endju1 04.11.06, 21:32 Znacie jakieś strony kandydatów na prezydenta lub radnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnyarek www.binkowski.tk 04.11.06, 21:39 www.binkowski.tk - stronka we flashu, podstawowe informacje, jest nawet program w pdf do ściągnięcia. www.marianfilar.pl - kompelksowa witryna. na tym polu Filar wyprzedza kontrkandydatów o lata świetlne. obszerny dział "do pobrania", wszystkie potrzebne info, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
martamailkowska Re: www.binkowski.tk 04.11.06, 21:41 www.filardlatorunia.pl lub www.marianfilar.pl Ostatnio widziałam stronę kogoś z platformy w Torunia, całkiem niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatykow strona Michała Zaleskiego 05.11.06, 12:42 Michał Zaleski na swojej stronie, punkt po punkcie rozlicza się z realizacji swojego programu z 2002 roku, oraz przedstawia źródła finansowania swojej kampanii wyborczej 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatykow Niestety nie znam adresu ;) 05.11.06, 12:54 ziomalsson napisał: > jakiej stronie??? Też bym chciał wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon brak oswiadczenia o wspolpracy ze sluzbami prl 04.11.06, 22:55 dzisiaj kazdy szanujacy sie polityk i samorzadowiec wydaje stosowne oswiadzcenie n/t wspolpracy ze sluzbami specjalnymi w czasach prl!Prezydent to stanowisko zaufania spolecznego! Odpowiedz Link Zgłoś
endju1 Re: brak oswiadczenia o wspolpracy ze sluzbami pr 04.11.06, 23:18 Skoro Filar kandydował do sejmu, znaczy że takie oświadczenie już wydawał. Pomyśl trochę! Nie muszę chyba dodawać że brzmiało ono "nie współpracowałem". Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon Filar nie glupi bo... swoj grosik ceni! 05.11.06, 12:52 endju1 napisał: > Skoro Filar kandydował do sejmu, znaczy że takie oświadczenie już wydawał. > Pomyśl trochę! Nie muszę chyba dodawać że brzmiało ono "nie współpracowałem". Nie wiem xczy bylo tyakowe i jak ono wygladalo! Wiem ze kandydaci musza byc transparentni! Tak jak w sprawach finansow . Tutaj Filara ...cenie !! za ...roztropnosc!!!Wydaje nie swoje!!! Zaleski < slusznie!> dlaczego wszyscy maja zagladac w kieszen wyborcza <gospodarza>?!Towarzystwo stare i nowe!czyli taki torunski czerwono-rozowy salon! /np wydawnictwo a.m?,a i drobne kwoty od czerwonych prof. z umk?urzednicy magistraccy, lokalny biznes., agencje ochroniarskie,firmy prowadzone przez bylych esbekow..../ Przezorno-roztropny M.Filar!Sponsorzy Mariana Filara m.in. Nowakowski/ czy to ten od bylego towarzystwa gospodarczego czyli Stalera?/ zatrudnial wiele lat rzesze torunskich bylych ebekow!/. Andrzej Bukowski od <Hebana>? to ciekawa menazeria!Wiec zapewne? dolacza Rentflejsz, Tata- smigielski i inni , wszak takze zza krat wieziennych mozna wydac dyspozycje kompanom zeby wspomoc Filara! ktory tak mocno podkresla zbyt doktliwie , wysokie kary wiezienia w znowelizowanym kk!Filar na razie trzyma swoje prywaten fundusze na ....druga ture!!!, gdyz wie ze jej po prostu nie bedzie,pzepadnie w pierwszym glosowaniu! Jaki moral? Filar to madry chlop!/ oczywiscie w sferze wlasnych wydatkow/ Jego cash-flow nie ucierpi, doswiadczony przez kilka ostatnich brewerii wyborczych nie ryzykuje tym razem niczym!Przynajmniej za te roztropnosc nalezy pochwalic Mariana Filara!Filar nie glupi bo swoj grosik ceni!!!! Zaleski oczywiscie ze nie ujawni!To stary partyjny wyjadacz!Doswiadczony towarzysz <czekisto-enkawudzista>/ to tylko termin z filmu plk kwiatkowski/ zapewne na jego liscie sponsorow znajduja sie ci sami co u Filara ??, tyle ze kwoty od nich pokazniejsze!A wiadomo ze hojnosc poplaca, wiec donatorzy licza na wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mirowski www.marekpijanowski.pl 05.11.06, 11:29 www.marekpijanowski.pl - zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Ale spasiony Zaleski - nie poznałem go na plakacie 05.11.06, 13:15 Toż to góra tłuszczu. Co się z nim stało? Zbyt mało się rusza czy co? Jeżeli nie dba o siebie, nie dba o miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
ja2225 Re: link do strony prof. Górskiego 05.11.06, 13:33 www.grzegorzgorski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon mowia w jego sztabie ze trenuje ...sumo! 05.11.06, 14:27 jak zostanie prezydentem to upowszechni i rozpropaguje sumo w naszym regionie! to sposob na sciagniecie kolejnych inwestyji z Dalekiego wschody!japonczycy, inwestorzy w Lysomicach sa zachwyceni!W kolejnosci bedzie boks tajlandzki w wydaniu kobiecym!/ juz niektore kobitki z magistratu ostro trenuja!/ Odpowiedz Link Zgłoś
protoplast Re: Strony www kandydatów. 05.11.06, 14:30 w Ciechocinku startuje obry kandydat Paweł Woźniak www.pawelwozniak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś