Gość: ispan IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 15:10 ... a marzec to juz praktycznie wiosna!!!! Hurra!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Jeszcze tydzień i marzec... 23.02.03, 15:17 " W Marcu - jak w garncu " :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca marcowi solenizanci 23.02.03, 15:20 no i moje urodziny :))) ( znak Barana ) pozdrowienia dla marcowych solenizantow :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
gulczas87 Re: marcowi solenizanci 23.02.03, 15:25 Marzec to wiosna, wiosna to maj, a maj to egzaminy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewidze powodów do radości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: marcowi solenizanci IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 15:28 gulczas87 napisał: > Marzec to wiosna, wiosna to maj, a maj to egzaminy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewidze > powodów do radości!! A po tym wakacje:))) Zresztą w ładną pogodę będzie można znaleźć inną formułę do zimowych wagarów! W marcu jak garncu ale w głowie... wiadomo... optymizm i nowe siły:) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: marcowi solenizanci 23.02.03, 16:48 Gość portalu: ispan napisał(a): > gulczas87 napisał: > > > Marzec to wiosna, wiosna to maj, a maj to egzaminy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewi > dze > > powodów do radości!! > > A po tym wakacje:))) - "morze.... dzika plaza wieczor mewy wola ....." ( o ile cos nie pomylilem - STAN BORYS ? ) " dzien.... wspomnieniem lata ...( ANNA JANTAR ?) "hallo .... sloneczko swieci juz....:))) ( kto spiewal - tego nie wiem ) To nagroda za caloroczna nauke -"byle do wiosny",a pozniej juz tylko lato :) > Zresztą w ładną pogodę będzie można znaleźć inną formułę do zimowych wagarów! > W marcu jak garncu ale w głowie... wiadomo... optymizm i nowe siły:) - optymizm i wiara we wlasne sily - to juz "pol sukcesu" radca Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: marcowi solenizanci 24.02.03, 00:52 Radco: Stan Borys, Anna Jantar nie tak nie dotrzesz do osobnikow typu Gulczasowego :)) Chyba ze im mama na dobranocke o nich opowiadala :))) Wiesz teraz to Paktofonika i Kaliber Gulczas bez urazy :))) stary ivica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa HURRA ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 24.02.03, 08:48 ;) Nie doczekam się chyba ;) Pozdrawiam @ll z nadzieją, że z wiosną zaczniemy znów spotykać się nie tylko przed szklanym ekranem komputera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Re: HURRA ;) IP: *.awacom.pl 24.02.03, 15:21 Ivica taki mądry nie bądź, wiem kto to Anna Jantar... naprawde lepsze to niż te Ich Troje z hymnem przemytników (żadnych granic, żadnych ceł) lub równie denna Alicja Janossz i jej jajocznica ;-) Co do kalibra to WSZ fajne rymy zapodaje, Joka też niezły, ale Paktofonika tylko jeden numer potrafiła zrobić.... Sweet Noise górą!!!! ;-) A o hip hopie to ci synek na dobranoc czytał ;-) bez urazy ivica, bez urazy.... ... o co ci chodzi z tym dotarciem??? Na muzie nie takie rzeczy śpiewamy... jeszcze starsze niż Anna J. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: HURRA ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.03, 15:46 Gość portalu: gulczas87 napisał(a): > Ivica taki mądry nie bądź, wiem kto to Anna Jantar... naprawde lepsze to niż te > > Ich Troje z hymnem przemytników (żadnych granic, żadnych ceł) lub równie denna > Alicja Janossz i jej jajocznica ;-) Co do kalibra to WSZ fajne rymy zapodaje, > Joka też niezły, ale Paktofonika tylko jeden numer potrafiła zrobić.... > > > Sweet Noise górą!!!! > > > ;-) A o hip hopie to ci synek na dobranoc czytał ;-) > > bez urazy ivica, bez urazy.... > > ... o co ci chodzi z tym dotarciem??? Na muzie nie takie rzeczy śpiewamy... > jeszcze starsze niż Anna J. ... *****Jak Ty taki znawca, to moze znasz Mieczyslawa Fogga? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SFEARUS Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dostep.pl 24.02.03, 15:53 ...ta ostatnia niedziela...heheheh to chyba wszyscy znają nawet Gulczas (bez urazy oczywiście) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.awacom.pl 24.02.03, 16:10 Tak nawet taki gulczas to zna! Napewno drodzy emeryci znacie więcej starych piosenek.... ale może pogadamy o nowych! Madrale ! ;-) bez urazy o tych emerytach ... ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.03, 16:14 Gość portalu: gulczas87 napisał(a): > Tak nawet taki gulczas to zna! Napewno drodzy emeryci znacie więcej starych > piosenek.... ale może pogadamy o nowych! Madrale ! ;-) > > > bez urazy o tych emerytach ... > > > ;-)))))))))))))) *******Co za bezczelnosc!!!! Jacy emeryci? Ja jestem mloda, ladna i inteligentna, i prosze tu nie obrazac! pozdrawiam, mimo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Mówiłem bez urazy! IP: *.awacom.pl 24.02.03, 16:33 Do jest moj odwet za dzieciaka... a droga pani Europejko napisałem EMERYCI nie EMERYTKI... więc prosze nie brać do siebie ;) *** mimo tego bezczelnego oskarżenia pozdrawiam ;-) PS. Takie głupie i nudne wątki istnieją że bzdury piszemy!!! Coś zamulamy na forum! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Mówiłem bez urazy! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.03, 16:50 Masz racje; bezwzglednie i absolutnie! Juz sie wylaczam! Zreszta i tak obowiazki... - musze cos tlumaczyc. Przepraszam za glupie zarty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMERYT Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dostep.pl 24.02.03, 17:33 Pewnie ze mozemy pogadac o nowych zespołach, swet noise? fajne, niestety słyszalem tylko ich ostatni album a moze HH ("kto padnie pierwszy to plan dzisiejszy", znasz to:)))) Pozdrawiam Sfearus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.awacom.pl 24.02.03, 19:24 Hmmm, czyli znasz tylko "czas ludzi cienia" ... ja znam też inne ich płyty, ale poznałem je dopiero po usłyszeniu ostatniego krążka... Najlepsze są "Dzisiaj mnie kochasz...", "Ghetto", "Cisza" i "Niebyło".... Do Pierwszego i ostatniego utworu są fajne teledyski.... Ponadto w kwietniu wychodzi nowa płyta Linkin Park " METEORY" oraz w czerwcu wydaje swój krązke Metallica... a wczoraj do studia wszedł Sony z POD.... krążek w wakacje!!! Fajny mieli utwór z Carlosem S. .... "America" Podobał wam się???? W grudniu ma płyte wydaj Soufly oraz chyba po wakacjach LIMP BIZKIT.... Już nie moge się doczekać płyty nawilgłych herbatników.... A narazie musimy się cieszyć jednym utworem który jest do ściągnięcia na oryginalnej stronie zespołu... (wokalista obraża swoją dziewczyne Brytney... a niby tak ją kochał!!! Jak widać miłość Fredowi szybko wyszła z głowy).... cze pozdr PS. Na rynku dostępny już jest 2 sound track do 8 mili... Są na nim Outcast, WTC, dr DREE i inni.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Jeszcze tydzień i marzec... 26.02.03, 03:04 Tak "cisza" rządzi. A także "Bruk" tam to dopiero jest teledysk. A żeby zdementować wredne plotki :-)) żadnych dzieciów nie mam. No w każdym razie ani jednego mi nie udowodniono :-)) emeryt ivica pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SFEARUS Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dostep.pl 26.02.03, 08:04 Faktycznie "dzisiaj mnie kochasz..." jest super ale według mnie jeszcze lepsza jest piosenka "patrz" mmmmm super:), ale ja wole inna muze "cradle of filth" "dimmu borgir" (juz mniej) "the crown" szczegulnie "hell is here" to jest to!!!! i pare innych zespołów... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś