gulczas87 27.02.03, 16:19 DZiś nie dojdzie do spotkania Wisły z Lazio Rzym.... powód to zamarznięte boisko... mecz ma odbyć się 5 marca.... ale czy będą tego konsekfencje?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymrog Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 27.02.03, 16:46 Tragedia. Chciałem dziś sobie obejrzeć meczyk, a tu ZONK. Może to i lepiej ... Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gulczas87 Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.03, 16:58 ZONK jak diabli, ja się boje o to że walkowera dadzą dla Lazio bo nasi nie zadbali!!!!! cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.5.147.* 27.02.03, 17:13 gulczas87 napisał: > ZONK jak diabli, ja się boje o to że walkowera dadzą dla Lazio bo nasi nie > zadbali!!!!! To sie juz mozesz przestac bac - w takich wypadkach mecze sa przekladane. Nikt nie da nikomu walkowera. Mozesz za to sie skupic na trzymaniu kciukow za Liverpool :-))) YNWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.awacom.pl 27.02.03, 17:49 Pewnie ze strzymem... szkoda że ostatnio MU wygrał z Juve, nie lubie żadnego z tych zespołów, ale JUVe ma Edgara Davidsa... mojego ulubionego piłkarza!!!! Niewiecie co z Uche? Zmienie obywatelstwo czy nie? A gdyby tak wszyscy z Wisły zmienili!!!!!!! cze Odpowiedz Link Zgłoś