ka_zet 02.10.06, 12:22 Czy tylko mi się wydaje że paromiesięczne opóźnienia w publikacji to lekka przesada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_creep Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:24 > Czy tylko mi się wydaje że paromiesięczne opóźnienia w publikacji > to lekka przesada? Wydaje mi się, że opóźnienie jest w miare stałę i wynosi zawsze 1-2 sesje. Tylko to, że były wakacje, spowodowało, że zrobiło się z tego kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:27 a_creep napisał: > > Wydaje mi się, że opóźnienie jest w miare stałę i wynosi zawsze 1-2 sesje. Tylk > o > to, że były wakacje, spowodowało, że zrobiło się z tego kilka miesięcy. Być może, ale dwie sesje to też lekka przesada. Nie wymagam żeby były publikowane w dniu sesji, ale w ciągu tygodnia-dwóch mogłyby. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:29 > Być może, ale dwie sesje to też lekka przesada. Nie musisz mnie do tego przekonywać. > Nie wymagam żeby były publikowane w dniu sesji, Ja bym wymagał, żeby projekty uchwał pojawiały się nawet przed sesją. Dodatkowo mogliby dodawać informację, który radny jak głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:35 a_creep napisał: > > Być może, ale dwie sesje to też lekka przesada. > > Nie musisz mnie do tego przekonywać. > > > Nie wymagam żeby były publikowane w dniu sesji, > > Ja bym wymagał, żeby projekty uchwał pojawiały się nawet przed sesją. A to swoją drogą, w sumie. Ale w postaci przyjętej mogłoby się pojawiać kilka dni po. > Dodatkowo > mogliby dodawać informację, który radny jak głosował. I protokoły z sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:25 poprostu nie ma się kto tym zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:32 coooler1 napisał: > poprostu nie ma się kto tym zająć. UM ma za mało etatów? Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:33 > > poprostu nie ma się kto tym zająć. > UM ma za mało etatów? Premia i tak będzie, więc po co pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Uchwały Rady Miasta w internecie 02.10.06, 12:35 chodzi mi raczej o to, że po co oni mają się zajmować takimi "bzdurami" jak aktualizowanie strony internetowej? Przecież oni są tacy "zapracowani" :/ Odpowiedz Link Zgłoś