adi233 10.08.06, 21:57 Nagonka na Dombrowicza przerada się w małą histerie. Jakos Wybiórcza jak i inne agzety nie wspominają o nadwyżce budżetowej za poprzedni rok. Na sam widok pani Krzyżanowskiej i pana Jasiakiewicza robi mi się nie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 22:42 Ciekawe, czy kiedyś dziennikarz Wyborczej dotrwa do końca, o którym pisze. No i może posłucha dokładniej, o czym mówił Dombrowicz. ;-) Dziwi, że nie napisali nic o teatrze, chodnikach, śmieciach albo chociaż o psich kupach. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 22:48 a_creep napisał: > Ciekawe, czy kiedyś dziennikarz Wyborczej dotrwa do końca, o którym pisze. No i > może posłucha > dokładniej, o czym mówił Dombrowicz. ;-) > > Dziwi, że nie napisali nic o teatrze, chodnikach, śmieciach albo chociaż o psic > h kupach. bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:00 > bredzisz Możesz rozwinąć swoją myśl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:14 Ha ja to zauwazam juz od 39 spotkan :) szkoda za nie zostales by zobaczyc jak L. tlumaczyla schabowi iz pole golfowe sciagnie inwestorow :) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia74 Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:16 ivica napisał: > Ha ja to zauwazam juz od 39 spotkan :) > > szkoda za nie zostales by zobaczyc jak L. tlumaczyla schabowi iz pole golfowe > sciagnie inwestorow :) bylam i co ? i nic Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:16 > szkoda za nie zostales by zobaczyc jak L. tlumaczyla schabowi iz pole golfowe > sciagnie inwestorow :) Wystarczająco dużo mam stresów, żeby mnie jeszcze jakaś #$%^#%$ denerwowała. Za to pole golfowe przekonam kilka dodatkowych osób, żeby nie głosowały na KD. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:18 sam na niego zaglosujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:22 > sam na niego zaglosujesz :) Wyślę Krzyżanowskiej jego program i napiszę, że 90% nie zrealizował i nawet nie próbował. :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowyrolowane Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 10:35 > przekonam kilka dodatkowych osób, żeby nie głosowały na KD. :P Jak narazie to jedyna Twoja mądra wypowiedź..... Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 00:14 ivica napisał: > Ha ja to zauwazam juz od 39 spotkan :) przygotowujesz te spotkania osobiscie ? dlatego je tak chwalisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 22:47 Aladowicz przyszedl kilkanascie minut przed koncem spotkania, Mackowski godzine po rozpoczeciu. Zaden z nich nie slyszal tego, o czym pisza. I to jest dopiero hipokryzja... :/ A czepianie sie tych spotkan to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 22:49 schabzkoscia napisał: > Aladowicz przyszedl kilkanascie minut przed koncem spotkania, Mackowski godzine > po rozpoczeciu. Zaden z nich nie slyszal tego, o czym pisza. I to jest dopiero > hipokryzja... :/ > A czepianie sie tych spotkan to kpina. byles i widziales klakierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 22:58 Pawełek to narazie mały synek znanego ojca.Sam jeszcze nic pożytecznego do tej pory nie zrobił. Powinien być bardziej powściągliwy w wypowiedziach. P. Dombrowicza można krytykować za niektóre posunięcia np.poparcie fuzji AMB z toruńską uczelnią ale nie za spotkania z mieszkańcami miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 22:54 schabzkoscia napisał: > Aladowicz przyszedl kilkanascie minut przed koncem spotkania, Mackowski godzine > po rozpoczeciu. co klamiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:16 i tak najlepszy był Dominik Kubalewski ktory wyzwal wszytkie bydgoskie gazety a GW nazwa wybiórczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 00:13 ivica napisał: > i tak najlepszy był Dominik Kubalewski ktory wyzwal wszytkie bydgoskie gazety a > GW nazwa wybiórczą :) ty wyzywales tez ? Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 22:57 Ka_zet, mam nadzieje, ze nie ma tu miejsca na takie wypowiedzi jak piss_an_pis'a. BTW Z Aladowiczem przesadzilem, przyszedl pol godziny przed koncem, ale do zakonczenia nie poczekal. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:07 schabzkoscia napisał: > Ka_zet, mam nadzieje, ze nie ma tu miejsca na takie wypowiedzi jak piss_an_pis' > a. a na jakie wypowiedzi tutaj jest miejsce ? na twoje klamstwa i obraze dziennikarzy ? > BTW Z Aladowiczem przesadzilem, przyszedl pol godziny przed koncem, ale do > zakonczenia nie poczekal. a wiec sklamales i jeszcze na dodatek obrzasz dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:48 schabzkoscia napisał: > Ka_zet, mam nadzieje, ze nie ma tu miejsca na takie wypowiedzi jak piss_an_pis' > a. Jest. Buractwo uprawia, ale w tym akurat miejscu jeszcze po tej stronie granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:55 co ciekawe jest to podszywka orginalnego ktory pisze sie jako piss_on_pis a nie an_pis Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 00:10 ivica napisał: > co ciekawe jest to podszywka orginalnego ktory pisze sie jako piss_on_pis a nie > an_pis pierwsze slysze Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 00:16 ka_zet napisał: > schabzkoscia napisał: > > > Ka_zet, mam nadzieje, ze nie ma tu miejsca na takie wypowiedzi jak piss_a > n_pis' > > a. > > Jest. Buractwo uprawia, ale w tym akurat miejscu jeszcze po tej stronie granicy jak to rozumiec ? jaka jest granica gdy sie zaczyna uprawiac buractwo ? czy uzywanie slow obelzywych czy krytykowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
stef111 Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:07 Panem Pawłem Olszewskim infantylnie pokrzykującym nie ma się co przejmować. Bydgoszczanie są rozsądni i Olszewskiego puszczą w skarpetkach wraz z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:21 Z ciekawostek, Dombrowicz POCHWALIŁ SIĘ, że za jego kadencji NIE PODJĘTO ŻADNYCH działań, by usunąć to paskudztwo z Rynku. Dopuszcza jednak, że mogą tam stanąć tam mierne budynki. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:28 oj tendencyjne tendencyjne ja zauwazylem iz zwrocil uwage iz na dzien dzisiejszy nie ma jeszcze rozstrzygniecia co do tego jak bedzie wygladal teren Rynku i pomnika i ze najprawdopodobniej rozstrzyga to ludzie w czasie konsultacji spolecznych Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:34 > najprawdopodobniej rozstrzyga to ludzie w czasie konsultacji spolecznych Oj chyba na innym spotkaniu byliśmy. Na moim powiedział z dumą, że za jego kadencji pomysłu ruszenia pomnika i szańca nie było, a w przyszłości można odbudować (!) mierną pierzeję, o co można spytać mieszkańców. :P Może prezydent się przestraszył, że oszołom go pyta i bał się powiedzieć szczerze, że potwora trzeba wywalić, a potem ładny szklany budynek postawić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_bakos Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:47 "mierną" to nadinterpretacja swiadkow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:35 Powiedzial to z nieukrywana radoscia. Chwalil sie wrecz ludziom, ze pomnik jest nietykalny, a on nie pozwoli go skrzywdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 10.08.06, 23:47 no to faktycznie na jakims innym spotkaniu byliscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 00:11 ivica napisał: > no to faktycznie na jakims innym spotkaniu byliscie :) na tym samym bylismy :} Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 00:12 ivica napisał: > oj tendencyjne tendencyjne a ty jestes tendencyjny ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet "rewolucyjny projekt" 10.08.06, 23:52 Czy któraś z osób, które były na spotkaniu może potwierdzić że miłościwie nam panujący rzeczywiście tak powiedział? Bo jeżeli tak, to obawiam się że czas się szykować do walki z kolejnymi poronionymi pomysłami na komunikację... (oczywiście, mogę zostać zaskoczony jeżeli to koncepcja np. Kowalczyka a nie Dombrowicza) Odpowiedz Link Zgłoś
schabzkoscia Re: "rewolucyjny projekt" 10.08.06, 23:56 Nie potwierdzam. Dombrowicz powiedzial tylko, ze ta jedna rzecz mu sie nie udala, ale do konca kadencji jeszcze pol roku i bedzie dalej probowal. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: "rewolucyjny projekt" 11.08.06, 00:22 Tak sobie myślę że panowie z PO, PIS, SLD itd z Bydgoszczy zamiast ciągle ujadac na prezydenta któremu niewiele zostało już do końca kadencji lepiej wzieli by się za sprawę cargo i tego co się wyprawia w tej sprawie w toruniu. Bo to jest istotne dla bydgoszczy itd., a nie ciągłe połajanki. Jakoś niepamiętam żeby Pan poseł z PO coś ostatnio zdział dla Bydgoszczy. Także do roboty panowie z lewej i prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: "rewolucyjny projekt" 11.08.06, 00:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=43739436&a=43739436 Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: "rewolucyjny projekt" 11.08.06, 00:26 serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,3397063.html Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: "rewolucyjny projekt" 11.08.06, 00:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=37021749&a=37021749 Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis Re: "rewolucyjny projekt" 11.08.06, 00:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=26954789&a=26954789 Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis " to jest głupkiem " ? 11.08.06, 00:49 www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=313&NrSection=1&NrArticle=33505 ' Jeżeli prezydent nie ma świadomości, z kim współpracuje, to jest głupkiem - mówił na konferencji poseł Markowski. - Jeżeli wie, z kim ma do czynienia, to ja pytam: czy ta firma będzie brała udział w jego kampanii wyborczej? ' Odpowiedz Link Zgłoś
piss_an_pis " to jest głupkiem " ? - wg posla Markowskiego 11.08.06, 00:55 serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2867785.html Odpowiedz Link Zgłoś
pawellic Smarkacz Olszewski zaczyba przeginać... 11.08.06, 02:21 piss_an_pis to jakiś dureń który nie ma co robić i cytując wszystkich znajduje zawsze odpowiedź na wszystko byleby KD udupić... wypisuje jakieś bzdety któeych już mi się nie chce czytać... A ten smarkacz Olszewski ostatnio przegina... Odpowiedz Link Zgłoś
pawellic Smarkacz Olczewski zaczyna przeginać... 11.08.06, 02:23 piss_an_pis to jakiś dureń który nie ma co robić i cytując wszystkich znajduje zawsze odpowiedź na wszystko byleby KD udupić... wypisuje jakieś bzdety któeych już mi się nie chce czytać... A ten smarkacz Olszewski ostatnio przegina... Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: Smarkacz Olczewski zaczyna przeginać... 13.08.06, 09:53 Piss_on_pis wel Benjeek to zboczeniec z kompleksem Edypa oraz zaawansowaną koprolalią! Przeczytajcie jego posty a sami się porzekonacie i wyobraźcie sobie co mógł napisać jeszcze w tych usuniętych! To jest jednostka chorobowa! Jemu tylko psychiatra może pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis tobie matkopenetratorze nawet weterynarz nie jest 16.08.06, 22:29 w stanie pomóc. W końcu to ty sypiasz z własną matką, a już w gimnazjum tłumaczą historyjkę o Edypie. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: Smarkacz Olczewski zaczyna przeginać... 16.08.06, 22:39 Witaj dypsomanie! Nie wiem, czy wiesz ale dypsomania to okresowe nałogowe picie na umór. Alkoholik o typie alkoholizmu dypsomanicznego wykazuję trzeźwość przez parę, paręnaście miesięcy. Potem nałóg (niepohamowany przymus) doprowadza do ciągu alkoholowego, powiedzmy przez dwa tygodnie. Taki alkoholik pije dotąd, aż się całkiem zeszmaci. Potem znów jest trzeźwy. I znów się zeszmaci. Proces zeszmacenia u dypsomaniaków to naprawdę sięgnięcie dna, dna absolutnego. Często u takich akoholików pojawią się zespół Korsakowa (psychoza alkoholowa), charakterystyczne dla nich są silne konfabulacje. Poza tm proces zeszmacenia wieńczy dopiero drżączak porażenna (delirium tremens). Ty jak widzę, jesteś właśnie podczas takiego ciągu. Naprawdę żal mi Ciebie a jescze bardziej Twojej rodziny. Niemniej jednak dobrze, że się przyznałeś do swojej choroby!! Ufam, że kiedyś z tego wyjdziesz i przestaniesz mieć zaburzenia osobowości i napady ostrej psychozy alkoholowej. Życzę powrotu do zdrowia ludzka szmato dypsoman napisał: > Piss_on_pis wel Benjeek to zboczeniec z kompleksem Edypa oraz zaawansowaną > koprolalią! Przeczytajcie jego posty a sami się porzekonacie i wyobraźcie sobie > > co mógł napisać jeszcze w tych usuniętych! To jest jednostka chorobowa! Jemu > tylko psychiatra może pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja to ty 16.08.06, 22:47 no ale to z przyzwyczajenia. Sam się obdarza nas swoim kretynizmem pod kilkoma nickami, więc myśli że wszyscy tak muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 16.08.06, 23:08 Spadaj!! Ja To nie Ty!!!! Ale ten kutafon dypsoman wygląda mi na rokomana....Mhmmm piss_on_pis napisał: > no ale to z przyzwyczajenia. Sam się obdarza nas swoim kretynizmem pod kilkoma > nickami, więc myśli że wszyscy tak muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 16.08.06, 23:15 Może ty to ty, a ja to ja, ale i tak wkręci ci wyznanie handlowe i zacznie ci Aaronić, intensywnie się przy tym masturbując. Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 16.08.06, 23:20 Rotfl, fakt on wygląda na nałogowego onanistę z mocno nabrzmiałą rączką... piss_on_pis napisał: > Może ty to ty, a ja to ja, ale i tak wkręci ci wyznanie handlowe i zacznie ci > Aaronić, intensywnie się przy tym masturbując. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 08:03 Ha,ha,ha,ha!Na jakikolwiek temat piszecie to zawsze sprowadzacie wszystko do dupy - piss_on_pis vel Beenjek oraz ten drugi, a może sam siebie wspomagasz pod drugim nickiem, rozdwojenie jaźni?. I kto tutaj ma obsesje, a Benjeek to cały czas tyko mame i mame! Człowieku poczytaj swoje posty i porównaj z moimi to zobaczysz, że ja nigdy nie wskakuję na twoje ulubione tematy! Jesteś zaślepiony obsesją seksualną ZBOCZEŃCZE - lecz sie! Chociaż nie wiem czy ci jeszcze coś pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 08:11 Dypsoman. normalnie nie zdarza mi sie obrzucać inwektywami innych ludzi. Krytykuję ich zachowania, poglądy, raczej nie ludzi. Ale Ty jesteś zwykły katolicki trep podczas napadu ostrej psychozy alkoholowej. idź do psychiatry!!! dypsoman napisał: > Ha,ha,ha,ha!Na jakikolwiek temat piszecie to zawsze sprowadzacie wszystko do > dupy - piss_on_pis vel Beenjek oraz ten drugi, a może sam siebie wspomagasz pod > > drugim nickiem, rozdwojenie jaźni?. I kto tutaj ma obsesje, a Benjeek to cały > czas tyko mame i mame! Człowieku poczytaj swoje posty i porównaj z moimi to > zobaczysz, że ja nigdy nie wskakuję na twoje ulubione tematy! Jesteś zaślepiony > > obsesją seksualną ZBOCZEŃCZE - lecz sie! Chociaż nie wiem czy ci jeszcze coś > pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 08:17 No cóż zaczynam rozumieć pissonpis dlaczego Ciebie ciągle obrzuca inwektywami. Nawet ja się wczoraj dołączyłem. No ale jak ja widzę te Twoje posty, pozbawione merytorycznych argumentów, pełne sloganów partyjnych z okresu łupanego kaczyzmu, to robi mi się niedobrze. Pozdrawiam i ufam, ze kiedyś uda ci się wydorośleć i pokonać nałóg alkoholowy. Jeśli chcesz dyskutować, to prosze bardzo. Zrezygnuj jednak z języka sloganów i pejoratywnych określeń wobec wszystkich o odmiennych poglądach. Zobaczysz wtedy, że Inni zaczną Cię szanować. Nie szanując Siebie , nie szanujesz innych. Inni więc też Ciebie nie szanują. dypsoman napisał: > Ha,ha,ha,ha!Na jakikolwiek temat piszecie to zawsze sprowadzacie wszystko do > dupy - piss_on_pis vel Beenjek oraz ten drugi, a może sam siebie wspomagasz pod > > drugim nickiem, rozdwojenie jaźni?. I kto tutaj ma obsesje, a Benjeek to cały > czas tyko mame i mame! Człowieku poczytaj swoje posty i porównaj z moimi to > zobaczysz, że ja nigdy nie wskakuję na twoje ulubione tematy! Jesteś zaślepiony > > obsesją seksualną ZBOCZEŃCZE - lecz sie! Chociaż nie wiem czy ci jeszcze coś > pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 08:30 Ciekawe! Teraz mówisz o ludzkim języku, braku inwektyw w twoich postach, walce na argumenty! O bogowie! A od czego zacząłeś? Sugerując się tylko moim nickiem, określiłeś mnie jako alkoholika i ludzką szmatę, trepa katolickiego itp. Znasz mnie? Czy telepatycznie już wiesz kim jestem? Nie rażą ciebie ohydne posty piss_on_pis jego rynsztokowy język tylko moje wypowiedzi, które są o niebo łagodniejsze od jego postów? Gdzie widzisz w jego postach argumenty albo próby logicznego myślenia? Ja widzę tylko zaciekły antypolonizm wsparty plugawym językiem i obsesyjnymi zboczonymi myślami na temat seksu, przypisywanymi swoim przeciwnikom w dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 09:05 No cóż, ktoś kto posługuję się takim nickiem, sam prosi się o prztyczka w nos. Aczkolwiek tu po prostu pewnie ujawniła się Twoja niewiedza, bo nie sądze, że jesteś na tyle ograniczony, że mając świadomość, co do znaczenia terminu dypsomanii, świadomie użyłeś tego jako nicka. A co dypsomanii, to możemy na ten temat jeszcze odyskutować. Pytasz dlaczego określam Ciebie, jako katolickiego trepa? Ciągle piszesz o bogu (dzisiejszych bogów pomijaja, jako nie powinieneś miec bogów cudzych nad żydowskim), mimo że w imię miłości katolickiej, ciągle piszesz o czerwonej hołocie. To mnie akurat obraża. Mam lewicowe poglądy i nie wstydzę się ich i za hołotę też się nie uważam. Obrzuciłeś mnie już kilkoma inwektywami, więc nie pozostałem Ci dłużny. Trep, czy głąb, to ograniczony człowiek. Nie wiem, czy wiesz, ale obrzucanie błotem i pejoratywnymi określeniami przeciwników, jest grzechem, co dla ludzi Twojego pokroju powinno mieć znaczenie. Skoro obrzucasz wulgaryzmami i tak bronisz Kościoła, to twoja wiara jest bez wartości a sam zachowujesz się jak trep (co nie oznacza, ze nim jesteś; zachowujesz się jak on). Znam piss_on_pis osobiście, faktycznie czasami lubi nadużywać wulgaryzmów. Przyznasz jednak, że sam nie byłeś bez winy. Jeśli nadal czujesz się obrażony moimi postami, to przepraszam. Nie sądź jednak, to będzie Ci bezkarnie uchodziło obrzucanie etosu lewicy błotem. Wynaturzenia były, tak na lewej stronie, tak na prawej. I Hitler i Stalin nie byli bez winy. Wszelkie ekstrema są z reguły niebezpieczne, ale to jeszcze nie powód, żeby generalizować. Pozdrawiam P.S. Jestem patriotą i nie widzę u siebie nijak poglądów modo antypolonizm? Skoro stawiasz taki zarzut, to podaj łaskawie przykład... dypsoman napisał: > Ciekawe! Teraz mówisz o ludzkim języku, braku inwektyw w twoich postach, walce > na argumenty! O bogowie! A od czego zacząłeś? Sugerując się tylko moim nickiem, > > określiłeś mnie jako alkoholika i ludzką szmatę, trepa katolickiego itp. Znasz > mnie? Czy telepatycznie już wiesz kim jestem? Nie rażą ciebie ohydne posty > piss_on_pis jego rynsztokowy język tylko moje wypowiedzi, które są o niebo > łagodniejsze od jego postów? Gdzie widzisz w jego postach argumenty albo próby > logicznego myślenia? Ja widzę tylko zaciekły antypolonizm wsparty plugawym > językiem i obsesyjnymi zboczonymi myślami na temat seksu, przypisywanymi swoim > przeciwnikom w dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 09:39 Nicka użyłem z całą premedytacją ale czy jest to powód aby twierdzić,że używający go jest alkoholikiem i szmatą, bo tak naspisałeś, prawda?Masz wysokie mniemanie o sobie sadząc, ze znajomość nietypowych i obcych słów jest tobie przypisana, inni natomiast sa tak głupi, że nie wiedzą co mówią lub piszą. Uważaj bo ten egocentryzm moze skończyć sie na solipsyźmie a to już jest niebezpieczne.No, dosyć odniesień osobistych, wskaż mi w jakim momencie byłem takim gorącym obrońcą jakiegokolwiek kościoła lub wiary bo ja tego nie zauważam! Jeżeli ktoś, widząc ogrom zbrodni komunistycznych, większy niż faszystowskich, krytykuje czerwonych to musi być prawicowcem, zwolennikiem kościoła katolickiego i faszystą z Wszechpolaków? Przecież to nie ma żadnego przełożenia, przynajmniej w moim przypadku! Ty natomist stosujesz bardzo chytrą sztuczkę komunistów, znając obecną sytuację i historię, wracasz do decyzji sprzed 60 lat i przypisujesz głupotę i niewiedzę ludziom, którzy wtedy istnieli, że nie znając tego co ty teraz podjęli, według ciebie, błędne decyzje! Przecież to jest perfidne! Przemyśl to! Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 12:35 Do Dypsomana... Skoro nicka użyłeś,jak twierdzisz, z premedytacją. to dlaczego dopiero teraz to wyjasniasz, a nie wtedy, gdy po raz pierwszy Ci to zarzuciłem?? Czyżbyś szukał po podręczniki toksykologii, czy na pewno dypsomania to opisana, przeze mnie, forma alkoholizmu? Napisałem, że dyspomaniak pije, aż do całkowitego zeszmacenia. Faktycznie, przeprszam za kolokwializm. chodziło mi o to, że pije i będzie pił dotąd, dopóki nie sięgnie dna. I jest to prawda, zresztą napad cięgu dypsomaniaka przerywa dopiero jakieś traumatyczne zdarzenie, po którym czuje on do siebie wstręt. Gdybyś, przykładowo, na końcu swojego postu dodał jakiś element sugerujący, że wybór nicka nie mna związku z rzeczywistością, to z pewnością nie implikowałoby to u mnie takich skojarzeń. Brak czegoś takiego u Ciebie. Większość ludzi, dobierając nicka, określa pośrednio lub bezpośrednio swoje cech. Przyznasz zatem, że mogłem odnieść wrażanie, że jesteś alkoholikiem. Moje subiektywne wrażenie nie przkładają się jednak na pogląd, że tylko ja mam rację, że tylko ja mogę dyskutować, cały świat li tylko ja moge objąć i poznać. Dyskusja jest właśnie dlatego możliwa, że nie wykazują cech filozofii solipsyzmu . W żadnym miejscu, o ile mi wiadomo, nie zarzuciłem Ci, nie wiesz co mówisz, czy piszesz. Ja nie z formacji posiłkującej się pomrocznością jasną, nie ta opcja. Jeżeli uważasz inaczej, podaj prosże przykład. Ogrom zbrodni komunistycznych jest niezaprzeczalny, robisz jednak błąd rozpatrując zbrodnie prawicy, tylko w kontekście Hitlera, nie zapominajmy o Inkwizycji i innych zbrodniczych organizacjach kościelnych. Okarżasz mnie o egocentryzm i solipsyzm, sam jednak w swoich ocenach antysemickich prezentujeszpostawy,które krytykujesz (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=46410376&a=46460089 ). To,że krytykujesz lewię nie musi oznaczać, że jesteś "prawicowcem, zwolennikiem > kościoła katolickiego i faszystą z Wszechpolaków". Ja jednak nie porównywałbym Polaków wyznania Mojżeszowego i mniejszości Żydowskiej, jak Ty to zrobiłeś do tasiemców (helminty, pasożyty wewnetrzne). To było żałosne, nietolerancyjne i głosiło nienawiśc rasową. Również nie lubię Żydów, ale nie obrzucam ich błotem i odróżniam o od społeczności wyznawców religii mojżeszowej. A propos Twojego rzekomego antykatolicyzmu: na post forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=45995711&a=46121103 i późniejsze z tego wątku odpisywałeś, raczej jak katolik, ksenofob, niż racjonalny dyskutant. Twierdzisz, ze mam przemyśleć swoją postawę. No cóż zrobię to dla Ciebie. Powiedz mi tylko, dlaczego można oceniać tylko komunistów, rozpatrywać ich czyny, napiętnować ale nigdy nie wolno tego czynić w stosunku do prawicy? Istotą historii jest również ocena kontekstu wydarzeń nie tylko samego wydarzenia. Pozdrawiam dypsoman napisał: > Nicka użyłem z całą premedytacją ale czy jest to powód aby twierdzić,że > używający go jest alkoholikiem i szmatą, bo tak naspisałeś, prawda?Masz wysokie > > mniemanie o sobie sadząc, ze znajomość nietypowych i obcych słów jest tobie > przypisana, inni natomiast sa tak głupi, że nie wiedzą co mówią lub piszą. > Uważaj bo ten egocentryzm moze skończyć sie na solipsyźmie a to już jest > niebezpieczne.No, dosyć odniesień osobistych, wskaż mi w jakim momencie byłem > takim gorącym obrońcą jakiegokolwiek kościoła lub wiary bo ja tego nie > zauważam! Jeżeli ktoś, widząc ogrom zbrodni komunistycznych, większy niż > faszystowskich, krytykuje czerwonych to musi być prawicowcem, zwolennikiem > kościoła katolickiego i faszystą z Wszechpolaków? Przecież to nie ma żadnego > przełożenia, przynajmniej w moim przypadku! Ty natomist stosujesz bardzo chytrą > > sztuczkę komunistów, znając obecną sytuację i historię, wracasz do decyzji > sprzed 60 lat i przypisujesz głupotę i niewiedzę ludziom, którzy wtedy > istnieli, że nie znając tego co ty teraz podjęli, według ciebie, błędne > decyzje! Przecież to jest perfidne! Przemyśl to! Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 16:36 Nie kłam!Przecież ja pierwszy wyjaśniałem ci znaczenie słowa dypsomania, tobie to znaczy piss_on_pis który teraz podpisujesz się innym nickiem! Sprawdź posty, to najprostsza droga do prawdy!Kochany!Ilość ofiar swiętej inkwizycji to pryszcz na parszywym ciele komunistów i nie ma porównania, przynajmniej ilościowego! Twoja teoria na temat wybierania nicka i związku jego z osobą korespondującą jest charakterystyczna dla twego obsesyjnego myślenia. Uważasz, że postępowanie twoje i twoje wybory są charakterystyczne i typowe dla wszystkich ludzi, nic bardziej błędnego!Jesteś łatwy do manipulowania ponieważ myślisz stereotypowo!!Masz obsesję na punkcie kościoła katolickiego charakterystyczną dla katolików, którzy podchodzą do kościoła jak do instytucji lub budynków, majątków , a nie do zgromadzenia wiernych!Czy nie zauważasz, że charakterystyczną rzeczą jest plucie na Polske przez ludzi wyznania Mojżeszowego lub komunistycznego co na jedno wychodzi patrz:Urban, Michnik,Geremek, Miłosz /wczesne teksty skrzętnie ukrywane/, Gross? Mnie nie wolno pluć na nich a im tak? Święte krowy! Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 17:39 Cięzki trepie, ile mam razy Ci głąbie powtarzać, że piss_on_pis to nie ja!!! To mój kumpel,a le nie ja. On debilu jest z Bydgoszczy a ja spod Torunia bezmózgowiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unidfg Re: zaraz kupoman zacznie pisać że ty to ja a ja 17.08.06, 17:42 Fakt mam obsesję na punkcie pewnej, żydowskiej sekty.Fakt. Ale dlaczego ją mam? Bo żaden zabór nie przyniósł Polsce tyle strat, co ten tysiącletni. Idź dypsomanie, rokomanie, czy jakiego tam nicka jeszcze używasz i zalej się wreszcie w trupa, będzie Ci wreszcie dobrze. W przecwienstwie do Ciebie nie potrzebuję innych nicków, żeby wyrazić swoje poglądy. dypsoman napisał: > Nie kłam!Przecież ja pierwszy wyjaśniałem ci znaczenie słowa dypsomania, tobie > to znaczy piss_on_pis który teraz podpisujesz się innym nickiem! Sprawdź posty, > > to najprostsza droga do prawdy!Kochany!Ilość ofiar swiętej inkwizycji to > pryszcz na parszywym ciele komunistów i nie ma porównania, przynajmniej > ilościowego! Twoja teoria na temat wybierania nicka i związku jego z osobą > korespondującą jest charakterystyczna dla twego obsesyjnego myślenia. Uważasz, > że postępowanie twoje i twoje wybory są charakterystyczne i typowe dla > wszystkich ludzi, nic bardziej błędnego!Jesteś łatwy do manipulowania ponieważ > myślisz stereotypowo!!Masz obsesję na punkcie kościoła katolickiego > charakterystyczną dla katolików, którzy podchodzą do kościoła jak do instytucji > > lub budynków, majątków , a nie do zgromadzenia wiernych!Czy nie zauważasz, że > charakterystyczną rzeczą jest plucie na Polske przez ludzi wyznania > Mojżeszowego lub komunistycznego co na jedno wychodzi patrz:Urban, > Michnik,Geremek, Miłosz /wczesne teksty skrzętnie ukrywane/, Gross? Mnie nie > wolno pluć na nich a im tak? Święte krowy! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis poza tym matkopenetratorze naucz się czytać-między 16.08.06, 22:44 piss_on_pis a piss_an_pis jest zasadnicza różnica, optyczno-intelektualna niedołęgo z brzydkimi przyzwyczajeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
bzalk Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 08:35 A moze by się tak ratusz zabrał za rewitalizacje Śródmieścia i Bocianowa? Za wymiane chodnikow, po których sie nie chodzi obecnie a potyka, że o zieleni nie wspomne. Tak wiele starej zabudowy w Śródmieściu i tak bardzo zaniedbanej co z tym Panie KD? Mam nadzieje ze panski czas dobiega konca. Życząc wepniecia na zasranych chodnikach Śródmieścia nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paweł Olszewski nazwał Konstantego Dombrowicz 11.08.06, 08:41 gdybys byl na spotkaniu to bys sie dowiedzial iz wlasnie chodniki to akurat beda wymieniane oraz zielen bedzie sadzona, a takze kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org inwestorzy zaniepokojeni heh 11.08.06, 09:17 zupelnie zapomnieliscie o ciekawym watku, w ktorym KD staral sie wykazac, ze protesty pisowcow (i innych) przeciwko budowie ch astoria odstraszaja inwestorow. ponoc ostatnio delegacja z tajwanu pytala sie, czy jak wybuduja w bydgoszczy fabryke to tez beda protesty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: inwestorzy zaniepokojeni heh 11.08.06, 19:02 > odstraszaja inwestorow Zdaniem naszych władz jest jeszcze jeden powód, dlaczego u nas nikt nie inwestuje - brak poletka golfowego, którego właścicielem jest miasto. Dopóki tacy ludzie rządzą, nie może być dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
devilkind Re: Paweł Olszewski jest śmieszny 11.08.06, 09:44 hipokrytą nazywa innych, smiechu warte, do pracy by się wziął gó..arz, bo pokrzyczeć to zawsze można, żadna trudność, gadać może każdy, a co on zrobił dla miasta?? no właśnie..do roboty, do gadania jest wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 każdy robi dla miasta tyle co może w ramach powie 11.08.06, 09:54 devilkind napisał: > hipokrytą nazywa innych, smiechu warte, do pracy by się wziął gó..arz, bo pokrz > yczeć to zawsze można, żadna trudność, gadać może każdy, a co on zrobił dla mia > sta?? no właśnie..do roboty, do gadania jest wielu... każdy robi dla miasta tyle co może i potrafi w ramach powierzonych mu obowiązków - całokształt aktywności wszystkich w mieście jest oceną tego co potrafi grupa decydentów i liderzy miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: każdy robi dla miasta tyle co może w ramach p 11.08.06, 10:07 unsatisfied6 napisał: > każdy robi dla miasta tyle co może i potrafi w ramach powierzonych mu > obowiązków - całokształt aktywności wszystkich w mieście jest oceną > tego co potrafi grupa decydentów i liderzy miasta . > > przykłady wielu liderów w naszym kraju wskazują , że funcje decydenckie może piastować każdy - i problem nie polega na tym co zrobili dla reszty w porównaniu z innymi mając znacznie większe możliwości pełniąc funkcje decydenckie , ale czego nie zrobili - czy spadek bezrobocia nie wynika z fali emigracji zarobkowej ? czy nie wynika z mniejszej ilości zarejestrowanych ? czy ilość miejsc pracy nie zwiększyła się z powodu inwestycji ze źródel unijnych ? czy zwiększyła się rentowność inwestowanych środków ? czy prezydent podjął przemyślaną decyzję w przypadku likwidacji szkoły nr osiem w Bydgoszczy ? ja na niego nie będę głosował . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 na nikogo , kto optował za likwidacją szkoły 11.08.06, 10:14 unsatisfied6 napisał: > przykłady wielu liderów w naszym kraju wskazują , że funcje decydenckie może > piastować każdy - i problem nie polega na tym co zrobili dla reszty w > porównaniu z innymi mając znacznie większe możliwości pełniąc funkcje > decydenckie , ale czego nie zrobili - czy spadek bezrobocia nie wynika z fali > emigracji zarobkowej ? czy nie wynika z mniejszej ilości zarejestrowanych ? czy > > ilość miejsc pracy nie zwiększyła się z powodu inwestycji ze źródel unijnych ? > czy zwiększyła się rentowność inwestowanych środków ? > > czy prezydent podjął przemyślaną decyzję w przypadku likwidacji szkoły nr osiem > > w Bydgoszczy ? ja na niego nie będę głosował . > na nikogo nie będę głosował , kto optował za likwidacją szkoły , po której pozostał pustostan z wysokimi ksztami utrzymania za ochronę przekazanymi administracji ADM kosztem najbiedniejszych obywateli w Bydgoszczy , którzy podwójnie ucierpieli w skutek tej decyzji - zabraono im szkołą i obarczono kosztami utrzymania pustostanu . nie będę głosował na człowieka , który tłumaczy wydatki na prywatne wycieczki do Watykanu słowami "na płaczące matki mam wydać ? " Odpowiedz Link Zgłoś
lolla12 A co zrobił Paweł O. jako poseł? 11.08.06, 11:31 Pawełek O. to typowy smarkacz który swoje stanowisko zawdzięcza wyłącznie poparciu tatusia (z zawodu dyrektora). Tata na lewicy, synek na prawicy - obojętnie jaka opcja zawsze przy korycie. Co zrobił Pawełek O. jako poseł? - apelacja - strefa ekonomiczna - cargo na lotnisku Co zrobił w tych sprawach? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 no więc kto ? 11.08.06, 12:49 lolla12 napisała: > Pawełek O. to typowy smarkacz który swoje stanowisko zawdzięcza wyłącznie > poparciu tatusia (z zawodu dyrektora). Tata na lewicy, synek na prawicy - > obojętnie jaka opcja zawsze przy korycie. > > Co zrobił Pawełek O. jako poseł? > - apelacja > - strefa ekonomiczna > - cargo na lotnisku > Co zrobił w tych sprawach? Nic. > > > jeden nic , drugi nie zasługuje na uzanie , więc kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
lusia74 Re: na nikogo , kto optował za likwidacją szkoły 12.08.06, 23:37 szkoda szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Dombrowicz swym zachowaniem ośmiesza Bydgoszcz 11.08.06, 14:13 śmiech mnie bierze na obłudę jaką reprezentuje ten człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Dombrowicz ośmiesza prymitywne baby 13.08.06, 20:06 Nie wiem,czy D. jest dobrym prezydentem.Znalem go ,kiedy byl niezlym dziennikarzem i dobrym czlowiekiem.Pewnie nie potrafi rozpychacsie łokciami jak te pyskate,cwane baby. Solą w ich prymitywnych oczkach jest fakt,ze prezydent spotyka sie z mieszkancami.A co,ma pytac,kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowyrolowane Re: Dombrowicz ośmiesza prymitywne baby 17.08.06, 10:19 slavik222 napisał: > Nie wiem,czy D. jest dobrym prezydentem. Jak nie wiesz, to nie zabieraj głosu w tej sprawie!!! Znalem go ,kiedy byl niezlym > dziennikarzem i dobrym czlowiekiem. Rzeczywiście to bylo juz tak dawno, że nieprawda !!!! Pewnie nie potrafi rozpychacsie łokciami jak > > te pyskate,cwane baby. O jakie baby Ci chodzi???? > Solą w ich prymitywnych oczkach jest fakt,ze prezydent spotyka sie z > mieszkancami.A co,ma pytac,kogo? A właśnie ma pytać mieszkańców, bo jest dla nich!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dombrowicz ośmiesza prymitywne baby 17.08.06, 11:50 A nie lepiej jak mu sami miezkancy mowia co ich boli i gdzie widza problemy ... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebiko13 Re: Dombrowicz ośmiesza prymitywne baby 17.08.06, 11:53 ivica napisał: > A nie lepiej jak mu sami miezkancy mowia co ich boli i gdzie widza problemy ... > ?? Owszem, tylko , że nasz prezyduncio jedynie udaje, że słucha tych problemów, bo tak naprawde to ma to wszystko w ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Siła argumentów - argument siły 22.08.06, 07:15 Witaj dypsomanie! Właśnie znalazłem czas i zapoznałem się z z Twoją "dyskusją" na Forum w temacie: " Paweł Olszowski nazwał Konstantego Dombrowicza " z piszącymi pod nickami unidfg i piss-on-piss. Ponieważ kilkakrotnie zostałem wspomniany, a nawet identyfikowano mnie z Tobą zabieram głos. Podpisuję się obiema rękoma pod Twoimi wypowiedziami. Przyznaję się do prawicowych poglądów , wiary katolickiej i walki z komunistycznym reżimem, który narzucony przez sowietów grabił i niszczył nasz kraj Polskę przez półwiecze. Szereg razy odnosiłem się do wspomnianych " forumowiczów ",którym Polska jawi się obecnie jako kaczoland, katoland, itp.Wulgarny język, kojarzenie wszystkiego i wszystkich z fiutem, kopulacją, pedofilią itp, itd, to język powszedni panów unidfg i piss-on-pisss. Sam na szacunek odpowiadam szacunkiem, na chamstwo chamstwem. Po niewczasie stwierdziłem jednak, że " szkoda czasu i atłasu ". Jak sam widzisz, dyskusja na tym poziomie i z takimi osobami nic nie wnosi. Mamy 50 lat zaległości do odrobienia w gospodarce, infrastrukturze, poziomie życia dzięki totalitarnym rządom lewactwa. Początek zrobiony, zostali odsunięci od koryta! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis szacunek? do ciebie? inkwizytorze-lecz się 31.08.06, 11:47 na cokolwiek, może kaczyzm uda się wypukać (nie wypłukać) z twojej popsutej dyńki. Może też przestaniesz w końcu jak radca dyskutować sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś