problem z tym baranem z głowy.Swoją drogą niech ktoś mu wyśle na maila link
      do forum na jego temat (jeśli maila ma, nie wiem)niech poczyta sobie na swój
      temat.Może trochę ostygnie.Burak...
    • waldi1953 Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 17:24
      Proponuje sprowadzić dla p. posła jednego araba by go obmacywał ponieważ by mu się kojarzyło ze swoim WODZEM słynnym MULATEM,
    • drzezi Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 17:30
      Dobrze by bylo to upublicznic dla tych co tego księcia wybrali, żeby pomyśleli
      za następnym razem.
    • kapitan_stopczyk Kolejny kmiotek z immunitetem poselskim. 22.07.06, 17:31
      Inny - ten od smrodów - przestał być senatorem.
      Ale już ma następców.
      Posiadanie nawet 100 samolotów nie powoduje, że słoma z butów przestanie
      wystawać.
      ŻENADA.
    • vaclavnewyork Re: Poseł Bestry i jego latanie 22.07.06, 17:33
      Zwykle chamidlo i tyle.Amen
    • kapitan_stopczyk Czy to wyjątek? Chamski naród-chamski poseł. 22.07.06, 17:38
      Rozejrzyjcie się wokół siebie!
      Ilu takich Bestrych mijacie na ulicy? Ilu siedzi za kierownicami? Ilu z butnym
      wyrazem twarzy wymusza pierwszeństwo na drodze? Ilu katuje sąsiadów muzyką z
      głosnika wystawionego w oknie? Ilu rozpala ognisko paląc plastikowymi
      butelkami?
      No co?
      Poseł Bestry jest tylko odbiciem tego pyszałkowatego narodu, który go wybrał.
      Nie jest ani lepszy, ani gorszy.
      TERAZ I ZAWSZE!!!
    • kozaczek3 A z jakiej to partii taki Bestry poseł?? 22.07.06, 17:47
      Czyżby z układu koalicyjnego?
      www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/014.htm
      A to z tych co będą moralnie odnawiać i naprawiać.
      Amen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka