Dodaj do ulubionych

Technikum Budowlane "Gagarin"

IP: *.pppool.de 13.11.01, 20:57
Matura 1979 , moze ktos z 5-tej E ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Złomiarz Re: Technikum Budowlane IP: *.ic.net.pl 23.11.01, 14:09
      Może ktos z 5 C matura 1994
      • Gość: I. Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 17:53
        ...ale czy 5C to nie byl ceramik?
      • Gość: W. Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:19
        Czyżbym pod sympatycznym pseudo Złomiarz rozpoznawał Pana D.?
      • Gość: egzor Do złomiarza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 16:44
        Tak 1994 5 c to był ceramik .Pozrawiam cię .Kim jesteś? Jeżeli mówimy o tej
        samej klasie to znany byłem z tego że m.in wróżyłem z kart. Pozdrawiam
        • Gość: W. i A. Re: Do złomiarza IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 20:27
          Bartoś stary druchu! Co u ciebie słychać? Dalej wróżysz? Zgłębiłeś tajniki
          tarota?
          • Gość: egzor Re: Do złomiarza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 23:46
            W zasadzie się tym już nie zajmuje , jeżeli już to bardzo sporadycznie. Dlatego
            o tym wspomniałem ,bo wiedziałem że jeżeli ktoś był w 5 c -matura 1994.to przez
            to na pewno mnie rozpozna.Kto kryje się pod W i A czyżby Robert?,ujawnij się ja
            juz straciłem moc wróżbity i nie wywróżę sobie tego.
          • Gość: egzor Do W i A IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 23:56
            To znowu Ja. Mój wnikliwy analityczny umysł już wie kim jesteście(poprzednie
            się nie liczy).Co was zagnało do Osielska ?
            • Gość: W. Re: Do W i A IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 18:45
              Osielsko to taka zmyłka. Mieszkamy teraz na Jachcicach. Napisz co u Ciebie
              słychać. Jako jednego z niewielu Ciebie nie widziałem od czasu matury. Szmat
              czasu.
              • Gość: egzor Re: Do W i A IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 19:57
                Jestem belfrem.Ucze historii w Gimnazjum i Liceum w Fordonie.I tak jakoś
                leci ,tak przyznam ze nalezycie do jedynych których nie widziałem od matury
                kiedyś spotkałem Michała M. w kuźni. Pozdrów małżonkę A . Na razie.
                • Gość: wojt-egzor Re: Do W i A IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 22:42
                  No co tam szanowni nie lękajcie się , myśle że na początek powinniscie
                  powiedzieć parę słów o sobie co tak milczycie ? Słuchacie jeszcze Perfektu i
                  Róz Europy?
                  • Gość: W. Re: Do W i A IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 18:17
                    Gusta muzyczne się zmieniją, ale starym Różom Europy jestem wierny. Czasami z
                    łezką w oku sobie przesłucham. Co tu mówić... żyjemy, pracujemy. Nasz bąbel
                    chodzi już do drugiej klasy. No i mam uroczego, ale stukniętego setera
                    irlandzkiego. Często widujemy się z Rafałem i Michałem + ich żony oczywiście!
                    Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić Ciebie jako nauczyciela...
                    Pozdrawiam
                    W.
                    • Gość: wojt Re: Do W i A IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 01:26
                      Jestem nauczycielem już albo dopiero od 4 lat .Ucze historię i wiedzę o
                      społeczeństwie .Coż nie jestem już tym szalonym wróżbitą ,który miał obsesję na
                      punkcie duchów i kart ,chociaż coś mi tam z dawnych czasów pozostało . Teraz
                      jestem bardzo poważnym pedagogiem .Hi Hi !!!! Jestem niestety albo stety
                      kawalerem i tak jakoś leci .Pozdrawiam no i pozdrów pana i panią Kulę. Odezwij
                      się. Na ra
        • Gość: Złomiaarz Re: Do złomiarza IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 21.08.03, 09:25
          Gość portalu: egzor napisał(a):

> Tak 1994 5 c to był ceramik .Pozrawiam cię .Kim jesteś? Jeżeli mówimy o tej
          > samej klasie to znany byłem z tego że m.in wróżyłem z kart. Pozdrawiam
          Cześc BartoŚ

Co u Ciebie

Ja byłem znany z twego ze uratowałem Tobie Zycie w Bytomiu podczas Wywoływania
          duchów :))
          • Gość: wojt Re: Do złomiarza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 21:34
            Sory Daniel za brak odpowiedzi ale byłem wtedy W Egipcie jak dawałeś
            wiadomość ,pamiętam pamiętam te duchy ale miałem wtedy świra!!! .A co do
            organizacji sam widzisz jak wyszło mozesz to prześledzić na forum ja byłem i
            jestem chętny...
      • Gość: XYZ Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 11:28
        witaj Wojtku, jestes nauczycielem? dosc niesamowite jak mozesz zlapac zdrowy
        dystans do uczniakow majac - dosc swieze jeszcze - wspomnienia tego jaka i do
        czego zdolna klasa my bylismy? Pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: wojt Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 12:58
          Właśnie to dzięki V c narodziło się u mnie powołanie pedagogiczne ,teraz patrzę
          na to inaczej ...Biedna ta Lonia .Ale takie oryginalne klasy pamieta się długo.
          A teraz zabawmy się w zgaduj -zgadulę podaj jakieś wskazówki dotyczące swojej
          osoby .Pozdrawiam
          • Gość: XYZ Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 16:48
            serio? ja mysle, ze tak naprawde nie bylismy tacy zli... teraz kwiat mlodziezy
            bije nas o glowe w swobodnym uzywaniu zycia...
            pozdrawiam!
            p.s.
            a wskazowek nie bedzie
            • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 21:51
              No przecież żartowałem .Wiem co teraz wyrabia kwiat młodzieży...Bylismy fajni
              aczkolwiek nie łatwo było by być wychowawcą takiej klasy jak nasza.
              Ps.
              Pozdrawiam serdecznie i żeganaj drogi Anonimie.
            • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 01.04.03, 12:29
              Witam Pana:)
              a przedstawienie sie to dobry obyczaj
              i mysle ze nie trzeba nikogo zmuszac do przedstawienia sie
              Chyba ze ktos ma cos do ukrycia
              Ja nie mam
              WITA WAS (wszystkich z V c) Michał Michałowicz
              Wojtasa i tak wszyscy rozpoznaja :)
              • Gość: W. Re: Do XYZ IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 16:43
                No.no.no!
                Michale jaki ty jesteś konkretny. Prawdziwy macho!
                Nie to co w piątek wieczorem w kuchni, ale żeśmy w trójkę z Rafim byli męscy -
                zlew, czajnik i kuchenka, ha, ha,ha...
                A swoją drogą ciekawe kto się ukrywa pod XYZ? (czyżby ktoś z zacięciem
                matematycznym? XYZ?)
                Pozdrawiam
                W.
                • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 21:17
                  A kto u nas w klasie był dobry z matematyki , zdaje sie ze ciezko takiego
                  znalezc albo juz chyba wszystkich nie pamietam .Pamietam jak kiedys u śp.
                  Rosiaka miałem pałę w na okres w 4 klasie i przyjezdzałem z Rzeszowa z praktyk
                  z Tomkiem K. to zaliczać to był rachunek prawdopodobieństwa za cholere nie
                  mogłem tego zrozumieć .Pozdrawiam
                  • Gość: XYZ Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:18
                    jak to śp. Rosiaka? Nie żyje????????
                    • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 22:08
                      Tak umarł z rok czy 2 lata temu z resztą jest o tym mowa na forum gdzies tam
                      poniżej ....Banachowa też nie zyje drogi tajemniczy albo tajemnicza .....XYZ
                      • Gość: XYZ Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 09:27
                        nekrolog Banachowej obił mi się o oczy, o Rosiaku nic mi wiadomo nie było:(
                        Przykre to!
                        Nie mysleliście o zorganizowaniu jakiegoś spotkanka klasowego? Miejsc w
                        Bydgoszczy nie brakuje...
                        pozdrawiam
                        • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 09.05.03, 08:57
                          Gdzie zes sie chowal ze o Rosiaku nie slyszales (slyszalas) to nie wiem
                          a co do spotkania ja jestem ZA
                          ale i tak kcialbym wiedziec kim jestes drogi"X"
                          i z kim z klasy masz kontakt
                          mysle ze wspolnie z Wojtasem bysmy skrzykneli moze 10-14 osob
                          a co z reszta ??
                          Pozdrawiam
                          Michał
                          • Gość: raf Re: Do XYZ IP: *.logon.pl 09.05.03, 09:42
                            Przylacze sie do pomyslu wiekszego spotkania. Tak ostatnio sobie myslalem (bo
                            zakwitły kasztany), ze w przyszlym roky okragla 10 lat od naszej matury. Alez
                            ten czas plynie. Czesc!
                          • Gość: W Re: Do XYZ IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:24
                            Misiu! Przestudiuj dalsze dialogi to będziesz na bieżąco! Rosiaka dawno
                            wyjaśniliśmy.
                            Aha! XYZ też się już dawno ujawnił...
                            Pozdrawiam
                            • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 09.05.03, 15:41
                              No tak
                              Teraz juz wszystko wiem
                              ale ze mnie glupia ci...a
                              IZA pierwsza kobieta w naszym meskim badz co badz gronie :)
                              milo
                              no to jak z tym spotkaniem ukladamy liste??
                              1.JA (na pirwszym jako ze jestem skromny)
                              2. Ania i Wojtas J.
                              2. Rafi K.
                              3. Iza Sz.
                              4. Wojciech B.
                              no ja mam jeszcze kntekt z:
                              5.Radek J.
                              6. Marzena O.
                              i slucham dalej :)
                              • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 15:56
                                Ja mam kontakt z Tomkiem Kwiatkowskim . Znam namiary na Roberta J. i Tomka F.
                                Pozdrawiam .
                                • Gość: raf Re: Do XYZ IP: *.logon.pl 10.05.03, 13:46
                                  moge dorzucic kontakty do Gosi D. i Romy Ł.
                                  A jekis konkretny termin i miejsce sobie ustalimy, czy bedziemy tak bajdurzyc.
                                  Pa!
                                  • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 16:26
                                    Na pewno trudno bedzie wszystkich zgrac w jednym terminie . Ale masz racje
                                    koniec bajdurzenia przejdzmy do konkretów . Ktos z nas rozmawiajacych na forum
                                    musi zapodac termin no i trzeba skontaktowac sie z ludzmi. Tylko ja mam jedna
                                    kwestię ale nie wiem czy mozna ? Jaką metodą wybierzemy formę spotkana.
                                    No to zdrówko Rafał i do zobaczenia byc moze ?
                                    • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 12.05.03, 08:18
                                      Czesc chlopaki
                                      Rafalku moj drogi termin no jak bardzo kcesz to niech bedzie moze ostatni
                                      tydzien czerwca ?
                                      A co do formy to proponuje wynajac jakis lokal
                                      Zrobimy skladkowe w wysokosci nio np 40 zl od osoby i zalatwione bedeie lokal a
                                      jaki to zalezy ilu bedzie chetnych jak dajmy na to 85 % klasy (co i tak wydaje
                                      mi sie WIELE ) do z kasy jeszcze zoctanie na jakies ciastko czy inne pivko i
                                      zakaske po wodeczke moze ;)
                                      wiec do dziela informujcie wszystkich ze jesl BAL pod koniec czerwca !!!
                                      ps:
                                      kase mozna przelewac na moje konto :)
                                      • Gość: Izabela Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 09:39
                                        Witajcie Panowie!
                                        Widzę, że męskie decyzje zapadają:) Nie mam kontaktu z nikim z naszej klasy,
                                        ale mogę powiadomić Adama S. - wiem, ze pracuje w swoim sklepie, widuję go
                                        przez okienko do domku jeżdząc. Adam pewnie ma z kimś kontakt.
                                        Będziemy się tak umawiali na forum, czy ktoś poda jakiś nr kontaktowy?
                                        Rafale, wg mojego kompa Twój adres internetowy nie istnieje... (ten, z którego
                                        puściłeś mi maila)
                                        pozdrawiam Panowie!

• Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 18:43
                                          No to wszystko jasne .Teraz trzeba budować i organizować .A następnie zrobimy
                                          wieczorek zapoznawczy i przejdziemy od słów do czynów. Czyli decyzja zapadła
                                          ostatni weekend czerwca jak rozumiem -podać dalej ?
                                          • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 13.05.03, 09:28
                                            Pewnie ze podac dalej a jak
                                            a co do tel kontaktowego no niech bedzie
                                            tylko kto to zberze do kupy wszystko co ??
                                            moze jakis komitet organizacyjny ?
                                            • Gość: raf Re: Do XYZ IP: *.logon.pl 13.05.03, 17:45
                                              kilka listów i juz termin, no nieźle :-)
                                              Rozumiem, że maszyna z informowaniem ludzików z klasy ruszyła. Jesli ktos robi
                                              zapisy do komitetu organizacyjnego to może mnie wpisac na listę np. jako
                                              sekretarza. Służe do kontaktów moim prostym adresikiem: rafal@kula.pl
                                              Najlepiej jakby każdy z poinformowanych osób podesła jakiś aktualny namiar
                                              kontaktowy na siebie. Zobaczymy ilu nas sie zbierze i wtedy trzeba bedzie
                                              zobaczyć na ile i gdzie nas stać coby sie spotkać.
                                              Jestem ciekaw co z Przemiem K.? Ma ktos jakies słuchy gdzie jest i co porabia?
                                              czesc!
                                              • Gość: W. Re: Do XYZ IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 13:28
                                                A wy tak ciągle o podaniu kontaktów i nic...
                                                Macie manie prześladowcze, że tak się boicie?!
                                                To ja będę pierwszy 0602/787533. Tylko proszę! Nie o trzeciej nad ranem.
                                                A co do Przemka to można spróbować go namierzyć. Jeżeli jego ojciec ma na imię
                                                Tadeusz to znalazłem takiego w Koszalinie (94) 343-17-97.

Ps.
                                                Koniec czerwca odpada, będziemy z Anią byczyć się nad morzem.
                                                Proponuję np.21,06.
                                                Pozdrawiam
                                                W.
                                                • Gość: Izabela Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 16:31
                                                  Rozmawiałam z Gosią D./K. i Gosi też nie pasuje koniec czerwca...
                                                  Co do Przemka K. też próbowałam Go odszukać i ten nr, który podał wyzej W. jest
                                                  jedynym w Koszalinie numerem przypisanym do nazwiska K.:) ...ale dziś po 15stej
                                                  nikt nie odbierał telefonu. Taka jestem, zadzwoniłam;)
                                                  Wydaje mi się, czy coś zaczyna realnych kształtów nabierać?
                                                  pozdrawiam

p.s.
                                                  przecież Rafał podał kontaktowy adresik...
                                                  • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 16.05.03, 07:58
                                                    Czesc
                                                    na podal Izo podal ale czy ktos do niego napisze ??
                                                    odwaga Wojtka mnie szokuje i wtym szoku podam swoj numer 0607 59 67 59
                                                    Cosik mi sie wydaje ze "tutaj" to i tak sie nie zgadamy do konca
                                                    ustalmy fakty termin 21.06 ktos przeciw ?
                                                    ilu mamy ludkow ? moze z 5 osob - to chyba troche malo jeszcze cio ?
                                                    wiemy my gadacze forum i ?
                                                    Marzena, Adam
                                                    Radek milczy do Juchuma sie nie moge dodzwonic
                                                    czekam na jakies informacje
                                                    pozdrawiam
                                                    Michal
                                                  • Gość: Izabela Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 09:23
                                                    ja napisałam do Rafała:)
                                                    Zadzwoniłam do Gosi D./K. wczoraj miałysmy ostatecznie uzgodnić czy 21 czerwca
                                                    pasuje, ale imieniny Zofii się przeciagnęły... i zadzwonię dziś.
                                                    No co wy, że ja z nikim z Naszej klasy kontaktu nie mam to jeszcze mozna
                                                    zrozumieć, ale Wy? Tylko taka garstka?!
                                                    Ale przecież wszystko jest do zrobienia!
                                                    pozdrawiam Panowie
                                                  • Gość: raf Re: Do XYZ IP: *.logon.pl 16.05.03, 13:51
                                                    Czesc!
                                                    Potwierdzam, potwiedzam Iza faktycznie do mnie napisała. Termin 21 czerwca jest
                                                    Ok ( nie wybieram sie nad morze, nie jade pospacerować w gory, ani ponurkowac w
                                                    Egipcie). Tomek Federowicz również zgłosił swój akces do imprezy. Czekam na
                                                    kontakty pod wskazanym adresem. Nie kazdy chce publikować je na forum.
                                                    Dobrze sie dzieje ze zaczelismy działać choć wszystko się dopiero rozkreca.
                                                    Mysle ze z 20 osob powinno udac sie zebrac.
                                                    Rafal
                                                  • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 21:39
                                                    No brawo ,Niech bedzie 21 VI . Mnie mozna namierzyc na 692 129 007 . Od
                                                    przyszłego tygodnia zaczne namierzac ludzi do których mam kontakt. Obecnie nie
                                                    moge mowic stracilem głos mam zapalenie krtani to efekt zawodu nauczyciela
                                                    wiec do nikogo narazie nie dzwonie bo moj głos obecnie przypomina głos chlora
                                                    veterana....
                                                  • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 19.05.03, 08:03
                                                    czesc
                                                    do listy dopisac mozna Tomka K
                                                    Adama S
                                                    i
                                                    Marcina S
                                                    dzialamy dzialamy Izabelo ;)

Pozdrawiam
                                                    Michal
                                                  • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 28.05.03, 13:00
                                                    Witam
                                                    Pytanie tylko czy jest jeszcze kogo ??
                                                    cosik mi sie zdaje ze to spotkanie nie wyjdzie nam chyba :(
                                                    a szkoda fajnie by bylo Was wszystkich zobaczyc
                                                    Ale mam mysl jako ze Adam znalkazl jakis lokal adresu nie pamietam ale podam
                                                    pozniej zrobimy tak ze wszyscy ktorzy beda miel;i czas i ochote sie spotkac
                                                    zjawia sie tam w dniu 21.06 powiedzmy od godziny 18 czy 19
                                                    Zjawi sie kto bedzie kcial i tyle
                                                    Pozdrawiam wszystkich nieobecnych
                                                    Michal
                                                  • Gość: W. Re: Do XYZ IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 14:47
                                                    Jeżeli nic nie zmieniło się w temacie klasowego entuzjazmu i zgrania, to
                                                    obawiam się Misiu, że będziesz musiał pić w tym lokalu do lusterka...
                                                    Myślę, że po prostu spotkamy się, jak zawsze, we dwóch i machniemy sobie jakieś
                                                    piwko...
                                                    Pozdrawiam
                                                    Ps.
                                                    Jak tam uszczelki?
                                                    Słyszałem, że rozwijasz branżę.
                                                  • Gość: Izabela Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 12:50
                                                    witajcie Panowie,
                                                    mam rozumieć, że entuzjazm zbyt małi i spotkania nie będzie?
                                                    Hm... życie , ale szkoda.
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:20
                                                    Zróbmy tak jak mówił Michał umówmy sie w jakiejś knajpie na 21 czerwca o ile
                                                    dobrze pamiętam na jakaś godzine i kto bedzie chciał to przyjdzie na samym
                                                    forum jest juz nas sporo kazdy kogoś powiadomi i bedzie fajnie. To co robimy
                                                    ranking ulubionych knajp dla ludzi przed trzydziechą ?
                                                  • Gość: Marzena Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 13:16
                                                    Cześć wszyskim! Pamiętacie mnie jeszcze? Jestem za spotkaniem jak najbardziej,
                                                    przydałoby się pooglądać dawno nie widziane twarze :)
                                                  • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 16:00
                                                    Marzena O. no jasne że pamiętam .Co porabiasz , jak ci się wiedzie ? A co do
                                                    spotkania widzisz jak to jest termin niby ustalony ale ruch na forum spada ...
                                                  • Gość: Mis Re: Do XYZ IP: *.dostep.pl 06.06.03, 08:07
                                                    Witam wszystkich

Forum Wojtku to nie wszystko
                                                    wiedza to Ci ktorzy korzystaja z innych cudow takich jak GG e-mail telefon :)
                                                    A poza tym to sie mnie ludzie skarza na ciebie jako nauczyciela no wiesz co w
                                                    takim wieku i juz masz kiepskie notowaniu u mlodych ?? co to bedzie dalej ??
                                                    termin jest knajpka dowolna
                                                    ja nie bylem juz tak dawno w knajpce jakiej kolwiek ze wszystko mnie jedno byle
                                                    WASZE mordki dlugo nie widziane obaczyc :)
                                                    Pozdrawiam
                                                    Michal
                                                  • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 17:03
                                                    Kto się skarży ??? mam nadzieję ze wyciągne to od ciebie gdzieś tak po 5 piwie
                                                    jak się spotkamy . Dobra proponuje klub Kużnia -termin 21 VI-sobota 18.OO jako
                                                    godzina wyjściowa spotkania. To propozycja do wszystkich forumowiczów z naszej
                                                    klasy i tych z naszej klasy co na forum nie dyskutują i którym to
                                                    przekażemy .Czekam na słowa krytyki albo potwierdzenia ...( Jak sie lokal nie
                                                    spodoba mozna go zmienić,ale mysle że ta propozycja jest konkretna i o to mi
                                                    głównie chodzi )
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Marzena Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:22
                                                    Hej :) Wiedzie mi się dobrze, pracuje, studia skończyłam, dzieci w domu nie
                                                    płaczą więc można spokojnie po imprezach pochodzić :)Sobota 21 jast aktualna,
                                                    postaram się być
                                                    Do zobaczenia mam nadzieję :)
                                                  • Gość: Izabela Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 16:55
                                                    i jak? im bliżej tym ciszej?
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: wojt Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 18:42
                                                    No podałem konkretny lokal ,ale nie widze ani słów krytyki ani
                                                    potwierdzenia .Więc rozumiem że nikogo to nie interesuje.Michał napisał ze
                                                    forum to nie wszystko wysłałem mu sms cisza ( chyba że nie doszedł albo zle
                                                    wpisałem numer do komórki ) .W tej sytuacji pozdrawiam wszystkich serdecznie i
                                                    zachowuje o was w pamięci same dobre wspomnienia, które znowu dzięki temu forum
                                                    na chwile odżyły. Do zobaczenia gdzieś tam kiedyś....chyba że 21
                                                    VI ??????????????????????????????????????????????????
                                                  • Gość: Izabela Re: Do XYZ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 12:06
                                                    i co? okazaliśmy się zorganizowani jak zwykle?
                                                    pozdrawiam
        • Gość: W. Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:02
          To przykre, ale po mału wykrusza sie kadra z naszych lat. Rosiak umarł ponad
          dwa lata temu jeżeli mnie pamięć nie myli na raka mózgu. Pochowany jest na
          cmentarzu niedaleko ul.Wiejskiej przy wjeździe do Bydgoszczy. Pani Banach
          (Bartoś trochę szacunku..) zmarła chyba na serce. Pozostali, odpukać, nadal
          funkcjonują. Jestem w miarę na bieżąco, moim sąsiadem zza płotu jest Marek
          Sperski (pamiętacie? WF-nowy nauczyciel po studiach),ale nie walczymy jak
          Pawlak i Kargul, czasami wypijemy sobie piwko i powspominamy.
          Ps.
          XYZ czyżby podniecała Cię aura tajemniczości? Ujawnij się! Głupio tak pisać i
          nie wiedzieć do kogo! Jak będę chciał pogadać bezosobowo to sobie zadzwonię na
          automatyczną sekretarkę.
          Pozdrawiam
          Wojtek J.
          • Gość: XYZ Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:19
            dziękuję za rzeczowe informacje!!
            co do anonimowości automatycznych sekretarek... na mojej nagrany jest mój głos:)
            pozdrawiam
            • Gość: W. Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 10:52
              Nie wątpię, że jest Twój głos, ale nadal to jest automat raczej bez
              osobowości... Miałem na myśli, że jak pisze się do znanej osoby to jednak
              inaczej. Ale skoro wolisz XYZ to w porządku. Widocznie to Cię kręci...
              Pozdrawiam
              W.
              ANONIMOWIE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!!!
              • Gość: XYZ Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 11:26
                wcale mnie to nie kręci... może troszkę bawi.
                pozdrawiam
                Izabela
                • Gość: W Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 14:10
                • Gość: W. Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 14:18
                  Hmmm... Igrałem, igrałem i się doigrałem...
                  Co tam u Ciebie słychać? Pracujesz? Leniuchujesz?
                  Pozdrawiam
                  W.
                  • Gość: Izabela Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 14:59
                    Igrałeś? I się doigrałeś?
                    U mnie wyśmienicie:) Pracuję... bywa, że leniuchuję.
                    pozdrawiam
                  • Gość: wojt Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 15:07
                    Przepraszam Wojciechu za panią prof. Banach ale uzyłem żargonu jakim ją
                    nazywalismy (Banachowa) i nie był to brak szacunku tym bardziej że to w jakimś
                    sensie Kolezanka po fachu -historyczka.
                    Do XYZ - miałem podejrzenia co do twojej osoby Izo szczególnie gdy
                    powiedziałaś żadnej zgadywanki nie będzie tylko ty miałaś taki pewny a czasami
                    trochę intrygujący ton.
                    Jeżeli chodzi o wykruszanie się to po prostu znaki czasu ,ale na spotkanie czas
                    mozna znalezc zawsze..... Ja mam stały kontakt z Tomkiem Kwiatkowskim .Ostatnio
                    spotkałem Roberta J. ma juz córeczkę.Pozdrawiam
                    • Gość: W. Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:35
                      Ludzie!!!
                      Co wy tacy poważni?!!!
                      Ten mnie przeprasza, ta mnie pyta o igranie! O nic mi nie chodziło! Chciałem
                      jakoś wesoło zareagować na objawienie XYZ i tyle. Wiecej poczucia humoru,
                      przecież byliśmy raczej rozrywkową klasą, nie wierzę, że przez te kilka lat tak
                      spoważnieliście.

Pozdrawiam
                      Wojtek :-)))
                    • Gość: Izabela Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 16:01
                      miewałam pewny i irytujący ton? Jeśli tak, to faktycznie mam go do tej pory...
                      pewnie nawet jeszcze ewoluował;)
                      Radek J. ma bardzo uroczego synka:) spatkałam rodzinę J. jakis czas temu.

• Gość: W. Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 16:20
                        Poddaję się. Ktoś tu chyba chce mnie sprowokować... ;-)
                        Pozdrowienia
                        W. :-))
                        • Gość: Izabela Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 16:35
                          sprowokować??? nie rozumiem...
                          Nie pamiętasz Radka J.? Ma bardzo sympatyczna żonkę i uroczego synka...
                          nikogo innego juz od dawna nie widziałam, więc kolejnych prowokacji nie będzie;)
                          pozdrawiam
                          I.
                          • Gość: W. Re: Technikum Budowlane IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 17:09
                            Udajesz czy nie chwytasz? Nie do Radka zmierzałem... Dobra. Koniec igrania,
                            prowokowania, ewoluowania...;-)
                            Radka kilka razy po szkole widziałem, ale ostatnio już nie. Mam stały kontakt z
                            Michałem i Rafałem - obydwaj już tatusiowie. Niedawno spotkaliśmy Romę, Justyna
                            była u nas w odwiedzinkach. Niewiele, ale coś się dzieje. Roberta J. ostatni
                            raz widziałem jakieś 2 lata temu. Prawie nic nie wiem co sie dzieje u
                            Szukalskiego i spółki, tak samo Nowacki. Z rzadka, ale mamy kontakt z Gosią D.
                            teraz już K.
                            Pozdrawiam
                            W.
                            • Gość: Izabela Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 20:50
                              no, to jeżeli chodzi o trwałosć kontaktów z naszą klasą wypada mi
                              pogratulować:) Michał tatusiem? To dopiero wiadomość! O tym, że Rafał ma
                              dzieciątko wiedziałam... ale nie pamietam od kogo. A Justyna mieszka niedaleko
                              mnie. Na Romę rok temu wpadłam. Tomka F. widywałam co jakiś czas rok temu. A do
                              Gosi obecnie K. dostałam nr telefonu i od miesiaca mam zamiar zadzwonić...
                              pozdrawiam
                              I.
                              • Gość: wojt Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 15:27
                                Z Robertem J miałem dość długo kontakt byłem u niego na weselu tak samo z
                                Radkiem J. faktycznie jego synek jest bardzo sympatyczny . Wojciechu nie irytuj
                                sie mi tez jest miło ze ujawnił się piekny XYZ ale miałeś taki nauczycielski
                                ton kiedy mnie przywoływałeś do porządku że nie wyczułem twojej ironii
                                związanej z ciałem pedagogicznym niestety już śp. No to koniec .Pozdrawiam was
                                serdecznie....
                                ps. Pozdrowiłeś ode mnie pana Kulę ?
                                • Gość: ZŁomiarz Re: Technikum Budowlane IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 21.08.03, 09:53
                                  Witam Wszystkich

I co

Pogadali i juz koniec

5 lat razem i to wszystko ???

Ludu Pracujący stolicy . Wracając do umówienia sie To moze cos zrobimy we
                                  wrześniu bądz paździeniku jakies spotkanie ???,
                                  Mamy juz jakis kontakt więc moze da sie cos z tego stworzyć.

Pozdrawiam

Daniel
                                  na fizyce
                                  Ławka lewa Środek.
                                  • Gość: złomiarz Re: Technikum Budowlane IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 23.09.03, 15:54
                                    Halllllllllllllllllllllo.........

Minął miesiac i co

Nikt juz tu nie zagląda

Daniel
                                    • Gość: wojt Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 21:22
                                      w klasie 5 c był tylko jeden Daniel ... Daniel T. ( Siwy) coś pomieszałem ?
                                      Słyszałem że studiujesz historię ?
    • Gość: Jarek Re: Technikum Budowlane IP: *.pppool.de 27.12.01, 21:26
      Budowlancy gdzie jestescie ??? !!!
      Minal przeszlo miesiac,a tu tylko jeden wpis.
      • jokerdm Re: Technikum Budowlane 11.01.02, 13:04
        Budowlańcy są :-))) Czy pamiętacie "Franie"? Albo "Myszkę"??
        • Gość: keraj Re: Technikum Budowlane IP: *.pppool.de 12.01.02, 19:31
          Jasne, ze pamietam.Ta pierwsza dala nam w kosc z matemy.
          • krotoss Re: Technikum Budowlane 13.01.02, 16:21
            Gość portalu: keraj napisał(a):

> Jasne, ze pamietam.Ta pierwsza dala nam w kosc z matemy.

Ja w kosc z matemy dostalem od pana Rosiaka-nie zapomne tego nauczyciela do
            konca zycia, nie tylko ze wzgledu ze dawal w kosc. Z Fizy "kosila" Kaminska-cud
            kobieta he he ^_" kto widzial wie... A dyrektorem za moich czasow(coz krotki to
            byl czas niestety...) byl Nowak, z ktorym mialem rysunek, i tego rysunku (jak i
            dokladnosci i pedantyzmu w rysunku) nauczyl mnie na cale zycie i to jak!

KroTosS
            • jokerdm Re: Technikum Budowlane 23.01.02, 12:03
              Jakoże kończyłem KS, mnie rónież dyr. Nowak uczył rysunku... pamiętam jak dziś
              jego lśniącą łysinkę i szary garnitur...
              Ale najlepsza to była orkiestra :-)) I jej sztandarowy przebój Muppet Show :-)
              • krotoss Re: Technikum Budowlane 24.01.02, 21:17
                Tak garniturek Nowaka zawsze wyprany, szary i czysciutki, ale pomimo swojego
                sztywnego pedantyzmu mail gadane i nieraz niezle sie szlo usmiac u niego na
                zajeciach. Co do blond Frani to moze nie kolor taki wazny byl, ale bujnosc
                czuprynki i jej hm... cudowne opieranie rak na... ;-)))

KroTosS

Ps.Orkiestra hi hi pomimo permanentnego braku sluchu popykiwalem na perkusji
                jak sie uczyl kumpel a ja sie podkradalem po cichu z nim :-)))
                • jokerdm Re: Technikum Budowlane 25.01.02, 09:10
                  Tak... to były niezłe czasy.. I ta palarnia za szkołą... Heh.... tam sie działo
                  zawsze :-) A pamiętacie ten pożar baraków przed szkołą w 1991? Ale sie jarało,
                  no nie :-)) Zaraz mi się przypomina jak Lentka gonił nas z taczką po cegły z
                  tych baraków bo robił sobie daczę na działce :-)
                  • krotoss Re: Technikum Budowlane 25.01.02, 12:11
                    za moich czasow (91 hi hi jeszcze bylem w podstawowce) palarnie byla przed
                    szkola znaczy w sumie z tylu ale na terenie szkoly, obok warsztatow.

KroTosS

Ps.Wajchy wlasnie-tez sie bawiliscie na spawalni ladnie? bo ja tak :-))))
                    • jokerdm Re: Technikum Budowlane 30.01.02, 10:25
                      Palarnia :-))) Ach cóż to były za czasy :-)), ładna roślinność, świeże
                      powietrze i pełno ludzi na przerwie o 10.20 :-)))
                      A spawalnia to osobna historia.
                      Podobno niedługo ma być jakiś jubileusz, prawda to? Może cos wiecie więcej?
                      • Gość: keraj Re: Technikum Budowlane IP: *.s.dial.de.ignite.net 14.04.02, 17:00
                        jokerdm napisał(a):

> Palarnia :-))) Ach cóż to były za czasy :-)), ładna roślinność, świeże
                        > powietrze i pełno ludzi na przerwie o 10.20 :-)))
                        > A spawalnia to osobna historia.
                        > Podobno niedługo ma być jakiś jubileusz, prawda to? Może cos wiecie więcej?

Co z tym jubileuszem? Czy juz cos sie dzieje w tej sprawie?
                        Co ze strona w internecie zsb.Bydgoszcz ?
                        • jokerdm Re: Technikum Budowlane 24.04.02, 12:29
                          CO do strony to wiem, ze ma adres www.zsb.bydgoszcz.pl ale na tą chwilę jest
                          ona nieczynna. Być może wkrótce zostanie uruchomiona.
                          Jak tylko będę coś wiedział ( a wybieram się tam niedługo) na pewno dam znać.
                          Pozdrawiam
                  • Gość: '93 rok Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:56
                    inż. Lentka to był dopiero numer! A co myślicie o pierwszej różczce budowlanki -
                    inż. Heniu "taxi"?
                  • Gość: '93 rok Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 12:04
                    jokerdm - my też znamy Lentasa od tej strony. Też targaliśmy dla niego różbe
                    badziejstwo z praktyk. Nazwy zakładu nie wymienię ale był koło cmentarza :-)))))
                    To dopiero musiała być chałupa! Heniu "Wazon" jak pobierał energię od górskich
                    sosen to wszyscy byli polani. Jeszcze jedno, czy u ciebie Ludwik Kociuba też
                    robił na lekcjach karpia i bujawkę boczną? A może pakowaliście też mu do walizy
                    figurkę Warneńczyka? Albo innego króla.
                    • jokerdm Re: Technikum Budowlane 27.02.02, 12:38
                      Lentka to niezły numer... Tak samo jak Heniu "TAXI".. numer z podkładami
                      sprawdzianów były na porzadku dziennym. Pamietam akcję, kiedy jeden z moich
                      kolegów nie zdążył podłożyć gotowca i Heniu go dorwał. Wtedy wlepił mu laczka
                      za .. próbę podmiany sprawdzianu - jego sprawdzian potraktował jako podkład :-
                      ))) Była kupa śmiechu...
                    • jokerdm Re: Technikum Budowlane 27.02.02, 12:44
                      W temacie profesora od historii: pamiętam ,że będąc odpytywany z moich
                      wiadomości, życie uratował mi pożar baraków pzred szkołą... ale prawie bym
                      dostał jedynkę jak nic... Ale " Ślimak" bo tak na niego wołaliśmy był extra...
                      i te jego powiedzonka : "nie szmerac tam po kątach"...
            • Gość: sic Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 17:56
              Rosiak byl ok! mial radiowy glos i tym potrafil wpuscic mi do umyslu cala te
              czarna magie!!:)
          • jokerdm Re: Technikum Budowlane 23.01.02, 12:01
            Frania rulezz :-))) Ale z perspektywy lat jestem jej nawet wdzięczny :-))) I
            tego blond koloru nie zapomnę do końca życia, oraz haseł w stylu: "szedł Jaś
            bez las przez czapki" :-) Dla mnie rewelacja !!!
        • Gość: keraj Re: Technikum Budowlane IP: *.pppool.de 15.01.02, 20:45
          Wreszcie cos sie tutaj ruszylo. Przybywa wpisow.!!! Za moich czasow (1974-79)
          wsrod nauczycieli byli jeszcze: Kostanski z polskiego, Lewandowska - chemia
          Kniola - statyka, Wozniak - Wf, Cybulski i Malak - PO, Baran ?? - rosyjski,
          Bnach - historia, Kaminska - fizyka, Zarska - ???, .....????,dyr. byl Joniec.

Moznaby powspominac i (dla odmiany) ocenic teraz z perspektywy czasu naszych
          bylych pedagogow.

Slyszalem, ze ZSB ma swoja strone w internecie. Moze wiecie jak sie na nia
          dostac. Przed okolo rokiem strona byla jeszcze aktywna.
          • jokerdm Re: Technikum Budowlane 23.01.02, 11:57
            www.zsb.bydgoszcz.pl/ Taki kiedyś był adres strony, ale faktycznie,
            obecnie nie działa. A w temacie profesorów, to z tego co mi wiadomo to prof.
            banach nie żyje (była moją wychowawczynią).
            A wiecie przypadkiem, ze reporet Tomasz Sekielski z TVN Fakty kończył ze mną
            budowlankę? Siedziałem z nim przez 5 lat w jednej ławce :-))) I prowadziliśmy
            również radiowęzeł. To tak odnośnie prof. Gwiazdowskiego :-)))
            Pozdrawiam wszystkich Gagarinowców !
          • Gość: michoo Re: Technikum Budowlane IP: 213.77.18.* 17.05.02, 11:46
            w latach 1984 - 90 Żarska uczyła wiedzy o społeczeństwie ipodstaw ekonomii
            Banachowa - bez zmian , podobnie Cybulski, Frania, Muszyńska, Nowak, Kamińska,
            Żelazna, woźny Kokoszyński,dyrektorami byli: Kur,zefiryn dutka ( awans z
            kierownika warsztatów), Nowak...
            WIcedyrektorami byli: Cybulski, Nowak, Żarska, Nowak, Cieslewicz
          • czarek0707 Re: Technikum Budowlane 15.02.03, 05:01
            Lewandowska z jej nieodlaczna blond-peruka.... Siemiatkowska z rosyjskiego
            przerzucila sie na niemiecki, i tam tez sie wyprowadzila. Spotkalem ja kiedys w
            Dortmund.Jestem z rocznika `82,- trzyletniego Bud. Wiej. prof. Jadziuni
            Michalskiej....
    • Gość: ? Re: Technikum Budowlane IP: *.pppool.de 07.01.02, 21:40
      ?
      • Gość: zbigniew Re: Technikum Budowlane IP: *.106.popsite.net 18.01.02, 00:27
        Gość portalu: ? napisał(a):
        Nie wiem czy takie dinozaury sie tez licza. Matura w 1967. Poza wczesniej
        wymienionymi Inz Wesolowski, mgr Czapska, inz. Dregier, Zolcik, a dyrektorem byl
        ...no wlasnie zapomnialem moze ktos przypomni?
        > ?

• jokerdm Re: Technikum Budowlane 23.01.02, 12:00
          Chylę czoło przed starszym kolegą (u mnie matura była w 1995).. ale czuję się
          zaszczycony, mogąc pochwalić się szkołą z takimi tradycjami...
          Pozdrawiam
        • Gość: michoo Re: Technikum Budowlane IP: 213.77.18.* 17.05.02, 11:48
          Gość portalu: zbigniew napisał(a):

> Gość portalu: ? napisał(a):
          > Nie wiem czy takie dinozaury sie tez licza. Matura w 1967. Poza wczesniej
          > wymienionymi Inz Wesolowski, mgr Czapska, inz. Dregier, Zolcik, a dyrektorem by
          > l
          > ...no wlasnie zapomnialem moze ktos przypomni?
          > > ?
          >
          CZY NIE BYL WTEDY dyr KUR?
    • Gość: jokerDM Re: Technikum Budowlane IP: *.logon.pl 25.01.02, 09:30
      test
      • Gość: Zigniew Re: Technikum Budowlane IP: *.tnt2.gary.in.da.uu.net 16.02.02, 00:12
        Gość portalu: jokerDM napisał(a):

> testPanowie budowlancy ze starej generacji. Co sie z Wami dzieje? Celowo
        poprzednio zadalem pytanie kto w latach 60-tych byl dyrektorem bo myslalem, ze
        sprowokuje te roczniki do ujawnienia sie. Pamietam doskonale,ze byl to mgr
        Arendt. Kol.jokerdm sprawil mi przyjemnosc dajac wyraz zainteresowania moia osoba
        jako tradycja szkoly. Moim zdaniem historia szkoly jest wspomniany przez kogos
        inz. Kniola, ktory za moich czasow byl instruktorem zawodu i konczyl wieczorowe
        technikum. Nastepnie studiowal na WSI i wykladal w techn. geom. wykreslna /jak
        sie potem przekonalismy na poziomie wyzszej uczelni/
        Rozpisalem sie ale musze sie przyznac,e ta strona daje mi nadzieje odnalezienia
        starych kolegow. Od wielu lat mieszkam za granica i straclem niemal wszystkie
        kontakty.n Jak wspomnialem poprzednio matura w 1967 spec. budownictwo wodne. Ten
        dosc powazny tekst i wiek nie wyklucza podzielenia sie wspomnieniami na temat
        fajek,drinkow, dziewczyn czy drak z nauczycielami. Okazuje sie, ze eszystkie
        pokolenia sa do siebie podobne.

sie

• Gość: Laps Re: Technikum Budowlane IP: 106.10.1.* 17.02.02, 05:29
          A czy komuś mówi coś nazwisko Hułke, Marek Haułke. Urzęduje one jeszcze w
          Gagarinie? Za czasów Frani Kindersztuby, języka rosyjskiego uczyła miła pani,
          która miała pecha urodzić się na Syberi. Czy ktoś pamięta może jej nazwisko.
          Pozdrowionka - maturzysta, rocznik 199x.
          • Gość: Szkletor Re: Technikum Budowlane IP: 106.10.1.* 17.02.02, 05:34
            "Wszyscy murarze to świnie". Chudy, Grzesik jesteśta tam?
          • jokerdm Re: Technikum Budowlane 27.02.02, 12:40
            profesor Hauke?? Mowa... ten człowiek wpajał nam wiedzę prawie przez sześć
            latek... I jak tutaj nie zapomnieć jego zimowych kozaczków i sweterków :-))))))
            No i ten wielki romans z panią od angielskiego... było o czym plotkować...
          • Gość: Szweju Re: Technikum Budowlane IP: *.pl 16.04.02, 15:48
            Pani od rosyjskiego to Muszyńska. Niestety wspominany w wypowiedziach wcześniej
            profesor Rosiak zmarł :-(( Pozdrowionka dla wszystkich absolwentów Zespołu
            Szkół Kosmicznych im. Gagarina
            • Gość: Jerba Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 18:03
              ta informacja o smierci prof. Rosiaka to absolutna prawda?????
            • Gość: 5 KS Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 08:04
              nie Muszyńska tylko KWIATKOWSKA!!!
          • Gość: matura '93 Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 08:01
            Gość portalu: Laps napisał(a):

> A czy komuś mówi coś nazwisko Hułke, Marek Haułke. Urzęduje one jeszcze w
            > Gagarinie? Za czasów Frani Kindersztuby, języka rosyjskiego uczyła miła pani,
            > która miała pecha urodzić się na Syberi. Czy ktoś pamięta może jej nazwisko.
            > Pozdrowionka - maturzysta, rocznik 199x.

to była Stefania Kwiatkowska - moja wychowawczyni. Mistrzyni świataw
            zakręceniu!!!. Poprostu kosmos!!!!!!!
    • Gość: Jurek E. Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 23:39
      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Matura 1979 , moze ktos z 5-tej E ??
      Zgłaszam się z Chojnic. Dopiero dziś znalazłem ten temat na forum dyskusyjnym
      Gazety. Cieszę się, że nasza klasa może się tutaj odnaleźć. Zapraszam na moją
      stronę www.erdman.prv.pl, gdzie można znaleźć wiele zdjęć klasowych i szkolnych
      z mojego i Wieśka U. archiwum (erdman/fotogaleria). Pozdrawiam wszystkich
      Gagarinowców.

• Gość: keraj Re: Technikum Budowlane IP: rechner:* / *.dialup.frankfurt.cmo.de 15.08.02, 08:23
        Czesc Jurek !
        Fajnie, ze ktos sie wreszccie znalazl z naszej klasy ( 5e ).
        Slyszalem od Piotra Ch., ze cos sie dzieje w sprawie spotkania bylych uczniow
        5e, takze Krzysztof K. i Jacek K. chcieli sie zaangazowac w organizacje tej
        imprezy. Bylo to przed okolo rokiem. Od tej pory nie mialem zadnego sygnalu,
        moze Ty wiesz wiecej.
        Pozdrawiam .....Jarek.
        • Gość: grzegorz Re: Technikum Budowlane IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 10:37
          czy to nie Ty Jarek M. z Raclawickiej????????
          Pozdrawiam
          grzegorz_bogucki@wp.pl
    • jokerdm Re: Technikum Budowlane 14.06.02, 08:36
      A może jakiś zlot??? Propozycja może troszkę mało realna, ale kto wie.. Może
      znajdą sie chętni na uczestnictwo w takim spotkaniu. Nie uważacie, ze byłaby to
      doskonała okazja do wymiany wspomnień? Ja jestem za i nawet mogę pomagać w
      organizacji.. co Wy na to??? czywiście: wszystkie roczniki. Jeśli są chętni, to
      piszcie do mnie na e-mail: dmatuszak@lo.pl
      • prezes88 Re: Technikum Budowlane 16.08.02, 11:09
        Czy po 14.06 zamarł ruch? Szukam kogoś z lat 88-93
        • Gość: Piachu Re: Technikum Budowlane IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 21:21
          Zgłaszają się lata 1988-93. To ty prezes? No to miło mi pogadać, zwłaszcza,że
          na ostatnim mini spotkaniu w Sojo jakoś straciłem wątek.
          • Gość: Lidzia H.("Górna") Re: Technikum Budowlane IP: *.hipernet.ras.pl 20.08.02, 20:06
            Wiatam!!Matura '71 .Dlaczego nikt nie mowi o prof.Sudnikowicz?Prof.
            Janowskim ,Czarnockim??Prof. Kozanecki-czlowiek orkiestra?? A dyrektorem był
            Arndt .A jaka "wybitną" postacia był prof.Korsak!!!! Czy pamiętacie gazetkę
            szkolną"Echo Szkoły" ALbo niezapomniany zespół rockowy "Sami swoi" i jego
            przeboje np."Stój chłopcze mój"??? A wspaniałe kółko taneczne i prof. Dziką na
            jego czele-moją wychowawczynią oraz WuEfista p.Waldek Wardalski??Oraz
            prof.Wożniak.
            Odezwijcie sie kochani budowlańcy gdziekolwiek jesteście!!
            Pozdrawiam!!!
          • gurna Re: Technikum Budowlane 20.08.02, 20:23
            prof.Wożniak.
            Pozdrawiam!!!
          • Gość: Prezes Re: Technikum Budowlane IP: *.tpi.pl 21.08.02, 16:01
            Gość portalu: Piachu napisał(a):

> Zgłaszają się lata 1988-93. To ty prezes? No to miło mi pogadać, zwłaszcza,że
            > na ostatnim mini spotkaniu w Sojo jakoś straciłem wątek.

czesc Piachu, jak zycie, daj jakies namiary na siebie. Masz cos na Przecha (e-
            mail na przyklad) mi gdzies sie zapodzial.

pozdr

MG
            • Gość: ufo Re: Technikum Budowlane IP: rechner:* / *.dialup.frankfurt.cmo.de 12.09.02, 07:47
              Gość portalu: Prezes napisał(a):

> Gość portalu: Piachu napisał(a):
              >
              > > Zgłaszają się lata 1988-93. To ty prezes? No to miło mi pogadać, zwłaszcza
              > ,że
              > > na ostatnim mini spotkaniu w Sojo jakoś straciłem wątek.
              >
              > czesc Piachu, jak zycie, daj jakies namiary na siebie. Masz cos na Przecha (e-
              > mail na przyklad) mi gdzies sie zapodzial.
              >
              > pozdr
              >
              > MG
        • Gość: jokerDM Re: Technikum Budowlane IP: *.logon.pl 29.11.02, 18:24
          Ruch ustał, ale na pewno przez to, że nikt nie odpisuje.. i rzadko zagląda..
          moze to się kiedyś zmieni.
          pozdrawiam wszystkich gagarinowców!
    • gurna Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' 20.08.02, 20:25
      prof.Wożniak.
      Pozdrawiam!!!
    • kedmund poszukaj na szkolnelata.pl 11.10.02, 15:03
    • Gość: keraj Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 05.01.03, 22:55
      Budowlancy gdzie jestescie ????
      Co sie stalo ze strona internetowa ????
      • Gość: MarylaL Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 10:40
        A może odezwie sie ktos z Ve od prof.Chojnackiej matura 77'?Spotkajmy sie
      • Gość: MarylaL Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 10:44
        Gość portalu: keraj napisał(a):

> Budowlancy gdzie jestescie ????
        > Co sie stalo ze strona internetowa ????
        Ve prof.Chojnacka matura 77'.Co u was slychac?Odezwijcie si.
    • Gość: Czarek0707 Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.proxy.aol.com 16.02.03, 04:45
      Marek Drewek, to przypadkiem nie Twoja Klasa ?
      • Gość: JurekE Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.oslink.pl / 10.0.11.* 10.03.03, 23:37
        Gość portalu: Czarek0707 napisał(a):

> Marek Drewek, to przypadkiem nie Twoja Klasa ?
        Przeczytałem dziś powyższy wpis dotyczący mojego kumpla z VE (matura z 1979).
        Czy jego autor mógłby do mnie napisać na erdman@chojnice.pl ? Informuję
        ponadto, że zmienił się adres mojej strony, gdzie można znaleźć fotki z
        Gagarina powstałe w latach 1974 - 79: www.erdman.chojnice.pl
        • Gość: Dana Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.03.03, 18:41
          Matura 1976 rok, jest ktos znajomy?
          Tym, ktorzy mnie znaja chce powiedziec, ze sie przeprowadzam pod koniec marca i
          zmienia sie moj nr. telefonu.
          pozdrawiam
    • Gość: Gajowy Marucha Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 08:42
      Jestem rocznik matury 79- wychowanek Frani, kl.V e.Chętnie powspominałbym z
      Kolegami dawne czasy.Ci którzy chodzili ze mną do klasy powinni mnie po
      przezwisku poznać.Pozdrawiam wszystkich absolwentów Gagarina.To była super
      szkoła!
    • Gość: Gajowy Marucha Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 09:12
      Jestem rocznik matury 79.Wychowanek Frani, kl. V e.Chętnie powspominałbym z
      Kolegami dawne czasy- miłe czasy z Gagarina.Koledzy, którzy chodzili ze mną do
      klasy( sami koledzy) powinni mnie po tym przezwisku poznać.Pozdrawiam
      wszystkich absolwentów Gagarina. Super szkoła!!!
      • Gość: WESOLY Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.03.03, 09:17
        Gość portalu: Gajowy Marucha napisał(a):

> Jestem rocznik matury 79.Wychowanek Frani, kl. V e.Chętnie powspominałbym z
        > Kolegami dawne czasy- miłe czasy z Gagarina.Koledzy, którzy chodzili ze mną
        do
        > klasy( sami koledzy) powinni mnie po tym przezwisku poznać.Pozdrawiam
        > wszystkich absolwentów Gagarina. Super szkoła!!!

Moze "JARUCHA"???
    • Gość: gajowy marucha Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 12:34
      Wesoły trafiłeś....To ja Jarucha. A Ty to przypadkiem nie Romek W?
      • Gość: WESOLY Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.03, 13:39
        Gość portalu: gajowy marucha napisał(a):

> Wesoły trafiłeś....To ja Jarucha. A Ty to przypadkiem nie Romek W?

Co u Ciebie slychac?- to juz tyle lat.....
        • Gość: Gajowy Marucha Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 14:16
          Cześć Romek!
          To naprawdę kupa lat. U mnie jakoś leci.Trochę mi się popiep....o życie, ale
          pomału próbuję je prostować.A Ty? gdzie bywasz? Co robisz? Mój adres e-
          mail: "janusz-jaruszewski@wp.pl".To były dobre czasy....Odezwij się.Pozdrawiam.
          • Gość: Jurek Erdman Spotkanie V E matura 1979 IP: *.oslink.pl / 10.0.11.* 06.04.03, 16:14
            Kochani z VE/1979 !!! Janusz J. i ja postanowiliśmy spróbować zorganizować
            spotkanie naszej klasy z okazji 24 rocznicy zdania matury. W związku z tym, że
            na ten pomysł my wpadliśmy, proponujemy na miejsce spotkania Charzykowy w
            jednym z ośrodków wczasowych. Termin - weekend w dniach 21/22 czerwca.
            Przekażcie tą wiadomość wszystkim z Naszej Klasy, z którymi macie kontakt.
            Swoje deklaracje przysyłajcie na adres erdman@chojnice.pl
            Cześć! Do zobaczenia w Charzykowach!
            • Gość: WESOLY Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.03, 12:48
              Gość portalu: Jurek Erdman napisał(a):

> Kochani z VE/1979 !!! Janusz J. i ja postanowiliśmy spróbować zorganizować
              > spotkanie naszej klasy z okazji 24 rocznicy zdania matury. W związku z tym,
              że
              > na ten pomysł my wpadliśmy, proponujemy na miejsce spotkania Charzykowy w
              > jednym z ośrodków wczasowych. Termin - weekend w dniach 21/22 czerwca.
              > Przekażcie tą wiadomość wszystkim z Naszej Klasy, z którymi macie kontakt.
              > Swoje deklaracje przysyłajcie na adres erdman@chojnice.pl
              > Cześć! Do zobaczenia w Charzykowach!
              HALO JUREK!!! Dobry pomysl. Oby wypalil.
              Pozdr. WESOLY
            • Gość: keraj Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.s.dial.de.ignite.net 17.04.03, 16:10

że
              Jak wzgląda z kontaktami, ilu jest chętnych
            • piotrchojnacki02 Re: Spotkanie V E matura 1979 19.04.03, 18:51
              Klasa maturalna Ve Technikum Budowlanego im.J Gagarina w Bydgoszczy

1. Asztemborski Andrzej
              2. Bukowski Paweł
              3. Chojnacki Piotr
              4. Dobrowolski Andrzej
              5. Drewek Marek
              6. Erdman Jerzy
              7. Frankowski Grzegorz
              8. Hanczewski Sławomir
              9. Hekiert Grzegorz
              10. Jaruszewski Janusz
              11. Kempiński Krzysztof
              12. Klimaszewski Jarosław
              13. Kończal Jacek
              14. Kołata Jarosław
              15. Kubacki Marek
              16. Mickiewicz Adam
              17. Nowajczyk Cezary
              18. Płocieniczak Adam
              19. Roszyk Mirosław
              20. Rzepecki Krzysztof
              21. Rummel Marek ś.p.
              22. Straszewski Krzysztof
              23. Szoch Ryszard
              24. Ulatowski Wiesław
              25. Wesołowski Roman
              26. Żuchowski Bogumił

wychowawczyni Mirosława Franciszczak

również chodzili z nami:

Belt Henryk
              Klowczyński Roman
              Majorek
              Zbytek
              Rojewski Piotr
              Rydzewski Krzysztof
              Rydzyński
              Dembek
              Wiśniewski Andrzej
              Michalski Waldemar
              Weresz Jan
              Romanczewski Zbigniew
              Polaski ? ( z Rogowa)
              Toszak
              jednego nazwiska (z 41) zapomniałem
              • Gość: keraj Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.pppool.de 19.04.03, 20:39
                O rany, ale Ty masz pamięć!!!!!!!
                Pozdr. keraj
              • Gość: keraJ Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.05.03, 09:32
                Moze Piotr Wojtas ????
            • Gość: keraJ Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.04.03, 10:07

że
              Jak wyglada z frekwecja?????
            • Gość: judoka Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 13:54
              ja też jestem ciekaw jak z frekwencją. Jurek, czy koledzy zgłaszali się do
              ciebie?
              • Gość: wesoly Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.04.03, 15:55
                Gość portalu: judoka napisał(a):

> ja też jestem ciekaw jak z frekwencją. Jurek, czy koledzy zgłaszali się do
                > ciebie?
                Judoka ???? Gajowy Jarucha brzmi powazniej!!!!
                Pozdr.Wesoly
                • Gość: niecierpliwy Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.pppool.de 24.07.03, 20:30
                  Ludzie !!!! wyjechaliście na urlop? Nikt się nie odzywa ?
                  • Gość: Jagódka Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 16:01
                    GRATULACJE!
                    Wspaniałe spotkanie w Charzykowach, ognisko, kiełbasa, pół basa
                    za rok 25 lat Matury, to będzie impreza
                    • Gość: Fr-ania Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.pool.mediaWays.net 11.01.04, 21:38
                      Jak idą przygotowania? Czy termin już jest znany?
                      • Gość: Fr-ania Re: Spotkanie V E matura 1979 IP: *.pool.mediaWays.net 20.01.04, 20:24
                        Czekam niecierpliwie na odpowiedź.
    • Gość: grzegorz Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 10:21
      Znalez, albo jeszcze masz kontakt z Jaroslawem Michalkiem
      grzegorz_bogucki@wp.pl
    • Gość: grzegorz Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 11:11
      Chciałbym znaleść parę osób z lat 70, istnieje taka strona:
      www.szkolnelata.pl
      rejestrujcie się tam / będzie łatwiej się znaleść!
      Pozdrawiam Grzegorz Bogucki 73-78 Technikum Kolejowe
      grzegorz_bogucki@wp.pl
    • Gość: miras Technikum Budowlane 'Gagarin' 80-85 ks IP: *.freeway.pl 26.06.03, 17:37
      prof. Okonek & prof. Bartnicka
      matura 1985 , czy ktoś tu bywa?
    • Gość: miras Re: Technikum Budowlane 'Gagarin' IP: *.freeway.pl 06.07.03, 23:33
      KS 1980-1985
      prof Okonek & Barnicka
      Chyba nikt z Was 'mordeczki" tu nie zagląda ?
      No... no, nie zagląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka