Dodaj do ulubionych

WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.02.03, 16:19
DZiś nie dojdzie do spotkania Wisły z Lazio Rzym.... powód to zamarznięte
boisko... mecz ma odbyć się 5 marca.... ale czy będą tego konsekfencje??????
Obserwuj wątek
    • Gość: szymrog Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 27.02.03, 16:46
      Tragedia. Chciałem dziś sobie obejrzeć meczyk, a tu ZONK. Może to i lepiej ...
      Pożyjemy, zobaczymy.
      • gulczas87 Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.03, 16:58
        ZONK jak diabli, ja się boje o to że walkowera dadzą dla Lazio bo nasi nie
        zadbali!!!!!

cze
        • Gość: ochman Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.5.147.* 27.02.03, 17:13
          gulczas87 napisał:

> ZONK jak diabli, ja się boje o to że walkowera dadzą dla Lazio bo nasi nie
          > zadbali!!!!!

To sie juz mozesz przestac bac - w takich wypadkach mecze sa przekladane. Nikt
          nie da nikomu walkowera. Mozesz za to sie skupic na trzymaniu kciukow za
          Liverpool :-)))

YNWA
          • Gość: gulczas87 Re: WISŁA NIE ZAGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.awacom.pl 27.02.03, 17:49
            Pewnie ze strzymem... szkoda że ostatnio MU wygrał z Juve, nie lubie żadnego z
            tych zespołów, ale JUVe ma Edgara Davidsa... mojego ulubionego piłkarza!!!!
            Niewiecie co z Uche? Zmienie obywatelstwo czy nie? A gdyby tak wszyscy z Wisły
            zmienili!!!!!!!

cze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka