Gość: ispan IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 22:54 www1.gazeta.pl/szczecin/1,34953,1379542.html U nas się o jakichkolwiek inwestycjach okołodworcowych nawet nie wspomina. ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski my nie gesi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 12:16 www.studio-arkada.com.pl/konkursVedycja.htm p.s. Zwyciezca to nie ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: my nie gesi IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 12:38 To się doczeka realizacji? Czy to tylko taka sobie wizualizacja studyjna? Front ciekawy, ale do tył chyba nie jestem do końca przekonany (Zaułek) A największym potworkiem na Mostowej jest ten budynek z przyklejonymi gipsowymi figrkami (m.in. lwów), i garażem od tyłu na Zaułku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: my nie gesi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 12:45 nie wiem. lwów tez jeszcze nie widziałem :-) wiem za to ,ze wyróznienie dostał kolega ,który co prawda ma napisane ,ze Białystok ,ale wiem ,ze zasuwa w pewnej wytwórni potworków w naszym grajdołku : -) jak widac potencjał trzeba umieć jeszcze wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: my nie gesi IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 13:17 Gość portalu: atomski napisał(a): > nie wiem. > > lwów tez jeszcze nie widziałem :-) To te doklejone do starej kamienicy w stylu a'la "bezguście nowobogackie":) W dodatku jakiś szary tynk. Chyba o fakturze robaczkowej:( Na przeciwko Baalbeka. Kawałek od Zaułka jest widoczny, zupełnie po lewej stronie wizualizacji: www.studio-arkada.com.pl/pliki/konkurs/Vedycja/kaminski_bartek_V/BKV_tyl_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: my nie gesi IP: *.awacom.pl 27.03.03, 16:30 Co to na tym zdjęciu, totalne bezguście... ten szary kolor....to jak wiejska chata zbudowana koniecznie na nowoczesną... fuj... nasz dworzec PKP jest taki sobie.. zato wsiojski, niebieski PKS.... bleeee cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś