szczepan 11.11.01, 17:34 Juz na wiosnę będzie otwarta NOWA HALA SPORTOWA. Jakie proponujecie nazywy. Moja propozycja to HALA ROMANA. Nazwa pochodzi od imienia Pana Prezydenta Romana Jasiakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhemek Re: Nazwa nowej Hali Sportowej ? HALA ROMANA 11.11.01, 17:52 Chyba ci odbilo. To mamy teraz czcic komunistycznych aparatczykow za zycia jak to bylo za komunizmu? Jest wiele znanych osob, ktore mogly by byc patronami takiego obiektu, choc moim zdaniem powinien to byc ktorys ze znanych bydgoskich sportowcow.Gdyby nadali hali takie imie jak proponujesz, to ja bym tam nigdy nie poszedl, ba zastanowilbym sie nad jak najszybsza wyprowadzka z bydgoszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan Re: Nazwa nowej Hali Sportowej ? HALA ROMANA 11.11.01, 19:36 Swoja wypowiedzią krytykujesz Jasiakiewicza - rozumiem, ale to właśnie JEMU zawdzięczamy , że Hala rośnie jak na drożdżach i tego nie da sie ukryć. Mam nadzieje, że nawet jak nie będzie oficjalnie nazwana jak proponowałem to i tak potocznie będzie sie mówiło IDĘ DO HALI ROMANA. PS> Gierek budując trasę Warszawa Katowice też nie myślał , że trasa będzie nazywała się GIERKÓWKĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś