Dodaj do ulubionych

Jeszcze tydzień i marzec...

IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 15:10
... a marzec to juz praktycznie wiosna!!!!
Hurra!!!
Obserwuj wątek
    • radca Re: Jeszcze tydzień i marzec... 23.02.03, 15:17
      " W Marcu - jak w garncu " :)

radca
    • radca marcowi solenizanci 23.02.03, 15:20
      no i moje urodziny :)))

( znak Barana )

pozdrowienia dla marcowych solenizantow :)

radca
      • gulczas87 Re: marcowi solenizanci 23.02.03, 15:25
        Marzec to wiosna, wiosna to maj, a maj to egzaminy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewidze
        powodów do radości!!
        • Gość: ispan Re: marcowi solenizanci IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 15:28
          gulczas87 napisał:

> Marzec to wiosna, wiosna to maj, a maj to egzaminy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewidze
          > powodów do radości!!

A po tym wakacje:)))
          Zresztą w ładną pogodę będzie można znaleźć inną formułę do zimowych wagarów!

W marcu jak garncu ale w głowie... wiadomo... optymizm i nowe siły:)

• radca Re: marcowi solenizanci 23.02.03, 16:48
            Gość portalu: ispan napisał(a):

> gulczas87 napisał:
            >
            > > Marzec to wiosna, wiosna to maj, a maj to egzaminy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewi
            > dze
            > > powodów do radości!!
            >
            > A po tym wakacje:)))

- "morze.... dzika plaza
            wieczor mewy wola ....."

( o ile cos nie pomylilem - STAN BORYS ? )

" dzien.... wspomnieniem lata ...( ANNA JANTAR ?)

"hallo .... sloneczko swieci juz....:))) ( kto spiewal - tego nie wiem )

To nagroda za caloroczna nauke -"byle do wiosny",a pozniej juz tylko lato :)

> Zresztą w ładną pogodę będzie można znaleźć inną formułę do zimowych wagarów!
            > W marcu jak garncu ale w głowie... wiadomo... optymizm i nowe siły:)

- optymizm i wiara we wlasne sily - to juz "pol sukcesu"

radca
            • ivica Re: marcowi solenizanci 24.02.03, 00:52
              Radco:

Stan Borys, Anna Jantar nie tak nie dotrzesz do osobnikow typu Gulczasowego :)) Chyba ze im mama na dobranocke o nich opowiadala :))) Wiesz teraz to Paktofonika i Kaliber

Gulczas bez urazy :)))

stary ivica
    • Gość: lisiczkaa HURRA ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 24.02.03, 08:48
      ;) Nie doczekam się chyba ;)

Pozdrawiam @ll z nadzieją, że z wiosną zaczniemy znów spotykać się nie tylko
      przed szklanym ekranem komputera ;)
      • Gość: gulczas87 Re: HURRA ;) IP: *.awacom.pl 24.02.03, 15:21
        Ivica taki mądry nie bądź, wiem kto to Anna Jantar... naprawde lepsze to niż te
        Ich Troje z hymnem przemytników (żadnych granic, żadnych ceł) lub równie denna
        Alicja Janossz i jej jajocznica ;-) Co do kalibra to WSZ fajne rymy zapodaje,
        Joka też niezły, ale Paktofonika tylko jeden numer potrafiła zrobić....

Sweet Noise górą!!!!

;-) A o hip hopie to ci synek na dobranoc czytał ;-)

bez urazy ivica, bez urazy....

... o co ci chodzi z tym dotarciem??? Na muzie nie takie rzeczy śpiewamy...
        jeszcze starsze niż Anna J. ...
        • Gość: Europejka Re: HURRA ;) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.03, 15:46
          Gość portalu: gulczas87 napisał(a):

> Ivica taki mądry nie bądź, wiem kto to Anna Jantar... naprawde lepsze to niż
          te
          >
          > Ich Troje z hymnem przemytników (żadnych granic, żadnych ceł) lub równie
          denna
          > Alicja Janossz i jej jajocznica ;-) Co do kalibra to WSZ fajne rymy zapodaje,
          > Joka też niezły, ale Paktofonika tylko jeden numer potrafiła zrobić....
          >
          >
          > Sweet Noise górą!!!!
          >
          >
          > ;-) A o hip hopie to ci synek na dobranoc czytał ;-)
          >
          > bez urazy ivica, bez urazy....
          >
          > ... o co ci chodzi z tym dotarciem??? Na muzie nie takie rzeczy śpiewamy...
          > jeszcze starsze niż Anna J. ...

*****Jak Ty taki znawca, to moze znasz Mieczyslawa Fogga?
          pozdrawiam
    • Gość: SFEARUS Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dostep.pl 24.02.03, 15:53
      ...ta ostatnia niedziela...heheheh to chyba wszyscy znają nawet Gulczas (bez
      urazy oczywiście) Pozdrawiam.
      • Gość: gulczas87 Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.awacom.pl 24.02.03, 16:10
        Tak nawet taki gulczas to zna! Napewno drodzy emeryci znacie więcej starych
        piosenek.... ale może pogadamy o nowych! Madrale ! ;-)

bez urazy o tych emerytach ...

;-))))))))))))))
        • Gość: Europejka Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.03, 16:14
          Gość portalu: gulczas87 napisał(a):

> Tak nawet taki gulczas to zna! Napewno drodzy emeryci znacie więcej starych
          > piosenek.... ale może pogadamy o nowych! Madrale ! ;-)
          >
          >
          > bez urazy o tych emerytach ...
          >
          >
          > ;-))))))))))))))

*******Co za bezczelnosc!!!! Jacy emeryci? Ja jestem mloda, ladna i
          inteligentna, i prosze tu nie obrazac!
          pozdrawiam, mimo wszystko!
          • Gość: gulczas87 Mówiłem bez urazy! IP: *.awacom.pl 24.02.03, 16:33
            Do jest moj odwet za dzieciaka... a droga pani Europejko napisałem EMERYCI
            nie EMERYTKI... więc prosze nie brać do siebie ;)

*** mimo tego bezczelnego oskarżenia pozdrawiam ;-)

PS. Takie głupie i nudne wątki istnieją że bzdury piszemy!!! Coś zamulamy na
            forum! ;-)
            • Gość: Europejka Re: Mówiłem bez urazy! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.03, 16:50
              Masz racje; bezwzglednie i absolutnie!
              Juz sie wylaczam! Zreszta i tak obowiazki... - musze cos tlumaczyc.
              Przepraszam za glupie zarty.
              pozdrawiam
        • Gość: EMERYT Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dostep.pl 24.02.03, 17:33
          Pewnie ze mozemy pogadac o nowych zespołach, swet noise? fajne, niestety
          słyszalem tylko ich ostatni album a moze HH ("kto padnie pierwszy to plan
          dzisiejszy", znasz to:)))) Pozdrawiam Sfearus
          • Gość: gulczas87 Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.awacom.pl 24.02.03, 19:24
            Hmmm, czyli znasz tylko "czas ludzi cienia" ... ja znam też inne ich płyty, ale
            poznałem je dopiero po usłyszeniu ostatniego krążka... Najlepsze są "Dzisiaj
            mnie kochasz...", "Ghetto", "Cisza" i "Niebyło".... Do Pierwszego i ostatniego
            utworu są fajne teledyski.... Ponadto w kwietniu wychodzi nowa płyta Linkin
            Park " METEORY" oraz w czerwcu wydaje swój krązke Metallica... a wczoraj do
            studia wszedł Sony z POD.... krążek w wakacje!!! Fajny mieli utwór z Carlosem
            S. .... "America" Podobał wam się???? W grudniu ma płyte wydaj Soufly oraz
            chyba po wakacjach LIMP BIZKIT.... Już nie moge się doczekać płyty nawilgłych
            herbatników.... A narazie musimy się cieszyć jednym utworem który jest do
            ściągnięcia na oryginalnej stronie zespołu... (wokalista obraża swoją
            dziewczyne Brytney... a niby tak ją kochał!!! Jak widać miłość Fredowi szybko
            wyszła z głowy)....

cze pozdr

PS. Na rynku dostępny już jest 2 sound track do 8 mili... Są na nim Outcast,
            WTC, dr DREE i inni....
            • ivica Re: Jeszcze tydzień i marzec... 26.02.03, 03:04
              Tak "cisza" rządzi. A także "Bruk" tam to dopiero jest teledysk.

A żeby zdementować wredne plotki :-)) żadnych dzieciów nie mam. No w każdym razie ani jednego mi nie udowodniono :-))

emeryt ivica

pzdr.
            • Gość: SFEARUS Re: Jeszcze tydzień i marzec... IP: *.dostep.pl 26.02.03, 08:04
              Faktycznie "dzisiaj mnie kochasz..." jest super ale według mnie jeszcze lepsza
              jest piosenka "patrz" mmmmm super:), ale ja wole inna muze "cradle of
              filth" "dimmu borgir" (juz mniej) "the crown" szczegulnie "hell is here" to
              jest to!!!! i pare innych zespołów... pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka