Dodaj do ulubionych

Strony www kandydatów.

04.11.06, 21:32
Znacie jakieś strony kandydatów na prezydenta lub radnych?
Obserwuj wątek
    • czarnyarek www.binkowski.tk 04.11.06, 21:39
      www.binkowski.tk - stronka we flashu, podstawowe informacje, jest nawet program
      w pdf do ściągnięcia.

www.marianfilar.pl - kompelksowa witryna. na tym polu Filar wyprzedza
      kontrkandydatów o lata świetlne. obszerny dział "do pobrania", wszystkie
      potrzebne info, polecam!
      • martamailkowska Re: www.binkowski.tk 04.11.06, 21:41
        www.filardlatorunia.pl lub www.marianfilar.pl

Ostatnio widziałam stronę kogoś z platformy w Torunia, całkiem niezła.
        • endju1 Re: www.binkowski.tk 04.11.06, 21:59
          A Zaleś? Górski? Mają jakoś strony?
      • sympatykow strona Michała Zaleskiego 05.11.06, 12:42
        Michał Zaleski na swojej stronie, punkt po punkcie rozlicza się z realizacji
        swojego programu z 2002 roku, oraz przedstawia źródła finansowania swojej
        kampanii wyborczej 2006.
        • ziomalsson Re: strona Michała Zaleskiego 05.11.06, 12:49
          jakiej stronie???
          • sympatykow Niestety nie znam adresu ;) 05.11.06, 12:54
            ziomalsson napisał:

> jakiej stronie???

Też bym chciał wiedzieć
    • antysalon brak oswiadczenia o wspolpracy ze sluzbami prl 04.11.06, 22:55
      dzisiaj kazdy szanujacy sie polityk i samorzadowiec wydaje stosowne
      oswiadzcenie n/t wspolpracy ze sluzbami specjalnymi w czasach prl!Prezydent to
      stanowisko zaufania spolecznego!
      • endju1 Re: brak oswiadczenia o wspolpracy ze sluzbami pr 04.11.06, 23:18
        Skoro Filar kandydował do sejmu, znaczy że takie oświadczenie już wydawał.
        Pomyśl trochę! Nie muszę chyba dodawać że brzmiało ono "nie współpracowałem".
        • antysalon Filar nie glupi bo... swoj grosik ceni! 05.11.06, 12:52
          endju1 napisał:

> Skoro Filar kandydował do sejmu, znaczy że takie oświadczenie już wydawał.
          > Pomyśl trochę! Nie muszę chyba dodawać że brzmiało ono "nie współpracowałem".
          Nie wiem xczy bylo tyakowe i jak ono wygladalo! Wiem ze kandydaci musza
          byc transparentni! Tak jak w sprawach finansow . Tutaj Filara ...cenie !!
          za ...roztropnosc!!!Wydaje nie swoje!!!
          Zaleski < slusznie!> dlaczego wszyscy maja zagladac w kieszen wyborcza
          <gospodarza>?!Towarzystwo stare i nowe!czyli taki torunski czerwono-rozowy
          salon!
          /np wydawnictwo a.m?,a i drobne kwoty od czerwonych prof. z umk?urzednicy
          magistraccy, lokalny biznes., agencje ochroniarskie,firmy prowadzone przez
          bylych esbekow..../
          Przezorno-roztropny M.Filar!Sponsorzy Mariana Filara m.in. Nowakowski/ czy to
          ten od bylego towarzystwa gospodarczego czyli Stalera?/ zatrudnial wiele lat
          rzesze torunskich bylych ebekow!/. Andrzej Bukowski od <Hebana>? to ciekawa
          menazeria!Wiec zapewne? dolacza Rentflejsz, Tata- smigielski i inni , wszak
          takze zza krat wieziennych mozna wydac dyspozycje kompanom zeby wspomoc Filara!
          ktory tak mocno podkresla zbyt doktliwie , wysokie kary wiezienia w
          znowelizowanym kk!Filar na razie trzyma swoje prywaten fundusze na ....druga
          ture!!!, gdyz wie ze jej po prostu nie bedzie,pzepadnie w pierwszym glosowaniu!
          Jaki moral? Filar to madry chlop!/ oczywiscie w sferze wlasnych wydatkow/ Jego
          cash-flow nie ucierpi, doswiadczony przez kilka ostatnich brewerii wyborczych
          nie ryzykuje tym razem niczym!Przynajmniej za te roztropnosc nalezy pochwalic
          Mariana Filara!Filar nie glupi bo swoj grosik ceni!!!!
          Zaleski oczywiscie ze nie ujawni!To stary partyjny wyjadacz!Doswiadczony
          towarzysz <czekisto-enkawudzista>/ to tylko termin z filmu plk kwiatkowski/
          zapewne na jego liscie sponsorow znajduja sie ci sami co u Filara ??, tyle ze
          kwoty od nich pokazniejsze!A wiadomo ze hojnosc poplaca, wiec donatorzy licza
          na wiele!
    • k.mirowski www.marekpijanowski.pl 05.11.06, 11:29
      www.marekpijanowski.pl - zapraszam
      • rotepirat Ale spasiony Zaleski - nie poznałem go na plakacie 05.11.06, 13:15
        Toż to góra tłuszczu. Co się z nim stało? Zbyt mało się rusza czy co?

Jeżeli nie dba o siebie, nie dba o miasto.
        • ja2225 Re: link do strony prof. Górskiego 05.11.06, 13:33
          www.grzegorzgorski.pl/
        • antysalon mowia w jego sztabie ze trenuje ...sumo! 05.11.06, 14:27
          jak zostanie prezydentem to upowszechni i rozpropaguje sumo w naszym regionie!
          to sposob na sciagniecie kolejnych inwestyji z Dalekiego wschody!japonczycy,
          inwestorzy w Lysomicach sa zachwyceni!W kolejnosci bedzie boks tajlandzki w
          wydaniu kobiecym!/ juz niektore kobitki z magistratu ostro trenuja!/
    • protoplast Re: Strony www kandydatów. 05.11.06, 14:30
      w Ciechocinku startuje obry kandydat Paweł Woźniak

www.pawelwozniak.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka