Gość: leziox IP: *.arcor-ip.net 12.01.04, 15:39 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: Epidemia ciążowa IP: *.arcor-ip.net 12.01.04, 15:45 A o co niby chodzi? Otóż,gdzie nie spojrzeć,ludziska się rozmnażają i to tylko spośród moich znajomych jakoś.Zapewniam solennie,że nie ja jestem temu winien,tylko pogoda. Albowiem niedługo nastąpi wiosna,jak mniemam.Jako że ludzie czują to w członkach,no to zachowują się odpowiednio w tym kierunku i czczą wiosenkę,rozmnażając się w tym celu. Niniejszym składam gratulacje dla wszystkich zaciążonych,aktualnych i przyszłych pań.Idzie ku lepszemu.Bo rodzą się na razie tylko córki.Jak nic,przyszły matriarchat. W każdym razie ja tam lecę lepiej do kiosku.A po co,to moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wienek Re: Epidemia ciążowa 12.01.04, 18:26 Gość portalu: leziox napisał(a): > A o co niby chodzi? > Otóż,gdzie nie spojrzeć,ludziska się rozmnażają i to tylko spośród moich > znajomych jakoś.Zapewniam solennie,że nie ja jestem temu winien,tylko pogoda. > Albowiem niedługo nastąpi wiosna,jak mniemam.Jako że ludzie czują to > w członkach,no to zachowują się odpowiednio w tym kierunku i czczą > wiosenkę,rozmnażając się w tym celu. > Niniejszym składam gratulacje dla wszystkich zaciążonych,aktualnych i > przyszłych pań.Idzie ku lepszemu.Bo rodzą się na razie tylko córki.Jak > nic,przyszły matriarchat. > W każdym razie ja tam lecę lepiej do kiosku.A po co,to moja sprawa. a mojemu kuzynowi urodził się syn...:)))) a zaciążone oczywiscie pozdrowic mogę...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: Epidemia ciążowa 16.01.04, 19:50 Gość portalu: leziox napisał(a): > A o co niby chodzi? > Otóż,gdzie nie spojrzeć,ludziska się rozmnażają i to tylko spośród moich > znajomych jakoś.Zapewniam solennie,że nie ja jestem temu winien,tylko pogoda. > Albowiem niedługo nastąpi wiosna,jak mniemam.Jako że ludzie czują to > w członkach,no to zachowują się odpowiednio w tym kierunku i czczą > wiosenkę,rozmnażając się w tym celu. Pewno po gumki a kup sobie tez jakas gazetke ero np. Catsa, czy Extasy! > Niniejszym składam gratulacje dla wszystkich zaciążonych,aktualnych i > przyszłych pań.Idzie ku lepszemu.Bo rodzą się na razie tylko córki.Jak > nic,przyszły matriarchat. > W każdym razie ja tam lecę lepiej do kiosku.A po co,to moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Epidemia ciążowa 16.01.04, 22:05 A ty docencik gdzie kupujesz swoje gumki?U wulkanizatora po regeneracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Epidemia ciążowa IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.01.04, 15:45 no tak, chyba sie trzeba cieplej ubierac, czy jak, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Epidemia ciążowa IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 21:29 To nie chodzi przeciez o ubieranie sie,ale m.in.o to,ze niektorzy zarzucaja mi ze cos tam komus kiedys wykrakalem itd.Niniejszym oswiadczam ze ja tam nie jestem niczemu winien i tyle.Jak kto sobie zaciaza to na wlasna odpowiedzialnosc i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Epidemia ciążowa 14.01.04, 21:33 bo to sie na pewno jak grypa roznosi ,taki ciazowy wirus,o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Epidemia ciążowa IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 21:56 No jasne ze jak grypa.Zakazenie kropelkowe lub w tym wypadku wytryskowe,wirus jak cholera,ja tam juz pancerz kupilem sobie na to i owo aby sie uchronic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusty sik ty sie leziaczku, ze swoimi jadrami............... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:33 zdegenerowanymi piwskiem, az tak nie przejmuj, i w kiosku kup sobie gume, do zucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Epidemia ciążowa 14.01.04, 23:07 ja tam zabezpieczam sie tabletkami...rutinoscorbin jest ponoc rewelacyjny ...na wszelkie wirusowe choroby;) Odpowiedz Link Zgłoś