marcioo30 24.07.06, 21:58 No i Kuj-Pom nie ma w chwili obecnej wojewody. Mam nadzieje, że nowy kandydat będzie lepszy od Ramlaua. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abigail17 Re: Ramlau papa 24.07.06, 22:25 Najwazniejsze zeby nie interesowalo sie nim europejskie biuro antykorupcyjne tak jak Ramlauem notabene z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Ramlau papa 24.07.06, 22:38 Nie udał się p.Antoniemu toruńskiemu posłowi PIS jego podopieczny. Ważne,że w porę zareagowano. Ciekawe kogo teraz będą typowali na stanowisko wojewody ? Czy musi to znów być absolwent szkoły ojca dyrektora ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ramlau papa 24.07.06, 22:44 teraz to Renacie B. coś należy się. Szykujcie czerwony dywan;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet.36 Re: Ramlau papa 24.07.06, 22:58 kto wie torunianko kto wie absurd w polskiej rzeczywistości sięga szczytu - no i ma wielka przewage nad posłem Markowskim - Markowski z Wawki do Buydzi ma circa 270 km natomiast posłanka Beger z Piły do Bydzi raptem 90 km! Wyrokiem skazującym za fałszowanie dokumentacji wyborczej / nieprawomocnym / też nie musi się przejmować - wszak w przypadku wodza Andrzeja juz ominięto ten " nieżyciowy" przepis hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Ramlau papa 25.07.06, 20:21 "Poseł Lech Kuropatwiński, szef regionalnej "Samoobrony" przyznaje: - Chętnie weźmiemy jakiś fotel." Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Gdzie naczelna tuba pisuarów yaraz? czyżby ogon 24.07.06, 23:28 podkulił? Już nie szczeka o nienawistnikach? A taki Ramlau prawy i sprawiedliwy był, politykę prorodziną propagował....ha ha ha . Odpowiedz Link Zgłoś
etchanak [...] 24.07.06, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vega_ja Re: Gdzie naczelna tuba pisuarów yaraz? czyżby og 25.07.06, 08:24 No to mamy tanie państwo w wydaniu PiS! Teraz pan wojewoda (były) otrzyma należną mu odprawę w postaci kilkumiesięcznego wynagrodzenia. A tak wybierali przez kilka miesiący w WIELKICH KONKURSACH. Przeciez p. Józef został dopiero w styczniu powołany i już po nim. Długo się chłop nie nacieszył. Odpowiedz Link Zgłoś