Dodaj do ulubionych

ODKRYJCIE TWARZE

21.11.06, 07:29
Witam wszystkich. Jak to miło pisać różne brednie, zwłaszcza o kimś
anonimowo. Prawda? Może osoba podająca sę za radnego ujawniła by nam swoje
nazwisko. Przecież jest radnym, osobą publiczną. Wam też łatwo się pisze
zachowując anonimowość. Przecież jesteśmy z tej samej wiochy i dobrze się
znamy. Proponuję drobną, szczerą odsłonę: niech każdy poda jedynie swoje imię
i będzie O.K.
Obserwuj wątek
    • pele42 Re: ODKRYJCIE TWARZE 21.11.06, 09:24
      drogi kolego ani ja ani radny ani cherbi ani auber1 i jeszcze paru tutaj nic na nikogo nie pisali chcesz abyśmy podali swoje nazwika a sam jesteś anonimowy więc proszę cię jak coś ci się nie podoba to nie wchodź tutaj na tym polega forum piszemy co możemy a jak byś trochę znał się na tym to byś wiedział że nikt z nas na tym forum nie jest anonimowy i każdy powinien wiedzieć co pisać bo może to się dla niego źle skończyć tak więc miłego pisania najlepiej panowie i panie nie piszcze nic na tym forum bo już paru osobom się to nie podoba
      • cherbi Re: ODKRYJCIE TWARZE 21.11.06, 18:29
        odkrywam twarz i co widze ? ale morda moze zpowrotem ja zakryje
        • babciafrania Re: ODKRYJCIE TWARZE 22.11.06, 20:30
          znakomicie CHERBI dobrze to sformuowałeś
      • atagadt Re: ODKRYJCIE TWARZE 21.11.06, 19:09
        pele42 napisała:

> drogi kolego ani ja ani radny

Bardzo słuszna uwaga, po to jest forum i po to ktoś wymyślił nicka, by to mogło
        istnieć i nie dochodziło do urazów czy spięć, to tak jak rozmowa w ciemnych
        okularach dodaje nam pewności i śmiałości wypowiedzi, jeżeli z umiarem to co w
        tym złego? Można wiele powiedzieć to czego na co dzień nie sposób, a narzędzie
        to poważne i nie jeden, by mógł coś nakręcić poprzeczkę musi też podnieść, takie
        bardziej oficjalne życie za przykładem z cywilizowanych krajów, nauka nie idzie
        w las a podróże kształcą, w końcu czas dorosnąć do europejskości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka