mac_bakos Re: Zawisza wygrał 3:1 na szczycie II ligi! 16.09.06, 21:59 Piekne bramki, duzo ludzi, dobry doping... ja chce wiecej;) Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Widownia 16.09.06, 21:59 SZOK :) Ile tysiecy... Bakos mowi 7... w TV 8 tysiecy :) Trzeba bedzie po Wroclawiu na ssc.com pojezdzic :) hihih Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Widownia 16.09.06, 23:14 jak na moje kaprawe oko było około 5 000 mecz był dobry.szybki,skłądny (jak na II ligę oczywiscie;) no i ładne bramki Odpowiedz Link Zgłoś
monoko1 Zawisza! 17.09.06, 02:04 mecz rewelacja! plus kibice! Super! a co z transmisjami meczy w TVP3, miały być i co? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Zawisza wygrał 3:1 na szczycie II ligi! 17.09.06, 01:09 przeciez to nie zawisza. zawisza gra w 4. lidze a to cos to ch*jawiak przekretobudowa, ktora was przekupila. o rany jacy prosci ludzie w tej bydgoszczy:) chcialbym doczekac chwili jak wam ten klub przeniosa do torunia, to bedzie sprawdzian waszego przywiazania do klubu, ktore trwa pare miesiecy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bebert007 Re: Zawisza wygrał 3:1 na szczycie II ligi! 17.09.06, 04:49 świetny mecz, najlepszy odkąd jest w Bydgoszczy II liga, kibice się wciąż uczą-ale dla nich z takim zaangażowaniem warto grać... Odpowiedz Link Zgłoś
geigers Tradycja WKS Zawisza 17.09.06, 08:18 Gdzie jest tradycja klubu? W ludziach. Takich jak Trener Stanisław Mątewski, który był z Zawiszą niemal od początku istnienia. W sobotę w przerwie meczu Zawiszy z Jagiellonią Jego zawodnicy i tysiące kibiców Zawiszy zgotowali mu owację na stojąco, gdy kończył swoją wielką karierę. Runda honorowa po niebiesko-czarnym stadionie, symboliczne przekazanie flagi kibicom. I aplauz: WKS!WKS! Gdzie jest tradycja klubu? W ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Tradycja WKS Zawisza 17.09.06, 11:23 juz zapomniliście o wyczynach waszego prezesa?przyjdzie komisarz do pzpn i bedzie kara dla takich wynalazków Odpowiedz Link Zgłoś
geigers Re: Tradycja WKS Zawisza 17.09.06, 12:18 A może napiszesz coś o wyczynach w Chełmży? Za co was pozgarniali? Rozdawaliście dzieciom cukierki? Odpowiedz Link Zgłoś
lokinex Re: Tradycja WKS Zawisza 17.09.06, 18:17 mat-76 napisał: > argumentu brakuje? >>>fakt jest taki ze niejestescie juz Zawiszą tylko CHemikiem z Glinek Odpowiedz Link Zgłoś
geigers Re: Tradycja WKS Zawisza 17.09.06, 18:33 Komu brakuje argumentów? Ja podałem przykład wielkiego trenera, ikony Zawiszy, który żegnał się z pracą trenerską na meczu Zawiszy w II lidze. Chcesz więcej argumentów? To dowiedz się, jacy byli piłkarze byli na uroczystości. A ty teraz wytrzep z rękawa swoje asy. I wysil się trochę ponad Wojciecha K. z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik.szorstkowlosy Re: Zawisza wygrał 3:1 na szczycie II ligi! 17.09.06, 12:41 Ekstralkasa czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś